Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba kızlar
maşallah tosti bir sıkıntı çıkmamış böyle sıkıntısız hamileliğini tamamlarsın inşallah
kedersiz rabbim şifa versin şu bel ağrından tez vakitte kurtulursun inşallah
tedavinde sıkıntı yaşamazsın
sevda nehri ve sedefnaz kızlar sizler cilt bakımından bahsettikçe hevesleniyorum şuan çenemde kocaman sivilcelerim var

selam kızlarrrrrrrrr
nurcikim o belini düzeltmelisin canım bir an önce sevonun dediği sen en iyisi hamam git
bu arada kızlar eltimle görümcem benide alıp birlikte hamama gitmeyi planlamışlar:26: bu tedavi aşamasında hamam bana iyimi gelir zararımı olur karar veremedim:26: bide baskılayıcı iğneleri kulanmaya başladıktan sonra gidecem ay sonunda diye konuşmuşlar çünkü sizce ne yapıyım:26:

tostimmmmmmmmaşallahhhhh canım minikine inşallahh hep böyle güzel haberlerle mutlu etsin annesini tosuncuksağlıkla kucağına gelsin cinsiyet önemlimi
valla ben hamile kalıyım allahın izniyle inşallahhh cinsiyetini öğrenmicem allah ne verirse sağlıklı versin diycem inşallahhhh

hoşgeldin canım
hımm sivilce başa bela bana da ayda bikaç kere uğramadan geçmezler
bu arada sende diyete başlamışsın çok güzell aman bırakma derim tedaviye kadar kilo vermiş olursun ne güzel bende yarından itibaren sabahları yürüyüşe başlkıcam inş. iş yerine yürüyerek gelicem 1 saat sürer bu arada 92 imiş kilon ama resimlerde ben seni çok kilolu görmedim çok göstermiyon galiba :26: tamam kilo var ama okadar değil yani

laracım hamam hakkında bir fikir veremiycem onu sevdanehri daha iyi yorumlar zannımca
nedense sevdanehrini pekbir bilgili görüyorum herşeyi ona danışasım geliyor

inşallahhh diyeyim ozaman bu arada yarın adet olursan 31 günde bir adet olmuş olacaksın :26:

bugün 31 canım yarın 32 ..diyorumki birazdan tekrra sağlık ocağına gideyim cuma günü gittiğimde doktor sormuştu hamilelik varmı diye yok demiştim ama dün olmam gerekir demiştim doktorda dediki gebelik tahlili yapsak bile çıkmaz ..şimdi diyorumki gideyim hem adet olmadım diyip gebelik testi yapsın hemde belim için iğne yazmasını istiyiym he ne dersinn

laracım hamam hakkında bir fikir veremiycem onu sevdanehri daha iyi yorumlar zannımca
nedense sevdanehrini pekbir bilgili görüyorum herşeyi ona danışasım geliyor

tabi tecrübeli kişilerden öğrenmek lazım sevoda hey yaptığını araştırarak yaptığından her konuya hakim hatun maşallahh

baskılayıcı iğneden önce gitmenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı :26:

şimdi böyle diyosundaaaa hamile kalınca acaba oğlummu kızımmı olacak diye meraklanacaksın ona göre hazırlık yapmak isteyeceksinn.. tabiki ilk başta sağlık ama bir aşama daha atlamış olucaz sırasıyla merak edicezzz...
acaba keseyi görcezmi, kalp atışını,tahlillerim nasıl çıkacak,boyu posu sağlığı,elleri,ayaklarııı cinsiyetiiii şekli şemasıı ayyyy inşallahhh bunları bizde yaşıcazzz en güzel tatlı telaşlar olacak

ay teşekkür ederim beni mutlu ettin
o resimleri paylaşıp paylaşmamakta kararsızdım kızları şok etmeyim diye beyendiğine sevindim etim sıkıdır ve orantılı kilo alırım vicüdümün her yerine dağlır yani
o resimlerde 84 tüm canım 2.5 ayda 8 kilo almışım
inşallah irademe sahip olabilirsem devam edip kurtulacağım en azından 10 kilosundan inşallah

yok sevom o zaman bende gitmeyim neolur nolmaz uak bişey gibi görünsede bence tehlikeli gibi geldi bana:26::26:tüh beeeee hayatımda ilk defa hamam gidecektim yaaaaaaaneyse doğumdan sonra giderim artık

yaaaaaaaaa öylemi diyon bende diyordumki herşeyini bayaz yapıyım cinsiyetide hem bana hem herkese sürpriz olsun iyi bakalım o zaman söyle diyelim bakalım o kadar sabırlı olup cinsiyetini doğuma kadar bekleyebilecekmiyim

sağolun kızlar..evet aslında hamam gitsem iyi gelecek gibi ama bu tür şeyleri hep ihmal ediyoruz

selam bacılar nasılsınız?tedaviler nasıl gidiyor bayadır gelemedım özet geçermisiniz bana biz gayet iyiyiz çok şükürcuma günü renkli ultrasonumuz vardı herşey yolunda prensesimizin keyfi yerinde çok şükür önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapılacak yavaş yavaş sona geliyoruz RABBİM hepimize tattırsın kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz bunu tadın cuma ultrasonda bebeğimizi net görünce eşimde bende ALLAH herkeze nasip etsin die dua ettik hemen aklıma sizler geldiniz en kısa zamanda Rabbim meleklerinize kavuştursun tedavileriniz olumlu olsun inşallah tüm kalbimle diliyorum...

aminn
maşallah seninde hamileliğin yolunda devam ediyormuş
allah tamamına erdirsin

slm kızlar ben geldim naparsınız bakalım ben hemen çıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın acil işlerim çıktı gelincede bi kaç işim vardı hallettim siz napıyorsunuz bakalımmmm tosticim edacım allahım tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin maşallah herşey yolundaymışşş

maşallah canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına allah tamamına erdirsin inşallahhh dualarınızada AMİNNNNNNNNN diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…