Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kesinlikle sevommm 2 gündür kızların cildini dikkatlice bakmıştım bakımdan sonra bi canlılık bi parlaklık hele bi bişeyler çıkıyor ki yüzdee siyah nokta çıkarma aleti var değişik bişey ondan alacam ben evde de kendime eşime yaparım işte nasıl yapıldığını gördüm canım çekti valla işte bi kaç bişey hazırlayacam gidince götürdüklerimi yüzümüze uygulayacaklar buhar ozon falan filan en sonda siyah sarı noktaları çıkaracaklar vee daha da temiz olacamm yupiiiii

yokk yaaaa neeee belirti nedeee bi halttt bu aradaaa gogüslerin şişliğinden hariçççç

sevommm vallaaa gerçektennn ikidebir wc ye gidip oldummmu diyeeeeee bekıyorummm ruyamda bile adet olmuştum düşün yani

düşün memeye çalış canımmmm düşündükçe gelmiyor iştee ama sevomun dediğini yap istersen mantıklıı şok yap beyninee

bende yüzümü şoklandırıyorum bide keçisütü ve bal karışımı sabun aldım o kadar çok iyi geldi ki her sabah yıkıyorum ama akşamları yapmıyorum unutuyorum bundan sonra akşamlarıda yapacammmm

aldım canım özelini mersü
40 faktörlük alamıcam şimdi ama kendi kremimim günlük kullanayım o zaman teşekürler güzel bilgin için

dimi fark görülüyor yapılınca
o siyah nokta aleti nasıl bişey canım :26:
bu arada sabun her ne olursa olsun kullanılmaması lazımmış yüze benden söylemesi canım ciltteki yağı temizlemek niyetine cildi yıpratıp yaşlandırıyomuşuz habersiz :26:

amannn bu cilt meselesi bitmez sabah sabah nerden açtın bu konuyu

hee bide aklıma takıldı sen aşureyi içiyonmu kızzz

aldım canım özelini mersü
40 faktörlük alamıcam şimdi ama kendi kremimim günlük kullanayım o zaman teşekürler güzel bilgin için

o aleti netten bulursam buraya eklerim sevommm hemde nasıl farkediliyorrrrr kıskandım valla yüzlerinede dedimmmbende isterim dedimmmbana güldülerrr kötü amaçlı kıskançlık değil benimkisiii
ne bileyim sevom açtım nerden açtıysaaammmmm herhalde etkisinde mi kaldımneeeeee
ayy içmeme mi sevom şimdi iş arkadaşımız aşure getirdi onu içiyorum allah kabul etsinnnn

sevom dördüncü sırada olann (ilkinde 2. sıradaki demişim yanlış yakından bakınca düzelttim )

Son düzenleme:
evett kızlar sanırım bende yumurta tembelliği var yada pco tarzı bişey progesteron tahlili yaptırmıştım cuma günü merak etmiştim yumurtam çatlıyormu sağlıklı şekilde diye düşük çıkmış

aaaa neden öyle çıkmış :26::26:çokmu düşük canım yoksa sınıra yakınmı
bu test benim yaptırdıklarım arasında da varmıydı sevo:26: yoksa sen ayrı olarakmı yaptırdın

:26::26::26::26:

ee nasıl kullanıyokii :26:

şimdii buhar tutyor yüzünee o alet kaşık gibi ucu küçücük ortasında delik var yüzünü gezdiriyorsun gezdirdikçee bizim sandığımız temiz yüzdee sarı ve siyah noktalar ortaya çıkıyor en çok burun kanatlarıve ağız çevresi sevom bunu mutlaka yaptır derim hiç bi şekilde zaraı yüzde kızarıklılık bırakmıyor biz elimizle sıkıyoruz ya orası hem mikrop kapıyor hemde leke kalıyor bunda öyle bişey olmuyor akşm eşime anlattım hemen git al valla bize çok lazım diyorralacam merak etme dedim bakalımmm en kısa zamanda alacam belki bugün alabilirim

aaaa neden öyle çıkmış :26::26:çokmu düşük canım yoksa sınıra yakınmı
bu test benim yaptırdıklarım arasında da varmıydı sevo:26: yoksa sen ayrı olarakmı yaptırdın

ben ayrı olarak yaptırdım ne sende nede bende var canım bu normalde tedavide gerekli değil..ama ben merak ediyordum o yüzden tedaviye girmeden görmek istedim..normalde luteal faz zamanında referans aralığı 0,95-21 arası yazıyor ama benim sonucum 5,97 ama netten yorumlara falan baktım 10 dan yukarı ise kaliteli bir yumurtanın çatladığı söylenebilir deniliyor şimdi çıkarttım tahlil sonuçlarınıda :26:

neyse doktorumla cumartesi konuşmuştum tahliller de sorun yok demiştim faksını istemişti bugün göndercektim ama unuttum getirmeyi yarın hepsini gönderir bu durumuda sorarım

nasıl yani yüzde gezdirdikçe kendiliğinden çıkıyomu siyah noktalar öle ise kesinlikle alırım ama nerden bi araştırma yapayım

eeee yani bu durum senin pco olduğunu göstermezki canım sen bakma o yorumlara 0,95 in altında olmadığına göre hala umut var demektir

bu arada biraz önce markete gttim geldim bizim üst komşuda tüp yaptıracak demiştim ya kayınpederi balkonda paspas çırpıyordu ayyyy çok komik geldi ya kendi kayınpederimi getirdim gözümün önüne karşısında bacak bacak üstüne oturamayırz yani öyle biri
ellerde ne kayınpederleri var yaaaaaa sanırsam geline destek için gelmişlerr helal olsun valla

nasıl yani yüzde gezdirdikçe kendiliğinden çıkıyomu siyah noktalar öle ise kesinlikle alırım ama nerden bi araştırma yapayım

aynen öyle sevomm yüzde gezdirdikçe kendiliğinden çıkıyorrr kozmetik ürünlerde satılıyor sevommm

helal olsun kayınpederrrr dün akşamda kaynanalar bizim eve baskın yaptılarrne yapıyorsunuz diye baskın yapmaya geldik dedi kayınpeder hani demiştim ya size evi hiç temizlemiyorum diyee apartmanın tadilatları bitmedi diye evin içine elektrik sigortalarıda değişecekmiş evin niye kirli dediii bend ekusura bakmayın yorgun kurslarlar vs falan derken bakamıyoruz evimize dedim dee bişey demedii

ya pco lu değilim ama onun görünümünde sanırım yumurtalarım :26: aman neyse ne napalımm yolaaa devammm
bu arada yola devam diyince tayyip geldi aklıma sanırım kansermiş :26: bağırsak kanseri bizim hemen 500 mt ilerideki hastanede ameliyat oldu biliyonuzmu 25 cm bağırsağı alınmış normalde bişey olmasa almazlardı

hadii yaa demek k.peder paspas silkeliyodu ayy şaşırdımm bende valla bizde de sizin gibi durum canım o yüzden hiç düşünemedim o durumu

hadi ya k.peder mi sordu :26: bizimki hiç görmez bile öle şeyleri onlarda tam zamanında gelmiş

basıldın yani pis pis aman boşver mahçup filan olma umursama vallaa

evet sevommmmmm yola devam
kız hani kanser flan değildi urlar temiz çıkmış kanser hücresi taşımıyomuş filan dediler :26:

bana çık diyin yaaaaaaaaaaaaaa ders çalışıyım biraz yaaaaa çıkamıyorummmm

hadi ya k.peder mi sordu :26: bizimki hiç görmez bile öle şeyleri onlarda tam zamanında gelmiş

evet sorma tam zamanında hemdee güyaa k.validee peynirim bozuldu sanmış kokrmuş daaa eşimde bana palavraya bak dediiibaskın yapacak yaa bizde bişeyler olduğunu şüphelenmiş akıllarınca eşimle öyle düşünüyoruz işte k.peder öyle dedi bide bana amma pinti bu kız dedi kusura bakmayın baba zor yetişiyoruz dedimde emekli maaşımı vereyim dedi yok sağolun siz kendinize bakında dedim sustummm gideseye kadar aman harcamalarınıza dikkat edin falan filannn

benim kayınpederde hiç sormaz gerçi senelerdirrrrrr evime gelmiyor ya ayrılar kaynanayla k. peder evli başka biriyle uzun senelerdir gelmyor ama öyle şeyler sormaz zaten umursamaz kadın işine karışmaz anlıcanız

nasılsınız kızlar kayifler nasıl

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar kayifler nasıl

çok şükür keyfimiz çok iyi canım inşallahh seninde iyidir
avatarın çok güzel ama insanın içini eritiyor yeterimmm yaaa
bence biraz daha umut verici şeyler koymalısın

kızlar ben çıkıyorum boşlukta ecicik çalışım olmazmı 2 sayfa 2 sayfadır görüşürüz öperim hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…