yaaaaa sen öyle san hemde nasıl kirleniyormesela dün akşam yemeği yedik bulaşık makinası temiz bulaşık doluydu onu boşaltıp kirliyi yerleştirmeye üşendim ve gezmeye gittik geldik geç oldu diye yattık sabah bide kahvaltı bulaşığı eklendi mutfak berbat aklıma gelince bile sinir oluyorum
bacaklarını karnına doğru çek baya faydası oluyor yani eğilerek hapşur ablacım yan etkilerine bak bakalım ablacım belki ilaçlardandır :26:
ilahi sedef
öğrendinmi bari püf noktalar
yapacak tek şey var sal gitsin
yapacak tek şey var sal gitsin
keşke robotumuz olsa dimi her işi yapsa
öğreniyorum ablacımmm akşama bakımım varr şekerim hint yağıyla zeytinyağı kullanacam sadecee arkadaşım doğum iznine çıkmıştı pazartesi işbaşı yaptı bana çiğdem saçlarına nolddu dedi bende nolmuş dedim düzleşmiş ayy bi sevindim normaldee kıvırcık dalga karışımındaydı zor şekil alıyorduuu ayy bide çabuk uzasaaaa neyse nerden nereye girdimmm
yaaa acil misafirin geliveriyorr ayy bi mahcup bi mahcupp ozaman 2 ayağım bi pabuca giriyorrrrryaaa
ahh laracım ben bilirim o gaz belasını her zaman bende çok gazlıyım yaaahele bi yere gittiimmi geberiyorum sancıdan
ayy pınar ablacımm ben yanlış cvp verdim yaaa yanlış okumuşum yanlış allgılamışım kusuruma bakmayınnnn şaşkın leylaa benn
ayy pınar ablacımm ben yanlış cvp verdim yaaa yanlış okumuşum yanlış allgılamışım kusuruma bakmayınnnn şaşkın leylaa benn
yok canım nolcek ayol anladım ben zaten ne kadan zekiyim demiii
evet 2 patronun ortasındaallah korusun öyle bişey olsa anında tası tarağı toplar çıkarım asla yüzlerine bakamam:18::18::18::18::18::18::18:
o robotlarda çıkacakta biz görürmüyüz bilmiyorum
zaten çokta uymuş davetsiz misafirmi boşver sal gitsin
evet 2 patronun ortasındaallah korusun öyle bişey olsa anında tası tarağı toplar çıkarım asla yüzlerine bakamam:18::18::18::18::18::18::18:
o robotlarda çıkacakta biz görürmüyüz bilmiyorum
ayy evet yaaa hiç sevmem ben de öle sürprizleri insanlık hali evin pis olur çamaşırın asılı olur ne biliimmmm hiç bişey yapmak istememiştir o gün tam da misafir gelir seni de hep öle pis dağanık sanar
helede o çatallı doktor koltuğuna çıkınca benim psikolojik olarak hep gelir ayyyy sinir olurum ama
zaten çokta uymuş davetsiz misafirmi boşver sal gitsin
ayy allah korusun çok utanç verici olur keşke biz de görsek o robotları yaa ama kız mı olsa erkek mi acababen kıskanırım kocamdan kız olmasın erkek olsun
fatma giriğin bi filmi vardıya o geldi sanırsam aklınaayy allah korusun çok utanç verici olur keşke biz de görsek o robotları yaa ama kız mı olsa erkek mi acababen kıskanırım kocamdan kız olmasın erkek olsun
evet heheeeeeee
ilahi laracım çok güldürdün beniiiiiii ama kötü bi durum yerin dibine girer insannnnnnn
ayy evet yaaaaa insanlarımız hep ön yargılııı valla dün akşam mesela bebek görmeye gittik sabahtan haber verdik ne kadar ayıp bana göre arkadaşıma kızdım önceden haber verilir bid e4.30 a kadar çalışıyr sonra evine baktıkk pek temizdi pırıl pırıl bebiş olmasına rağmen hayret ettim nedensee bazılarında o temizliği göremiyorum gördüklerimdeyse temizlikçi kadınları vardı onları saymıyorum
yok canım nolcek ayol anladım ben zaten ne kadan zekiyim demiii
ilahi laracım çok güldürdün beniiiiiii ama kötü bi durum yerin dibine girer insannnnnnn
ayy evet yaaaaa insanlarımız hep ön yargılııı valla dün akşam mesela bebek görmeye gittik sabahtan haber verdik ne kadar ayıp bana göre arkadaşıma kızdım önceden haber verilir bid e4.30 a kadar çalışıyr sonra evine baktıkk pek temizdi pırıl pırıl bebiş olmasına rağmen hayret ettim nedensee bazılarında o temizliği göremiyorum gördüklerimdeyse temizlikçi kadınları vardı onları saymıyorum
kız lara sana dua ediyorum her namazımda inşallahhemen hamiel kalırsın canım benim
fatma giriğin bi filmi vardıya o geldi sanırsam aklınaben cinsiyetsiz alırım düzzzzzzzz
temizlik imandan gelir aşırı titzlik hastalıktır bana göre ama temizlik hoşuma gider benimde
ah bide uygulasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?