yok anladım canım bana da öle geliyo neyse bakalım bi gidelim de şu hastaneye neler olacak belki içimize sinmezze aklımda 2 dr var artık ikisinden birini tercih edecez
ayşe senin eşine yok galiba yalnızsın
evet gece vardiyasında 12 de gelecek
ben kaçar
allah yardımcın olsun işlerin tedavilerin ras gitsin inş.
günaydın canlarımmm nasılsınızz
günaydın laracım tostimmm tostim hayırlı haberlerle gel inşalalhhh
laracım allahım kabul etsin canımmmmmm ahh keşke yakın olabilsekdee içebilsekk aşurelerimizi demek foto çekindiniz ne güzel allahım mutluluğunuzu daim etsin kat be kat arttırsın inşallahhhhhh yakında o tabloda sizin bebişlerinizde olacakkkk inşallahhhhhhhhhh
kızlar ben hafta sonu cilt bakıma gidiyordum yaa baya şeyler öğrendim bu kurs btsin bende yazılacammm haftayaa benim cildimi ve anneminkini beraberr cilt bakımımız yapılacakkkk ayy bi siyah noktalar bii sarıı iltihap gibi şeyler çıkıyorböyle baktım kaldımmmmm
günaydın canım hepimizin aşuresini allah kabul etsin inşallahhherkese günaydınalr iyi haftalar diliyorum
lara hemşire ile konuşmuşsunuz herşey yolundaymış hadi gözün aydın artık rahatça tedavine odaklanabilirsin. allah kabul eylesin aşureni nasıl güzel oldumuevet insan yoruluyo baya bende o yüzden cumartesi yaptım annemler abimler geldi ve yemeğimde yoktu hemencik bişeyler yaptık yedik. bu arada aşuremde yine güzel olmuştu allah kabul eylesin hepimizinkini
tosti canım herşey yolunda gider inşallahhh
bizim kızlar adet oldumu acaba haftasonu olmaları lazımdı aynı zamana denk gelmek için
günaydınnnnn hatunlarrr nasılsınızzzzz ben halaaa adet olmadımmm delleneceemmmm vallaaaa
herkese günaydınalr iyi haftalar diliyorum
lara hemşire ile konuşmuşsunuz herşey yolundaymış hadi gözün aydın artık rahatça tedavine odaklanabilirsin. allah kabul eylesin aşureni nasıl güzel oldumuevet insan yoruluyo baya bende o yüzden cumartesi yaptım annemler abimler geldi ve yemeğimde yoktu hemencik bişeyler yaptık yedik. bu arada aşuremde yine güzel olmuştu allah kabul eylesin hepimizinkini
tosti canım herşey yolunda gider inşallahhh
bizim kızlar adet oldumu acaba haftasonu olmaları lazımdı aynı zamana denk gelmek için
günaydınnnnn hatunlarrr nasılsınızzzzz ben halaaa adet olmadımmm delleneceemmmm vallaaaa
günaydın tatlışimmahh evet zaten hep aklıma o geldi resimler çekilirken benimde olursa seneye aşurede inşallhhhh o karede benim yavrumda olacak ayyy hayali bile güzel beeeeeeee
şu cilt bakımına en sonunda benide gönderticeksiniz heeeebenim cildimde aşırı kuru hassas bide tahriş oluyor devamlı kuruluktan bikere başka bir şehre gitmiştim hvasındanmı suyundanmı anlamadım komple yara olmuştu yüzüm çok kötü yani nasıl yapacam bilmiyorum
günaydın canlarımmm nasılsınızz
günaydın laracım tostimmm tostim hayırlı haberlerle gel inşalalhhh
laracım allahım kabul etsin canımmmmmm ahh keşke yakın olabilsekdee içebilsekk aşurelerimizi demek foto çekindiniz ne güzel allahım mutluluğunuzu daim etsin kat be kat arttırsın inşallahhhhhh yakında o tabloda sizin bebişlerinizde olacakkkk inşallahhhhhhhhhh
kızlar ben hafta sonu cilt bakıma gidiyordum yaa baya şeyler öğrendim bu kurs btsin bende yazılacammm haftayaa benim cildimi ve anneminkini beraberr cilt bakımımız yapılacakkkk ayy bi siyah noktalar bii sarıı iltihap gibi şeyler çıkıyorböyle baktım kaldımmmmm
günaydın tatlışimmahh evet zaten hep aklıma o geldi resimler çekilirken benimde olursa seneye aşurede inşallhhhh o karede benim yavrumda olacak ayyy hayali bile güzel beeeeeeee
şu cilt bakımına en sonunda benide gönderticeksiniz heeeebenim cildimde aşırı kuru hassas bide tahriş oluyor devamlı kuruluktan bikere başka bir şehre gitmiştim hvasındanmı suyundanmı anlamadım komple yara olmuştu yüzüm çok kötü yani nasıl yapacam bilmiyorum
günaydın ablacımmm allah kabul etsin aşureni canımmmmmm
günaydın canımmmmm hiç belirti yok mu canım
inşallahhhh olacakk bu arada söylemeyi unuttum sevomda gördüm hemşireyle konuşmuşsun hadi gözünaydın ablacımmm herşey gönlünce olsunnnn
git ablacım git ama tamamen bitkisel ürünle yapılan yere gitmek lazımmış dün hoca öyle dedi(hocamız akrabamız şanslıyım sanırımmm)benimde cildim azcık yağlıymışşş hadi bakalımmmm ben dde cildim kuru diye biliyordum oysaa:26:
günaydın canım nasılsın
demek sende başlıcan bakımavalla herkese öneririm normalde görüntüde değişiklik yok gibi zannedilsede ki muhakkak oluyo cilde parlaklık geliyo,elleyince pütürlü olmuyo falan filan ama tabi mucizevi bişey düşünmemek lazım
günaydın hımm demek hala olmadın :26: en kısa zamanda olursun inş. ama stres heleki heyecan çok etkiliyo
inşallahhh gelecek yıl seninkide olacak o fotoğrafta
hımm cildin çok çabuk yaşlanır o şekilde daha doğrusu kırışır :26: muhakkak her sabah güneş koruyucu krem kullan derim
günaydın canım nasılsın
demek sende başlıcan bakımavalla herkese öneririm normalde görüntüde değişiklik yok gibi zannedilsede ki muhakkak oluyo cilde parlaklık geliyo,elleyince pütürlü olmuyo falan filan ama tabi mucizevi bişey düşünmemek lazım
günaydın hımm demek hala olmadın :26: en kısa zamanda olursun inş. ama stres heleki heyecan çok etkiliyo
inşallahhh gelecek yıl seninkide olacak o fotoğrafta
hımm cildin çok çabuk yaşlanır o şekilde daha doğrusu kırışır :26: muhakkak her sabah güneş koruyucu krem kullan derim
yokk yaaaa neeee belirti nedeee bi halttt bu aradaaa gogüslerin şişliğinden hariçççç
sevommm vallaaa gerçektennn ikidebir wc ye gidip oldummmu diyeeeeee bekıyorummm ruyamda bile adet olmuştum düşün yani
sabah günaşini görmüyorum bile sevom hatta hiç güney görmüyorumbüroya tıkınınca b.i.m. e gidersem öyle güney görüyom nerdeyse
ama hafta sonları balığa filan giderken kullanıyorum 30 faktörlük
sevom ya özele bşey yazacam biraz sonra bak olurmu
sorma benimde göğüsler fena sanki silikon taktırmışım gibiyatarken okadar cnaım yandıki sağa sola yatamadım acısından..bende fibrokistler varya adet zamanı gelince azıyolar
adeti aklından silmeye çalış düşünme başka şeylerle oyalan hatta beyninde şok etkisi yaratıp olmanı sağlıcak şey evde test yap bak etkisini göreceksin inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?