- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
nasılsınız kızlar kayifler nasıl
selam kızlar hayırlı haftalar
lara ,sevo ,sedefo aşurelerinizi allah kabul etsib geçen bizde kuran kursunda yaptık çok güzel oldu
lara tedavye başlamışsın hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun su gibi geçsin sonucun pozitif olsun inşallah ilk haberi senden alacaz demekki
sevo tahlilin düşük çıkmış takma kafanı şimdi bunu doktor baksın bide belki o kadar çok düşük bir sonuç değildir doktorumuz daha iyi bilir
benim moralim bozuk kızlarr bugün sözlü olduk ama ben heyecandan herşeyi unuttum:2:gerçi bir tek ben değil kursta bir kaç kişi dışında herkes tökezledi :) hoca yarına kadar mühlet verdi ama eksi 10 puan not verdii( bu arada bende adet olmadımm sevo bide bakıyormuşuz sen beni ve fatoşu solluyormuşsun şaşırmam valla
tostim bugün kontrolün var herşey yolundadır inşallah bebişin cinsiyetinide görürsünüz inşallah
- çıldiricim yaa çildiricimm şu belim iyileşmedi gitti çok fenaa yaaa eğilip doğrulmak işkence gibi geliyor yürüken birden bir ağrı giriyo ağzım açık kalıyor ne olcak benim bu halim geçen gün sağlık ocağına gittim kas gevşetici merhem ve hap verdi işe yaramadı ..tedavimde yaklaşıyor ne olcak böyle bilmiyorumm
inşallah yarın hallederimslm nurcik
kız o yüzden moralini bozdun olur öle şeyler her zaman iyi gitmez bozma moralini yarın halledersin
demek sende adet olmadın aferim sizeneyse sizler benden 1 hafta sonra gelirsiniz bu gidişle ben yarın sabah olurum
ya tamda zamanını buldu bu belinnn
bu arada nurcik benim yaptırıpta düşük çıkan tahlilim tedavimde sorun olmaziğne zaten kullanılacakya yumurtanın tembel büyümesini zaten engelleyecekler..ama normal aylarda hamile kalma ihtimalimi düşürüyor.
inşallah yarın hallederim
sen yarınmı oluyorsunnne çabuk kızz eee o zaman kesin sen bizden önce gideceksin ..olsun bizi karşılamaya gelirsin sende
evet ..belimin ağrısında değilim tedavim ertelenecek diye korkuyorumm :26:
evet yarın adet günüm ve hiç şaşmaz bilirsinevet sizden erken gitmiş olucam ve siz geldiğinizde bikaç gün sonra kısmet olursa op olurum yani sizden 1 hafta 10 gün önce sonucu alırım
tabisi karşılamaya gelirim sizi
inşallahh sorun olmaz canım sen hamama gitmeyi ihmal etme lütfen :26:
evet yarın adet günüm ve hiç şaşmaz bilirsinevet sizden erken gitmiş olucam ve siz geldiğinizde bikaç gün sonra kısmet olursa op olurum yani sizden 1 hafta 10 gün önce sonucu alırım
tabisi karşılamaya gelirim sizi
inşallahh sorun olmaz canım sen hamama gitmeyi ihmal etme lütfen :26:
slm kızlar
doktordan geldik cok şükür 3 lü testimizde temiz cıktı
18+5 cıktı haftasıyla uyumluymuş baş popo mesafasi 15,76 cm cıktıpoposunu yerim ben onun
bir dahada 9 ocakta cagırdı bakalım şeker yüklemesi için
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. bu duyguları tattırsın cok şükür bu günümüze
günaydın canlarım güzel hayırlı bir hafta olsun hepmiz için
tostim hayırlı haberlerle gel canım inşallahhh
kızlar dün aşuremi yaptım allah kabul etsin inşallhhçok yoruldum hala atamadım yorgunluğumu hem yemek hazırla hem aşure hem bıcır bıcır birsürü çocuk öyle yoruldukki akşam böyle olmuştum artık ama çok şükür yorgunluğumuza değdi herşey tam istediğim gibi oldu
15 günlük, 8 aylık,1 yaşında,2,5 yaşında, 3,5 yaşında, 6 yaşında, 8 yaşında, 12 yaşında ve annesinin karnında her boydan çocuk mevcuttu çok keyifliydi yaaa hepsini koltuğa yanyana oturtuk fotoğraf çektik benim ve eşimin aiilesinin bütün çocuklarını bir arada görünce çok mutlu olduk tabee
işte böyle bacılar sizlerde ne var ne yok
günaydın canlarımmm nasılsınızz
günaydın laracım tostimmm tostim hayırlı haberlerle gel inşalalhhh
laracım allahım kabul etsin canımmmmmm ahh keşke yakın olabilsekdee içebilsekk aşurelerimizi demek foto çekindiniz ne güzel allahım mutluluğunuzu daim etsin kat be kat arttırsın inşallahhhhhh yakında o tabloda sizin bebişlerinizde olacakkkk inşallahhhhhhhhhh
kızlar ben hafta sonu cilt bakıma gidiyordum yaa baya şeyler öğrendim bu kurs btsin bende yazılacammm haftayaa benim cildimi ve anneminkini beraberr cilt bakımımız yapılacakkkk ayy bi siyah noktalar bii sarıı iltihap gibi şeyler çıkıyorböyle baktım kaldımmmmm
herkese günaydınalr iyi haftalar diliyorum
lara hemşire ile konuşmuşsunuz herşey yolundaymış hadi gözün aydın artık rahatça tedavine odaklanabilirsin. allah kabul eylesin aşureni nasıl güzel oldumuevet insan yoruluyo baya bende o yüzden cumartesi yaptım annemler abimler geldi ve yemeğimde yoktu hemencik bişeyler yaptık yedik. bu arada aşuremde yine güzel olmuştu allah kabul eylesin hepimizinkini
tosti canım herşey yolunda gider inşallahhh
bizim kızlar adet oldumu acaba haftasonu olmaları lazımdı aynı zamana denk gelmek için
lara ,sevo ,sedefo aşurelerinizi allah kabul etsib geçen bizde kuran kursunda yaptık çok güzel oldu
lara tedavye başlamışsın hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun su gibi geçsin sonucun pozitif olsun inşallah ilk haberi senden alacaz demekki
sevo tahlilin düşük çıkmış takma kafanı şimdi bunu doktor baksın bide belki o kadar çok düşük bir sonuç değildir doktorumuz daha iyi bilir
benim moralim bozuk kızlarr bugün sözlü olduk ama ben heyecandan herşeyi unuttum:2:gerçi bir tek ben değil kursta bir kaç kişi dışında herkes tökezledi :) hoca yarına kadar mühlet verdi ama eksi 10 puan not verdii( bu arada bende adet olmadımm sevo bide bakıyormuşuz sen beni ve fatoşu solluyormuşsun şaşırmam valla
tostim bugün kontrolün var herşey yolundadır inşallah bebişin cinsiyetinide görürsünüz inşallah
günaydın canlarım güzel hayırlı bir hafta olsun hepmiz için
tostim hayırlı haberlerle gel canım inşallahhh
kızlar dün aşuremi yaptım allah kabul etsin inşallhhçok yoruldum hala atamadım yorgunluğumu hem yemek hazırla hem aşure hem bıcır bıcır birsürü çocuk öyle yoruldukki akşam böyle olmuştum artık ama çok şükür yorgunluğumuza değdi herşey tam istediğim gibi oldu
15 günlük, 8 aylık,1 yaşında,2,5 yaşında, 3,5 yaşında, 6 yaşında, 8 yaşında, 12 yaşında ve annesinin karnında her boydan çocuk mevcuttu çok keyifliydi yaaa hepsini koltuğa yanyana oturtuk fotoğraf çektik benim ve eşimin aiilesinin bütün çocuklarını bir arada görünce çok mutlu olduk tabee
işte böyle bacılar sizlerde ne var ne yok
günaydın canlarımmm nasılsınızz
günaydın laracım tostimmm tostim hayırlı haberlerle gel inşalalhhh
laracım allahım kabul etsin canımmmmmm ahh keşke yakın olabilsekdee içebilsekk aşurelerimizi demek foto çekindiniz ne güzel allahım mutluluğunuzu daim etsin kat be kat arttırsın inşallahhhhhh yakında o tabloda sizin bebişlerinizde olacakkkk inşallahhhhhhhhhh
kızlar ben hafta sonu cilt bakıma gidiyordum yaa baya şeyler öğrendim bu kurs btsin bende yazılacammm haftayaa benim cildimi ve anneminkini beraberr cilt bakımımız yapılacakkkk ayy bi siyah noktalar bii sarıı iltihap gibi şeyler çıkıyorböyle baktım kaldımmmmm
herkese günaydınalr iyi haftalar diliyorum
lara hemşire ile konuşmuşsunuz herşey yolundaymış hadi gözün aydın artık rahatça tedavine odaklanabilirsin. allah kabul eylesin aşureni nasıl güzel oldumuevet insan yoruluyo baya bende o yüzden cumartesi yaptım annemler abimler geldi ve yemeğimde yoktu hemencik bişeyler yaptık yedik. bu arada aşuremde yine güzel olmuştu allah kabul eylesin hepimizinkini
tosti canım herşey yolunda gider inşallahhh
bizim kızlar adet oldumu acaba haftasonu olmaları lazımdı aynı zamana denk gelmek için
cok sagolun kızlar iyi dilekleriniz için
nerde kedersizim hasbam yine yan durmuştu göstermedi cinsiyetini bir ay sonraya kaldı öğrenmek hayırlarla gelsinde dogdugunda öğrensemde olur
ya neden 1 hafta 10 gün önce oluyormuş:44: bir yanlışın olmasın şimdi diyelimki bende yarın adet oldum ve ertesi günü antalyaya gittim doktorum bana doğum kontrol hapı verirse seninle aynı günlere denk gelir yine çünkü d.k. hapı kullanırsam 28. gün hastalanırım ..yane en fazla aramızda 3_4 gün olmuş olur tabi eğer bugün yarın adet olursam
eğer yarın olursanki zannetmiyorum :26: inşallah olursun gelecek ay için d.k. hapı kullanırsan oda zaten 3-4 gün gecikme yapacakyani en az 5 gün fark olur aramızda diye düşünüyorum :26:
amin kedersizim inş.
yok sevom göstermedi şeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?