Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnn inşallah ama hemen sıra gelir mi bilmiyorum bu sefer devlet has. olucağı için

ben devletteki haklarımı hiç kullanmadım
uğraştırıyorlar yoruyorlar diye başarısınada pek güvenmiyorum
ama orası istanbul mutlaka daha başarılıdırlar
hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden hemen sıra gelir
hem arkadaşınızda yardımcı olur mutlaka

biz 1 kere kullandık ama sadece ilaç raporu çıkartılırken yumurtalarım çatladığı için tedavim iptal olmuştu acaba o sayılıyomudur kii evet bayağı uğraştırıyolarmış

biz 1 kere kullandık ama sadece ilaç raporu çıkartılırken yumurtalarım çatladığı için tedavim iptal olmuştu acaba o sayılıyomudur kii evet bayağı uğraştırıyolarmış

valla ben anlamam ama daha önce aşılama için ilaç hakkını kullandıysan
o aldığın ilaçlar ilk hakkını kullandın demek oluyor
yinede kontrole gittiğinde sorar öğrenirsin

valla ben anlamam ama daha önce aşılama için ilaç hakkını kullandıysan
o aldığın ilaçlar ilk hakkını kullandın demek oluyor
yinede kontrole gittiğinde sorar öğrenirsin

bize sperm sayısından dolayı aşılama yapılamıyodu biz tüp bebek tedavisine başladık tüp bebek iğnelerine başladım 6.gün yumurtalarım çatladı toplanamadan tüpden vazgeçti dr um bize hemen o gün aşılama önerdi çok acil karar verin isterseniz çok az da olsa şansımız var aşılama yapalım dedi bizde tamam dedik öle oldu aşılamamız yoksa bize yapılamıyo aşılama sperm sayısı bayağa düşük çünkü

benim bildiğim devletten faydalana bildiğin ilaç sınırı var ama şimdi sınırını hatırlayamıyorum
aşılamayla kullanıp bu hakkı doldurduğun zaman devletten faydalanamıyorsun
ama büyük ihtimal sen hakkını doldurmamışsındır
ve o son aldığın ilaç tüp iptalinde aldığın ilaç tüp bebek hakkını kullanmadığın annamına geliyordur benim anladığım kadarıyla
umarın yazdıklarımdan sende bişey anlayabilirsin bira tekerleme gibi oldu

yok anladım canım bana da öle geliyo neyse bakalım bi gidelim de şu hastaneye neler olacak belki içimize sinmezze aklımda 2 dr var artık ikisinden birini tercih edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…