Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

affınıza sığınarak çıkıyorum ben
birazcık kafamı dağıtmam lazım çok takıyorum herşeyi
2 sayfa ders çılışıyım sonrada yemeğimi yer gelirim tekrar
öptüm siziiii

olmaz olmaz bak görürsün ama alttan almayın sakın bana acıbadem de bi kazık attılar hala kızgınım onlara

almadım zaten alttan filan ben bu zamana kendimi psikolojik olarak hazırladım kusurabakmayın ama 1 ay ertelemicem dedim
ayrıca bana bu merkezin ne yardımı olacak o zaman dedim beni bu konudaa üzmeyin dedim felan biraz yumuşadı işte hemire ama bundan sonra kendi hemşiremden başkasıyla görüşmiycem geriyolar beni doktorum zaten çok güleryüzlü hiç üzmüyor beni ama bu tür şeylerle muhattab olmuyor topu hemşirelere atıyor hep
neyse hayırlısı inşallahhhh
çıkıyorum ablacım görüşürüz çok öptüm

allah razı olsun seyhan nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın dicem ama çıkmışsın :26:

affınıza sığınarak çıkıyorum ben
birazcık kafamı dağıtmam lazım çok takıyorum herşeyi
2 sayfa ders çılışıyım sonrada yemeğimi yer gelirim tekrar
öptüm siziiii

yaa kafana takma neyi takıyosunki bak ne güzel sağlıklı bir bünye sorunsuz tedavine başlıyosun para konusunu lütfen bukadar takma artık tedavine yönlen sana söylenen şeyi diretirsin halletirirsin

ben geldimmmmmmmm len bu ev işleri neden hiç bitmiyooo üleennnnnnnnnn yap yap yap aynı işleri gene yapp bu ne yaaaaa

ben geldimmmmmmmm len bu ev işleri neden hiç bitmiyooo üleennnnnnnnnn yap yap yap aynı işleri gene yapp bu ne yaaaaa

hoşgeldinnnn ahhhh ahhhhhhhhhh benim işleride yapan biri olsa bazen öyle ihtyacı oluyorki evin temizliğe burda oturduğum yerden aklıma geliyor acayip rahatsız oluyorum

hoşgeldinnnn ahhhh ahhhhhhhhhh benim işleride yapan biri olsa bazen öyle ihtyacı oluyorki evin temizliğe burda oturduğum yerden aklıma geliyor acayip rahatsız oluyorum

hoşbulduk canım ayy inan ki evde insan yokken ev kirlenmiyo sakın ev hanımı olanlara heves etmeyin valla çoluk çocuk yok gene de hergün sil süpür istiyo

hoşbulduk canım ayy inan ki evde insan yokken ev kirlenmiyo sakın ev hanımı olanlara heves etmeyin valla çoluk çocuk yok gene de hergün sil süpür istiyo

yaaaaa sen öyle san hemde nasıl kirleniyormesela dün akşam yemeği yedik bulaşık makinası temiz bulaşık doluydu onu boşaltıp kirliyi yerleştirmeye üşendim ve gezmeye gittik geldik geç oldu diye yattık sabah bide kahvaltı bulaşığı eklendi mutfak berbat aklıma gelince bile sinir oluyorum

kızlar yawwww doğum kontrol hapındanmı yoksa elevit tenmi anlamadım öyle gaz varki karnımda anlatamamböyle dönüp duruyo sevonun dediği hapşırmaya korkuyorum wc ye gidip geliyom oturuyorum takrar gurk gurk etmeye başlıyor karnım
napsam acabaa:26:

hoşgeldin ablacımmm demi yaa hep aynıı ahh bide benim evim temizlenseee offfff

aynen aynennnnnn

sedefo kesin saç-cilt bakım topiğindedirrrr
sevommmmmmmm nerdesin bacım gel artıkkkk

heheee bu sefer yanılttım seni tam saç bakıma bakacaktım bi baktım bütün hepsini okumuşum sıra yemeğe geldiiii püf noktalarını öğreneyim dedimm

bacaklarını karnına doğru çek baya faydası oluyor yani eğilerek hapşur ablacım yan etkilerine bak bakalım ablacım belki ilaçlardandır :26:

ilahi sedef
öğrendinmi bari püf noktalar

yapacak tek şey var sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…