Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ilk defa evine gittim ama hoşuma gitti bebişi olmasına rağmen evi temizdi bide eşden de kaynaklanıyor ama kocan dağınıksa evin çabuk kirlenir bide ben evimi tertemiz yaparım ertesi gün görümcemler gelir kızı orayı burayı eller ben kızarım alırım elinden kıyameti koparır umursamam görümcemde bana gıcık beni deli edecek yaa leğene su koyar kızına verir al kızım sehpalara sil derrr iyi de ben elinden neden alıyorum kırılacak şeyleri yere atıyor zaten hediye gelen porselen demliğim vardı onu attı kırdı ayy ne üzülüyon sana yenisini alırım diyo ne aldı nede lafını etti almasından değil almasın ama onundeğeri farklı benim için neyse çok konuştumm

gıcık şey nolcak senin de inşallah çocuğun olunca aynısını ona yapar daa aklı başına gelir

heh işte evdesinizya iş çıkarıyonuz kendinize aşırı titizlenerek
bende evde olduğum dönemlerde öyleydim hatta simetri hastalığı bile başlamıştı aman halının yönünü elimle düzenliyodum izli olmasın diye şimdi halının üstünü süpüremiyom
heee hatırldaım flimi japon işi adı

he ya adı aklıma gelmemişti
öyle olmasın tabi eli işte gözü oynaşta düz olsun bizimkiler

bende yerim o sopayıııbende tutacaktım da annem kızdıı cumartesi yada pazar temizlik yapılacak ama sadece camlarımı silecem hafta içi iç temizliğine girecemmmm neden mi inşaat pisliği var 1 günde bitirmem imkansız bi de yemek hazırlayacam pazartesi salı dersim var pratik bişeyler hazırlayıp koymam lazım gelince hemen ısıtıp yiyiyoruz

bende yerim o sopayıııbende tutacaktım da annem kızdıı cumartesi yada pazar temizlik yapılacak ama sadece camlarımı silecem hafta içi iç temizliğine girecemmmm neden mi inşaat pisliği var 1 günde bitirmem imkansız bi de yemek hazırlayacam pazartesi salı dersim var pratik bişeyler hazırlayıp koymam lazım gelince hemen ısıtıp yiyiyoruz

gıcık şey nolcak senin de inşallah çocuğun olunca aynısını ona yapar daa aklı başına gelir

dedimdee bana döverim çocuğunu deee ee ben niye dövmüyorum kıyamıyorum ama dedim böyle mahalle karısı gibi konuşuyor bende cvp vermiyorum ama sinirlendiğimi kızdığımı belli ediyorum

ben çok titiz değilim asıl siz benim ablamı bi görseniz var ya tam yemiş kafayı bazen sinir ediyo beni evinde diken üstünde oturuyorum gidince

bende de var halını saçakları hep tararım temizliğim bitince gözüm hep saç arar yürürken

bende böyle kasıtlı yapınca birisi bişeyi saçından tutup yere yatırasım geliyorrrşu an kafamda döndü mela bir kaçı sinirlendim

varva benim bebem olsun inşallah allahın izniyle neler yapacam 12 yılın birikintisi var lannnn

böyle olursun sonrada demi
kızlar namazımı kılıp geliyim dönüşte burda olursanız görüşürüz ok

allah kabul etsin inşallahhh

ayyy ablanın kisi kötüymüş yaaaaaa
bende sen gibi temizlik bitince heryerde saç kıl vs ne olursa ip ararım eşimde gelince dik üstüne otur derim ayy demez olaydım hemen sigara yakar yanlışlıkla ayy sigaranin külü düştü der beni sinir edecek yaasonra anladım hiç belli etmemeye çalışıyorum o zamanda pek dikkatli oluyor inadı inattt

kızlar namazımı kılıp geliyim dönüşte burda olursanız görüşürüz ok

allah kabul etsin ablacımmm

ahh yavrum benim yaaa aminnn 12 sene dile kolay inşallah mübarek saatte dualarımız kabul olur

benim çekinir bende aynı çocuk gibi accık bişey döksün yere hemen gözümün içine bakar gider siler süpürür bende gülerim arkasından kıs kısss

benim çekinir bende aynı çocuk gibi accık bişey döksün yere hemen gözümün içine bakar gider siler süpürür bende gülerim arkasından kıs kısss

yaa ben neden bugün böle hep eksik yazıyorum yaa okuma yazmayı yeni öğrenenler gibi beee hooccaaammmm kızmayın bana

kızlar muhabbet koyu
bense işlere yoğunlaştım bide yazıcı başında yaklaşık 6 saat duraksız çalıştı başım şiştiiii ve şuan acayippp başım ağrıyor en ufak ses bile inletiyor resmen
neyse ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkıcam bu akşam kısmetse aşure amlzemelerimi alıcam yarında yaparım inşallahhh

hepinize iyi akşamlar dilerim

iyi akşamlar seyhan kolay gelsin canım iyi tatiller

aynı benimkii çaktırmayacan yoksa hemen yumuşayaveriyorrrr

evet valla aynen öle geziyorum bütün gün evde ama kocam gelmeye yakın mutlaka üstümü başımı düzeltirim tertemiz karşılarım onu

ahh ahh bi gün bende tertemiz karşılasam yaaa hep son dakika bütün işler bitiyor en sonra banyoyla tuvaleti yıkarım bitiririm yüzümü yıkarım üstümü değiştirecem eşim geliyorrr bizimkisi alıştııı bazen bana kızar hiç bakmıyorsun kendine diyeee halim kalmıyor napayım ee sende erken geliyon bi geç gel diyorumm nerdeeeee

yaa ben neden bugün böle hep eksik yazıyorum yaa okuma yazmayı yeni öğrenenler gibi beee hooccaaammmm kızmayın bana

nerde eksiklik ben görmüyorumm:103: canımm

kıyamam sana ablacımmmmmm hadi bakalım allah kabul etsinnnnn iyi akşamlarrr

ben de çıkıyorum lara sedef eşim geç gelecekmiş ekmek almaya ben gidicem şimdi nasıl da üşeniyorum neyse çıkmışken acık da m.g..r.. u gezerim barii size iyi tatiller kızlar iyi hafta sonları öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…