olmaz olmaz bak görürsün ama alttan almayın sakın bana acıbadem de bi kazık attılar hala kızgınım onlara
almadım zaten alttan filan ben bu zamana kendimi psikolojik olarak hazırladım kusurabakmayın ama 1 ay ertelemicem dedim
ayrıca bana bu merkezin ne yardımı olacak o zaman dedim beni bu konudaa üzmeyin dedim felan biraz yumuşadı işte hemireama bundan sonra kendi hemşiremden başkasıyla görüşmiycem geriyolar beni doktorum zaten çok güleryüzlü hiç üzmüyor beni ama bu tür şeylerle muhattab olmuyor topu hemşirelere atıyor hep
neyse hayırlısı inşallahhhh
çıkıyorum ablacım görüşürüz çok öptüm
allah razı olsun seyhan nasılsın
affınıza sığınarak çıkıyorum ben
birazcık kafamı dağıtmam lazım çok takıyorum herşeyi
2 sayfa ders çılışıyım sonrada yemeğimi yer gelirim tekrar
öptüm siziiii
yawrum saat daha 11:30 yaaaaaa kıskanıyorum haaaaaaaaaaaaaaa
kıskanma ablacım kıskanmaaa bak geldimmmmmmmmeve gittim bende para vermeye dış yalıtım yapıldı durmadan para bitmek bilmiyorr
valla kıskanıyorum canımcımyapan var yapamayan var
neden kimseler gelmemişşşşşş:26::26::26::26::26::26:
haklısın ablacım allahım herkese hayırlı işler nasip etsinn allah yardımcınız olsun zor oluyor valla
bilmiyorum kiiii
ben geldimmmmmmmm len bu ev işleri neden hiç bitmiyooo üleennnnnnnnnn yap yap yap aynı işleri gene yapp bu ne yaaaaa
hoşgeldinnnn ahhhh ahhhhhhhhhh benim işleride yapan biri olsa bazen öyle ihtyacı oluyorki evin temizliğe burda oturduğum yerden aklıma geliyor acayip rahatsız oluyorum
hoşbulduk canım ayy inan ki evde insan yokken ev kirlenmiyo sakın ev hanımı olanlara heves etmeyin valla çoluk çocuk yok gene de hergün sil süpür istiyo
ben geldimmmmmmmm len bu ev işleri neden hiç bitmiyooo üleennnnnnnnnn yap yap yap aynı işleri gene yapp bu ne yaaaaa
hoşgeldinnnn ahhhh ahhhhhhhhhh benim işleride yapan biri olsa bazen öyle ihtyacı oluyorki evin temizliğe burda oturduğum yerden aklıma geliyor acayip rahatsız oluyorum
sedefo kesin saç-cilt bakım topiğindedirrrr
sevommmmmmmm nerdesin bacım gel artıkkkk
kızlar yawwww doğum kontrol hapındanmı yoksa elevit tenmi anlamadım öyle gaz varki karnımda anlatamamböyle dönüp duruyo sevonun dediği hapşırmaya korkuyorum wc ye gidip geliyom oturuyorum takrar gurk gurk etmeye başlıyor karnım
napsam acabaa:26:
hoşgeldin ablacımmm demi yaa hep aynıı ahh bide benim evim temizlenseee offfff
aynen aynennnnnn
heheee bu sefer yanılttım seni tam saç bakıma bakacaktım bi baktım bütün hepsini okumuşum sıra yemeğe geldiiii püf noktalarını öğreneyim dedimm
kızlar yawwww doğum kontrol hapındanmı yoksa elevit tenmi anlamadım öyle gaz varki karnımda anlatamamböyle dönüp duruyo sevonun dediği hapşırmaya korkuyorum wc ye gidip geliyom oturuyorum takrar gurk gurk etmeye başlıyor karnım
napsam acabaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?