- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
inşallah senind ebir kaç gün gecikir ozaman
merhaba kızlar
maşallah tosti bir sıkıntı çıkmamış böyle sıkıntısız hamileliğini tamamlarsın inşallah
kedersiz rabbim şifa versin şu bel ağrından tez vakitte kurtulursun inşallah
tedavinde sıkıntı yaşamazsın
sevda nehri ve sedefnaz kızlar sizler cilt bakımından bahsettikçe hevesleniyorum şuan çenemde kocaman sivilcelerim var
inşallahhh diyeyim ozamanbu arada yarın adet olursan 31 günde bir adet olmuş olacaksın :26:
laracım hamam hakkında bir fikir veremiycem onu sevdanehri daha iyi yorumlar zannımca
nedense sevdanehrini pekbir bilgili görüyorum herşeyi ona danışasım geliyor
selam kızlarrrrrrrrr
nurcikim o belini düzeltmelisin canım bir an önce sevonun dediği sen en iyisi hamam git
bu arada kızlar eltimle görümcem benide alıp birlikte hamama gitmeyi planlamışlar:26: bu tedavi aşamasında hamam bana iyimi gelir zararımı olur karar veremedim:26: bide baskılayıcı iğneleri kulanmaya başladıktan sonra gidecem ay sonunda diye konuşmuşlar çünkü sizce ne yapıyım:26:
tostimmmmmmmmaşallahhhhh canım minikine inşallahh hep böyle güzel haberlerle mutlu etsin annesini tosuncuk sağlıkla kucağına gelsin cinsiyet önemlimi
valla ben hamile kalıyım allahın izniyle inşallahhhcinsiyetini öğrenmicem allah ne verirse sağlıklı versin diycem inşallahhhh
hoşgeldin canım
hımm sivilce başa bela bana da ayda bikaç kere uğramadan geçmezler
bu arada sende diyete başlamışsın çok güzell aman bırakma derim tedaviye kadar kilo vermiş olursun ne güzelbende yarından itibaren sabahları yürüyüşe başlkıcam inş. iş yerine yürüyerek gelicem 1 saat sürer bu arada 92 imiş kilon ama resimlerde ben seni çok kilolu görmedim çok göstermiyon galiba :26: tamam kilo var ama okadar değil yani
baskılayıcı iğneden önce gitmenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı :26:
şimdi böyle diyosundaaaa hamile kalınca acaba oğlummu kızımmı olacak diye meraklanacaksınona göre hazırlık yapmak isteyeceksinn.. tabiki ilk başta sağlık ama bir aşama daha atlamış olucaz sırasıyla merak edicezzz...
acaba keseyi görcezmi, kalp atışını,tahlillerim nasıl çıkacak,boyu posu sağlığı,elleri,ayaklarıııcinsiyetiiii şekli şemasıı ayyyy inşallahhh bunları bizde yaşıcazzz en güzel tatlı telaşlar olacak
merhaba kızlar
maşallah tosti bir sıkıntı çıkmamış böyle sıkıntısız hamileliğini tamamlarsın inşallah
kedersiz rabbim şifa versin şu bel ağrından tez vakitte kurtulursun inşallah
tedavinde sıkıntı yaşamazsın
sevda nehri ve sedefnaz kızlar sizler cilt bakımından bahsettikçe hevesleniyorum şuan çenemde kocaman sivilcelerim var
selam kızlarrrrrrrrr
nurcikim o belini düzeltmelisin canım bir an önce sevonun dediği sen en iyisi hamam git
bu arada kızlar eltimle görümcem benide alıp birlikte hamama gitmeyi planlamışlar:26: bu tedavi aşamasında hamam bana iyimi gelir zararımı olur karar veremedim:26: bide baskılayıcı iğneleri kulanmaya başladıktan sonra gidecem ay sonunda diye konuşmuşlar çünkü sizce ne yapıyım:26:
tostimmmmmmmmaşallahhhhh canım minikine inşallahh hep böyle güzel haberlerle mutlu etsin annesini tosuncuk sağlıkla kucağına gelsin cinsiyet önemlimi
valla ben hamile kalıyım allahın izniyle inşallahhhcinsiyetini öğrenmicem allah ne verirse sağlıklı versin diycem inşallahhhh
sağolun kızlar..evet aslında hamam gitsem iyi gelecek gibi ama bu tür şeyleri hep ihmal ediyoruz
selam bacılar nasılsınız?tedaviler nasıl gidiyor bayadır gelemedım özet geçermisiniz bana biz gayet iyiyiz çok şükürcuma günü renkli ultrasonumuz vardı herşey yolunda prensesimizin keyfi yerinde çok şükür önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapılacak yavaş yavaş sona geliyoruz RABBİM hepimize tattırsın kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz bunu tadın cuma ultrasonda bebeğimizi net görünce eşimde bende ALLAH herkeze nasip etsin die dua ettik hemen aklıma sizler geldiniz en kısa zamanda Rabbim meleklerinize kavuştursun tedavileriniz olumlu olsun inşallah tüm kalbimle diliyorum...
selam bacılar nasılsınız?tedaviler nasıl gidiyor bayadır gelemedım özet geçermisiniz bana biz gayet iyiyiz çok şükürcuma günü renkli ultrasonumuz vardı herşey yolunda prensesimizin keyfi yerinde çok şükür önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapılacak yavaş yavaş sona geliyoruz RABBİM hepimize tattırsın kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz bunu tadın cuma ultrasonda bebeğimizi net görünce eşimde bende ALLAH herkeze nasip etsin die dua ettik hemen aklıma sizler geldiniz en kısa zamanda Rabbim meleklerinize kavuştursun tedavileriniz olumlu olsun inşallah tüm kalbimle diliyorum...
aminn
maşallah seninde hamileliğin yolunda devam ediyormuş
allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?