Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni. Kendimi zor günlerin adamı görürdüm ya, hiçbir güçlüğün beni, bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm.

Oysa şimdi yarımım. Ve sen böylesine uzakken benden, hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum.

`Tasalanma` diyeceksin, tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da bir kaç umut kırıntısı dışında hiç bir şey göremiyorum.

Nerede olduğunu bilmek ya da döneceğin umuduyla yaşamak da kandırmıyor beni.

Her sabah sensiz uyanmaktan, her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık. Bu yüzden uyanmak istemiyorum `uyuduğum uykuları`...

Ve geceler... ne yıldızları görüyorum ne gecenin sesini duyabiliyorum. Saniyelerin ne kadar uzun, ne kadar bitmez olduğunu görüp şaşırıyorum. Zamanı bu kadar geçmez kılan sensizliği lanetliyorum. Bir maraton koşucusu gibiyim. Ama finişe ulaşamıyorum bir türlü.

Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum. Sesimi kendim bile duymuyorum. Ertesi gece bir kez daha... Her gece aynı hüzün...

Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık. Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum. Ve hiçbir köşe başından çıkmayacaksın üstelik.

Yaşamaksa yaşıyorum elbette. Şairin dediği gibi `senden uzak olduktan sonra nerde olsa yaşıyor insan.`

Yokluğunu kabul etmek böylesine zorken hiç olmama ihtimalini düşünemiyorum bile.

Bekleyeceğim seni. Zor olacak, çok zor olacak ama bekleyeceğim.

Bu yarım yüreğin diğer yarısı, yani sen....

Geleceksin değil mi?

Aminnn rabbim hepimize bahşetsin. Lakin hayırlısı ile.
Bazen ben de diyorum durumum psikolojik mi acaba diye
Kafadan atınca oluyormuş ama nasıl atılır bilmem.
Çok zorr

günaydın arkadaşlar iyi haftalar olsun inş.
kızlar dualarınızı bekliyorum saat 9:00 da randevumuz var inş. güzel gecer cok öpüyorum herkesi

günaydın canlarım güzel hayırlı bir hafta olsun hepmiz için

tostim hayırlı haberlerle gel canım inşallahhh

kızlar dün aşuremi yaptım allah kabul etsin inşallhh çok yoruldum hala atamadım yorgunluğumu hem yemek hazırla hem aşure hem bıcır bıcır birsürü çocuk öyle yoruldukki akşam böyle olmuştum artık ama çok şükür yorgunluğumuza değdi herşey tam istediğim gibi oldu
15 günlük, 8 aylık,1 yaşında,2,5 yaşında, 3,5 yaşında, 6 yaşında, 8 yaşında, 12 yaşında ve annesinin karnında her boydan çocuk mevcuttu çok keyifliydi yaaa hepsini koltuğa yanyana oturtuk fotoğraf çektik benim ve eşimin aiilesinin bütün çocuklarını bir arada görünce çok mutlu olduk tabee
işte böyle bacılar sizlerde ne var ne yok

günaydın canlarımmm nasılsınızz
günaydın laracım tostimmm tostim hayırlı haberlerle gel inşalalhhh
laracım allahım kabul etsin canımmmmmm ahh keşke yakın olabilsekdee içebilsekk aşurelerimizi demek foto çekindiniz ne güzel allahım mutluluğunuzu daim etsin kat be kat arttırsın inşallahhhhhh yakında o tabloda sizin bebişlerinizde olacakkkk inşallahhhhhhhhhh
kızlar ben hafta sonu cilt bakıma gidiyordum yaa baya şeyler öğrendim bu kurs btsin bende yazılacammm haftayaa benim cildimi ve anneminkini beraberr cilt bakımımız yapılacakkkk ayy bi siyah noktalar bii sarıı iltihap gibi şeyler çıkıyor böyle baktım kaldımmmmm

herkese günaydınalr iyi haftalar diliyorum

lara hemşire ile konuşmuşsunuz herşey yolundaymış hadi gözün aydın artık rahatça tedavine odaklanabilirsin. allah kabul eylesin aşureni nasıl güzel oldumu evet insan yoruluyo baya bende o yüzden cumartesi yaptım annemler abimler geldi ve yemeğimde yoktu hemencik bişeyler yaptık yedik. bu arada aşuremde yine güzel olmuştu allah kabul eylesin hepimizinkini

tosti canım herşey yolunda gider inşallahhh

bizim kızlar adet oldumu acaba haftasonu olmaları lazımdı aynı zamana denk gelmek için

günaydın tatlışimm ahh evet zaten hep aklıma o geldi resimler çekilirken benimde olursa seneye aşurede inşallhhhh o karede benim yavrumda olacak ayyy hayali bile güzel beeeeeeee

şu cilt bakımına en sonunda benide gönderticeksiniz heeee benim cildimde aşırı kuru hassas bide tahriş oluyor devamlı kuruluktan bikere başka bir şehre gitmiştim hvasındanmı suyundanmı anlamadım komple yara olmuştu yüzüm çok kötü yani nasıl yapacam bilmiyorum

günaydın canım hepimizin aşuresini allah kabul etsin inşallahhçok güzel olmuştu aşurem 20 kiloluk bir tencereyle yapıldı hepsi bitti en son azıcık patronlara getirdim tabi annem ve kayınvalidem sağolsun onlar sabah erkenden geldiler birlikte yaptık yardımları çok oldu bana hepsinin ellerine sağlık
evet hemşireyle konuştum canım herşey yolunda
günaydınnnnn hatunlarrr nasılsınızzzzz ben halaaa adet olmadımmm delleneceemmmm vallaaaa

benimde öyle olmuştu ya canım 4 gün gecikmeyle oldu bu ay sıkma canını olur ister istemez biraz stres yapıyoruz ama telkin edelim kendimizi böyle olması iyi değil hepimiz içinde

Son düzenleme:

günaydın ablacımmm allah kabul etsin aşureni canımmmmmm

günaydınnnnn hatunlarrr nasılsınızzzzz ben halaaa adet olmadımmm delleneceemmmm vallaaaa

günaydın canımmmmm hiç belirti yok mu canım

inşallahhhh olacakk bu arada söylemeyi unuttum sevomda gördüm hemşireyle konuşmuşsun hadi gözünaydın ablacımmm herşey gönlünce olsunnnn
git ablacım git ama tamamen bitkisel ürünle yapılan yere gitmek lazımmış dün hoca öyle dedi(hocamız akrabamız şanslıyım sanırımmm)benimde cildim azcık yağlıymışşş hadi bakalımmmm ben dde cildim kuru diye biliyordum oysaa:26:

günaydın canım nasılsın
demek sende başlıcan bakıma valla herkese öneririm normalde görüntüde değişiklik yok gibi zannedilsede ki muhakkak oluyo cilde parlaklık geliyo,elleyince pütürlü olmuyo falan filan ama tabi mucizevi bişey düşünmemek lazım

günaydın hımm demek hala olmadın :26: en kısa zamanda olursun inş. ama stres heleki heyecan çok etkiliyo

inşallahhh gelecek yıl seninkide olacak o fotoğrafta
hımm cildin çok çabuk yaşlanır o şekilde daha doğrusu kırışır :26: muhakkak her sabah güneş koruyucu krem kullan derim

yokk yaaaa neeee belirti nedeee bi halttt bu aradaaa gogüslerin şişliğinden hariçççç

sevommm vallaaa gerçektennn ikidebir wc ye gidip oldummmu diyeeeeee bekıyorummm ruyamda bile adet olmuştum düşün yani

sabah günaşini görmüyorum bile sevom hatta hiç güney görmüyorum büroya tıkınınca b.i.m. e gidersem öyle güney görüyom nerdeyse
ama hafta sonları balığa filan giderken kullanıyorum 30 faktörlük
sevom ya özele bşey yazacam biraz sonra bak olurmu

yokk yaaaa neeee belirti nedeee bi halttt bu aradaaa gogüslerin şişliğinden hariçççç

sevommm vallaaa gerçektennn ikidebir wc ye gidip oldummmu diyeeeeee bekıyorummm ruyamda bile adet olmuştum düşün yani

sorma benimde göğüsler fena sanki silikon taktırmışım gibi yatarken okadar cnaım yandıki sağa sola yatamadım acısından..bende fibrokistler varya adet zamanı gelince azıyolar

adeti aklından silmeye çalış düşünme başka şeylerle oyalan hatta beyninde şok etkisi yaratıp olmanı sağlıcak şey evde test yap bak etkisini göreceksin inanki

en az 40 faktörlük kullanılacakmış cnaım bide illa güneşte durmak değil güneş ışınlarına herşekilde maruz kalıyoruz sen bence hergün çok azcık nemlendirici niyetine sür faydasını göreceksin cilt uzmanım dedi kız bak bunları sizle paylaşıyom daha ne ben her sabah artık güneş koruyucu sürüyorum nemlendirici gibi,göz altı kremimi sürüyorum,bide sabahları sıcak suyla yüzümü yıkayıp sonra soğukla yıkayıp şok etkisi yapıyorum
tamam bakarım canım yaz sen

Son düzenleme:

şekerimmmmmm evdee testtttt yokki amann yaaaaa ufff olsadaaaa gitsem anatalayayaaa çüvvvvvvvvvvvvvvvvv benim gögüslerdee aynennn öyleee cnmm uçlarıınaa deyincee açık yara varmıştaa onaa değiyomuşum gibi oluyorrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…