Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar hayırlı haftalar
lara ,sevo ,sedefo aşurelerinizi allah kabul etsib geçen bizde kuran kursunda yaptık çok güzel oldu
lara tedavye başlamışsın hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun su gibi geçsin sonucun pozitif olsun inşallah ilk haberi senden alacaz demekki
sevo tahlilin düşük çıkmış takma kafanı şimdi bunu doktor baksın bide belki o kadar çok düşük bir sonuç değildir doktorumuz daha iyi bilir
benim moralim bozuk kızlarr bugün sözlü olduk ama ben heyecandan herşeyi unuttum:2:gerçi bir tek ben değil kursta bir kaç kişi dışında herkes tökezledi :) hoca yarına kadar mühlet verdi ama eksi 10 puan not verdii ( bu arada bende adet olmadımm sevo bide bakıyormuşuz sen beni ve fatoşu solluyormuşsun şaşırmam valla
tostim bugün kontrolün var herşey yolundadır inşallah bebişin cinsiyetinide görürsünüz inşallah

Son düzenleme:
- çıldiricim yaa çildiricimm şu belim iyileşmedi gitti çok fenaa yaaa eğilip doğrulmak işkence gibi geliyor yürüken birden bir ağrı giriyo ağzım açık kalıyor ne olcak benim bu halim geçen gün sağlık ocağına gittim kas gevşetici merhem ve hap verdi işe yaramadı ..tedavimde yaklaşıyor ne olcak böyle bilmiyorumm

Son düzenleme:

slm nurcik
kız o yüzden moralini bozdun olur öle şeyler her zaman iyi gitmez bozma moralini yarın halledersin

demek sende adet olmadın aferim size neyse sizler benden 1 hafta sonra gelirsiniz bu gidişle ben yarın sabah olurum

ya tamda zamanını buldu bu belinnn

bu arada nurcik benim yaptırıpta düşük çıkan tahlilim tedavimde sorun olmaz iğne zaten kullanılacakya yumurtanın tembel büyümesini zaten engelleyecekler..ama normal aylarda hamile kalma ihtimalimi düşürüyor.

inşallah yarın hallederim

sen yarınmı oluyorsunn ne çabuk kızz eee o zaman kesin sen bizden önce gideceksin ..olsun bizi karşılamaya gelirsin sende

ya tamda zamanını buldu bu belinnn

evet ..belimin ağrısında değilim tedavim ertelenecek diye korkuyorumm :26:

hımm evet öyle canım tedavyi etkilemiyi amannn zaten doğal yoldan olmasından geçtim artık ,tedaviyle olsunda ..tabi hayırlı bir şekilde Allah nasip etsin bize

evet yarın adet günüm ve hiç şaşmaz bilirsin evet sizden erken gitmiş olucam ve siz geldiğinizde bikaç gün sonra kısmet olursa op olurum yani sizden 1 hafta 10 gün önce sonucu alırım
tabisi karşılamaya gelirim sizi

inşallahh sorun olmaz canım sen hamama gitmeyi ihmal etme lütfen :26:

slm kızlar
doktordan geldik cok şükür 3 lü testimizde temiz cıktı
18+5 cıktı haftasıyla uyumluymuş baş popo mesafasi 15,76 cm cıktı poposunu yerim ben onun
bir dahada 9 ocakta cagırdı bakalım şeker yüklemesi için
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. bu duyguları tattırsın cok şükür bu günümüze

ya neden 1 hafta 10 gün önce oluyormuş:44: bir yanlışın olmasın şimdi diyelimki bende yarın adet oldum ve ertesi günü antalyaya gittim doktorum bana doğum kontrol hapı verirse seninle aynı günlere denk gelir yine çünkü d.k. hapı kullanırsam 28. gün hastalanırım ..yane en fazla aramızda 3_4 gün olmuş olur tabi eğer bugün yarın adet olursam

ya neden 1 hafta 10 gün önce oluyormuş:44: bir yanlışın olmasın şimdi diyelimki bende yarın adet oldum ve ertesi günü antalyaya gittim doktorum bana doğum kontrol hapı verirse seninle aynı günlere denk gelir yine çünkü d.k. hapı kullanırsam 28. gün hastalanırım ..yane en fazla aramızda 3_4 gün olmuş olur tabi eğer bugün yarın adet olursam

hoşgeldin
maşallahhh herşey yolunda aman sağlıkla devam edin hep inşallahh ee cinsiyet belli olmadımı :26:
aminnnnnnnnnn

cok sagolun kızlar iyi dilekleriniz için
nerde kedersizim hasbam yine yan durmuştu göstermedi cinsiyetini bir ay sonraya kaldı öğrenmek hayırlarla gelsinde dogdugunda öğrensemde olur

nerde kedersizim hasbam yine yan durmuştu göstermedi cinsiyetini bir ay sonraya kaldı öğrenmek hayırlarla gelsinde dogdugunda öğrensemde olur

olsun sağlığı yerinde ya elbet gösterecek incirini veya bamyasını hadi gözün aydın inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlanır hamileliğin

eğer yarın olursanki zannetmiyorum :26: inşallah olursun gelecek ay için d.k. hapı kullanırsan oda zaten 3-4 gün gecikme yapacak yani en az 5 gün fark olur aramızda diye düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…