fatma giriğin bi filmi vardıya o geldi sanırsam aklınaben cinsiyetsiz alırım düzzzzzzzz
temizlik imandan gelir aşırı titzlik hastalıktır bana göre ama temizlik hoşuma gider benimde
ah bide uygulasam
oyyy kurban olurum güzel yüreğine sağlık allahım kabul eder inşallahhhh
hepimizinde kucakları tosuncuklarla dolsun inşallahhhhh
ilk defa evine gittim ama hoşuma gitti bebişi olmasına rağmen evi temizdi bide eşden de kaynaklanıyor ama kocan dağınıksa evin çabuk kirlenir bide ben evimi tertemiz yaparım ertesi gün görümcemler gelir kızı orayı burayı eller ben kızarım alırım elinden kıyameti koparır umursamam görümcemde bana gıcık beni deli edecek yaa leğene su koyar kızına verir al kızım sehpalara sil derrr iyi de ben elinden neden alıyorum kırılacak şeyleri yere atıyor zaten hediye gelen porselen demliğim vardı onu attı kırdı ayy ne üzülüyon sana yenisini alırım diyo ne aldı nede lafını etti almasından değil almasın ama onundeğeri farklı benim için neyse çok konuştumm
heh işte evdesinizya iş çıkarıyonuz kendinizeben daha hiç temizlikçi tutmadım ama eğer tutarsam bigün kadın beni döver de gider herhalde başında vır vor onu oraya sürme o bezle camın dışını sildin içine sürme yokşurda iz kaldı diye diye viledayı kafamda kırar haaaa
heee hatırldaım flimi japon işi adı
ben daha hiç temizlikçi tutmadım ama eğer tutarsam bigün kadın beni döver de gider herhalde başında vır vor onu oraya sürme o bezle camın dışını sildin içine sürme yokşurda iz kaldı diye diye viledayı kafamda kırar haaaa
ben daha hiç temizlikçi tutmadım ama eğer tutarsam bigün kadın beni döver de gider herhalde başında vır vor onu oraya sürme o bezle camın dışını sildin içine sürme yokşurda iz kaldı diye diye viledayı kafamda kırar haaaa
gıcık şey nolcak senin de inşallah çocuğun olunca aynısını ona yapar daa aklı başına gelir
heh işte evdesinizya iş çıkarıyonuz kendinizeaşırı titizlenerek
bende evde olduğum dönemlerde öyleydim hatta simetri hastalığı bile başlamıştıaman halının yönünü elimle düzenliyodum izli olmasın diye şimdi halının üstünü süpüremiyom
he ya adı aklıma gelmemişti
öyle olmasın tabi eli işte gözü oynaşta düz olsun bizimkiler
bende böyle kasıtlı yapınca birisi bişeyi saçından tutup yere yatırasım geliyorrrilk defa evine gittim ama hoşuma gitti bebişi olmasına rağmen evi temizdi bide eşden de kaynaklanıyor ama kocan dağınıksa evin çabuk kirlenir bide ben evimi tertemiz yaparım ertesi gün görümcemler gelir kızı orayı burayı eller ben kızarım alırım elinden kıyameti koparır umursamam görümcemde bana gıcık beni deli edecek yaa leğene su koyar kızına verir al kızım sehpalara sil derrr iyi de ben elinden neden alıyorum kırılacak şeyleri yere atıyor zaten hediye gelen porselen demliğim vardı onu attı kırdı ayy ne üzülüyon sana yenisini alırım diyo ne aldı nede lafını etti almasından değil almasın ama onundeğeri farklı benim için neyse çok konuştumm
gıcık şey nolcak senin de inşallah çocuğun olunca aynısını ona yapar daa aklı başına gelir
ben çok titiz değilim asıl siz benim ablamı bi görseniz var ya tam yemiş kafayı bazen sinir ediyo beni evinde diken üstünde oturuyorum gidince
bende de var halını saçakları hep tararım temizliğim bitince gözüm hep saç arar yürürken
kızlar namazımı kılıp geliyim dönüşte burda olursanız görüşürüz ok
ben çok titiz değilim asıl siz benim ablamı bi görseniz var ya tam yemiş kafayı bazen sinir ediyo beni evinde diken üstünde oturuyorum gidince
bende de var halını saçakları hep tararım temizliğim bitince gözüm hep saç arar yürürken
bende böyle kasıtlı yapınca birisi bişeyi saçından tutup yere yatırasım geliyorrrşu an kafamda döndü mela bir kaçı sinirlendim
varva benim bebem olsun inşallah allahın izniyle neler yapacam 12 yılın birikintisi var lannnn
kızlar namazımı kılıp geliyim dönüşte burda olursanız görüşürüz ok
bende böyle kasıtlı yapınca birisi bişeyi saçından tutup yere yatırasım geliyorrrşu an kafamda döndü mela bir kaçı sinirlendim
varva benim bebem olsun inşallah allahın izniyle neler yapacam 12 yılın birikintisi var lannnn
ayyy ablanın kisi kötüymüş yaaaaaa
bende sen gibi temizlik bitince heryerde saç kıl vs ne olursa ip ararım eşimde gelince dik üstüne otur derim ayy demez olaydım hemen sigara yakar yanlışlıkla ayy sigaranin külü düştü der beni sinir edecek yaasonra anladım hiç belli etmemeye çalışıyorum o zamanda pek dikkatli oluyor inadı inattt
allah kabul etsin ablacımmm
böyle olursun sonrada demi
allah kabul etsin inşallahhh
benim çekinir bende aynı çocuk gibi accık bişey döksün yere hemen gözümün içine bakar gider siler süpürür bende gülerim arkasından kıs kısss
kızlar muhabbet koyu
bense işlere yoğunlaştım bide yazıcı başında yaklaşık 6 saat duraksız çalıştı başım şiştiiiive şuan acayippp başım ağrıyor en ufak ses bile inletiyor resmen
neyse ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkıcam bu akşam kısmetse aşure amlzemelerimi alıcam yarında yaparım inşallahhh
hepinize iyi akşamlar dilerim
benim çekinir bende aynı çocuk gibi accık bişey döksün yere hemen gözümün içine bakar gider siler süpürür bende gülerim arkasından kıs kısss
evet valla aynen öle geziyorum bütün gün evde ama kocam gelmeye yakın mutlaka üstümü başımı düzeltirim tertemiz karşılarım onu
yaa ben neden bugün böle hep eksik yazıyorum yaa okuma yazmayı yeni öğrenenler gibi beee hooccaaammmm kızmayın bana
kızlar muhabbet koyu
bense işlere yoğunlaştım bide yazıcı başında yaklaşık 6 saat duraksız çalıştı başım şiştiiiive şuan acayippp başım ağrıyor en ufak ses bile inletiyor resmen
neyse ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkıcam bu akşam kısmetse aşure amlzemelerimi alıcam yarında yaparım inşallahhh
hepinize iyi akşamlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?