ben de çıkıyorum lara sedef eşim geç gelecekmiş ekmek almaya ben gidicem şimdi nasıl da üşeniyorum neyse çıkmışken acık da m.g..r.. u gezerim barii size iyi tatiller kızlar iyi hafta sonları öptüm
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller eşimi bekliyorum gelsinde hemşiremi arıcam detaylı görüşüyüm çim rahat etsin
bende giderken aşure malzememi alacammmm sevom görevlerimiz aynı bize kolay gele
haydi iyiakşamlar hepinizi öperim kaçarımmmmmmm
iyiakşamlar fıstıklarrrrrryetercim allah sabır versin hastane koridorlarında koşturmak gerçektemn çok zor canım
eşin tek iyi olsunda bunlarda gelir geçer inşallahcanım allah sağlığınızı bozmasın çoooookk kolay gelsin canım
sedefim teşekkür ederiz yakın olsaydık ne güzel aşurelerimizi hep beraber yerdik
kızlar nasıslınız ben bu gün yine has yolarındaydımmm(nefret ediyorum has vee dr dA lardan tabikiiii )bizim işimizi ne kadar zora koştu anlatmam yaaaaaa arkası önü bir rapor verecek bu hafta tam üç defa gel git yaptırdı bize veeee en son nörolojiden rapor istiyorum dedii onlarda tabiki birbuçuk ay sonraya verdiiiii randevuyu :18::18::18::18::18::18: bende bu ne yaaa falan diye söylennce biraz öne çekeyem dediiii :44::44::44::44::44 cak 4 yaptı randevu tarihini :26::26::26::26: eve geldiğimizde akşam 7 olmuştuuuu
sizi sefiyorummmm fıstıklarr
günaydın canlarım bugün kimseler yok herkes kahvaltı sofrasındadır şimdi kocişlerle birlikte
ben dün akşam hemşiremle görüştüm hala izinliydi cepten görüştük her şey konuştuğumuz gibi dedi
mete beyle görüştük biz kamer hanım siz bizim özel hastamızsınız benim ayrı aldığım notlar var o hemşire onları görmemiştir dedi
hiçbir şekilde canınızı sıkmadan tedavive devam edin içiniz rahat olsun dedi ocakta ilk taksidi şubattada yani transferden sonrada 2. taksidi verecembide dedimki ben her konuda sizinle görüşmek istiyorum başkalarıyla iletişim kopukluğu yaşıyoruz dedim tamam dedi ahhhh nasıl rahatladım kızlar anlatamam ama hemşirede gerçekten çok çok iyi hemşirelikten ziyade hastanın her derdini anlıyor çok rahatlatıcı konuşuyor bence bunlar çok önemli şeyler içim rahat tedavime devam ediyorummmmm allahım her zaman hepimizin yardımcısı olsun
yetercim biz de seni seviyoruz allah bu sıkıntılarının karşılığını mutlaka verecek bigün inşallah allah yardımcın olsun hem senin hem eşinin
merhaba bebekdls
nasılsın daha kavuşamadın mı eşine
iyi akşamlar ayşe yok yok perşembe akşamı geldi eşim ama bu gece geç gelecek eee sen nasılsın ben de tam çıkıyodum
çok iyim rabbime şükür diyete başladım
biraz zorlanıyorum ama kararlıyım devam edeceğim çünki
92 olmuşum
pınarcığım kusura bakma
ben çıkmışsındır diye başka topikleri gezmeye başlamıştım
cevabım geç gelince bu sefer gerçekten çıktın galiba allaha emanet ol
bayağa vermış kilon ama verirsin bence bende 64 olmuşum
benim 64 olabilmem için 28 kilo vermem gerekiyor galiba
çoooookmuş ben şimdilik 5 versem acayıp motivasyon olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?