günaydın canım nasılsın
demek sende başlıcan bakımavalla herkese öneririm normalde görüntüde değişiklik yok gibi zannedilsede ki muhakkak oluyo cilde parlaklık geliyo,elleyince pütürlü olmuyo falan filan ama tabi mucizevi bişey düşünmemek lazım
günaydın hımm demek hala olmadın :26: en kısa zamanda olursun inş. ama stres heleki heyecan çok etkiliyo
inşallahhh gelecek yıl seninkide olacak o fotoğrafta
hımm cildin çok çabuk yaşlanır o şekilde daha doğrusu kırışır :26: muhakkak her sabah güneş koruyucu krem kullan derim
yokk yaaaa neeee belirti nedeee bi halttt bu aradaaa gogüslerin şişliğinden hariçççç
sevommm vallaaa gerçektennn ikidebir wc ye gidip oldummmu diyeeeeee bekıyorummm ruyamda bile adet olmuştum düşün yani
en az 40 faktörlük kullanılacakmış cnaım bide illa güneşte durmak değil güneş ışınlarına herşekilde maruz kalıyoruz sen bence hergün çok azcık nemlendirici niyetine sür faydasını göreceksincilt uzmanım dedi kız bak bunları sizle paylaşıyom daha ne ben her sabah artık güneş koruyucu sürüyorum nemlendirici gibi,göz altı kremimi sürüyorum,bide sabahları sıcak suyla yüzümü yıkayıp sonra soğukla yıkayıp şok etkisi yapıyorum
tamam bakarım canım yaz sen
en az 40 faktörlük kullanılacakmış cnaım bide illa güneşte durmak değil güneş ışınlarına herşekilde maruz kalıyoruz sen bence hergün çok azcık nemlendirici niyetine sür faydasını göreceksincilt uzmanım dedi kız bak bunları sizle paylaşıyom daha ne ben her sabah artık güneş koruyucu sürüyorum nemlendirici gibi,göz altı kremimi sürüyorum,bide sabahları sıcak suyla yüzümü yıkayıp sonra soğukla yıkayıp şok etkisi yapıyorum
tamam bakarım canım yaz sen
kesinlikle sevommm 2 gündür kızların cildini dikkatlice bakmıştım bakımdan sonra bi canlılık bi parlaklık hele bi bişeyler çıkıyor ki yüzdee siyah nokta çıkarma aleti var değişik bişey ondan alacam ben evde de kendime eşime yaparım işte nasıl yapıldığını gördüm canım çekti valla işte bi kaç bişey hazırlayacam gidince götürdüklerimi yüzümüze uygulayacaklar buhar ozon falan filan en sonda siyah sarı noktaları çıkaracaklar vee daha da temiz olacamm yupiiiii
düşün memeye çalış canımmmm düşündükçe gelmiyor iştee ama sevomun dediğini yap istersen mantıklıı şok yap beyninee
bende yüzümü şoklandırıyorum bide keçisütü ve bal karışımı sabun aldım o kadar çok iyi geldi ki her sabah yıkıyorum ama akşamları yapmıyorum unutuyorum bundan sonra akşamlarıda yapacammmm
aldım canım özelini mersü
40 faktörlük alamıcam şimdi ama kendi kremimim günlük kullanayım o zamanteşekürler güzel bilgin için
dimi fark görülüyor yapılınca
o siyah nokta aleti nasıl bişey canım :26:
bu arada sabun her ne olursa olsun kullanılmaması lazımmış yüze benden söylemesi canımciltteki yağı temizlemek niyetine cildi yıpratıp yaşlandırıyomuşuz habersiz :26:
amannn bu cilt meselesi bitmez sabah sabah nerden açtın bu konuyu
hee bide aklıma takıldı sen aşureyi içiyonmu kızzz
sevom dördüncü sırada olann (ilkinde 2. sıradaki demişim yanlış yakından bakınca düzelttim )
Eki Görüntüle 305490
evett kızlar sanırım bende yumurta tembelliği var yada pco tarzı bişey progesteron tahlili yaptırmıştım cuma günü merak etmiştim yumurtam çatlıyormu sağlıklı şekilde diye düşük çıkmış
evett kızlar sanırım bende yumurta tembelliği var yada pco tarzı bişey progesteron tahlili yaptırmıştım cuma günü merak etmiştim yumurtam çatlıyormu sağlıklı şekilde diye düşük çıkmış
ee nasıl kullanıyokii :26:
aaaa neden öyle çıkmış :26::26:çokmu düşük canım yoksa sınıra yakınmı
bu test benim yaptırdıklarım arasında da varmıydı sevo:26: yoksa sen ayrı olarakmı yaptırdın
:26::26::26::26:
şimdii buhar tutyor yüzünee o alet kaşık gibi ucu küçücük ortasında delik var yüzünü gezdiriyorsun gezdirdikçee bizim sandığımız temiz yüzdee sarı ve siyah noktalar ortaya çıkıyor en çok burun kanatlarıve ağız çevresi sevom bunu mutlaka yaptır derim hiç bi şekilde zaraı yüzde kızarıklılık bırakmıyor biz elimizle sıkıyoruz ya orası hem mikrop kapıyor hemde leke kalıyor bunda öyle bişey olmuyor akşm eşime anlattım hemen git al valla bize çok lazım diyorralacam merak etme dedim bakalımmm en kısa zamanda alacam belki bugün alabilirim
ben ayrı olarak yaptırdım ne sende nede bende var canım bu normalde tedavide gerekli değil..ama ben merak ediyordum o yüzden tedaviye girmeden görmek istedim..normalde luteal faz zamanında referans aralığı 0,95-21 arası yazıyor ama benim sonucum 5,97 ama netten yorumlara falan baktım 10 dan yukarı ise kaliteli bir yumurtanın çatladığı söylenebilir deniliyorşimdi çıkarttım tahlil sonuçlarınıda :26:
neyse doktorumla cumartesi konuşmuştum tahliller de sorun yok demiştim faksını istemişti bugün göndercektim ama unuttum getirmeyi yarın hepsini gönderir bu durumuda sorarım
nasıl yani yüzde gezdirdikçe kendiliğinden çıkıyomu siyah noktalaröle ise kesinlikle alırım ama nerden bi araştırma yapayım
eeee yani bu durum senin pco olduğunu göstermezki canım sen bakma o yorumlara 0,95 in altında olmadığına göre hala umut var demektir
bu arada biraz önce markete gttim geldim bizim üst komşuda tüp yaptıracak demiştim yakayınpederi balkonda paspas çırpıyordu ayyyy çok komik geldi ya kendi kayınpederimi getirdim gözümün önüne karşısında bacak bacak üstüne oturamayırz yani öyle biri
ellerde ne kayınpederleri var yaaaaaa sanırsam geline destek için gelmişlerr helal olsun valla
eeee yani bu durum senin pco olduğunu göstermezki canım sen bakma o yorumlara 0,95 in altında olmadığına göre hala umut var demektir
bu arada biraz önce markete gttim geldim bizim üst komşuda tüp yaptıracak demiştim yakayınpederi balkonda paspas çırpıyordu ayyyy çok komik geldi ya kendi kayınpederimi getirdim gözümün önüne karşısında bacak bacak üstüne oturamayırz yani öyle biri
ellerde ne kayınpederleri var yaaaaaa sanırsam geline destek için gelmişlerr helal olsun valla
aynen öyle sevomm yüzde gezdirdikçe kendiliğinden çıkıyorrr kozmetik ürünlerde satılıyor sevommm
helal olsun kayınpederrrr dün akşamda kaynanalar bizim eve baskın yaptılarrne yapıyorsunuz diye baskın yapmaya geldik dedi kayınpeder hani demiştim ya size evi hiç temizlemiyorum diyee apartmanın tadilatları bitmedi diye evin içine elektrik sigortalarıda değişecekmiş evin niye kirli dediii bend ekusura bakmayın yorgun kurslarlar vs falan derken bakamıyoruz evimize dedim dee bişey demedii
aynen öyle sevomm yüzde gezdirdikçe kendiliğinden çıkıyorrr kozmetik ürünlerde satılıyor sevommm
helal olsun kayınpederrrr dün akşamda kaynanalar bizim eve baskın yaptılarrne yapıyorsunuz diye baskın yapmaya geldik dedi kayınpeder hani demiştim ya size evi hiç temizlemiyorum diyee apartmanın tadilatları bitmedi diye evin içine elektrik sigortalarıda değişecekmiş evin niye kirli dediii bend ekusura bakmayın yorgun kurslarlar vs falan derken bakamıyoruz evimize dedim dee bişey demedii
ya pco lu değilim ama onun görünümünde sanırım yumurtalarım :26: aman neyse ne napalımm yolaaa devammm
bu arada yola devam diyince tayyip geldi aklıma sanırım kansermiş :26: bağırsak kanseri bizim hemen 500 mt ilerideki hastanede ameliyat oldu biliyonuzmu25 cm bağırsağı alınmış normalde bişey olmasa almazlardı
hadii yaa demek k.peder paspas silkeliyoduayy şaşırdımm bende valla bizde de sizin gibi durum canım o yüzden hiç düşünemedim o durumu
hadi ya k.peder mi sordu :26: bizimki hiç görmez bile öle şeylerionlarda tam zamanında gelmiş
hadi ya k.peder mi sordu :26: bizimki hiç görmez bile öle şeylerionlarda tam zamanında gelmiş
nasılsınız kızlar kayifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?