Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende hamiş olmak istiyorum klomen kullandım drum şimdide duphastonverdi...16 sında kullanacağım.çok korkuyorummmmmm

hiçbir sorun olmaması korkutuor ilaçları tam anlamı ile ne için kullandığımı anlamıyorum her şey çok normal.ooffff

hiçbir sorun olmaması korkutuor ilaçları tam anlamı ile ne için kullandığımı anlamıyorum her şey çok normal.ooffff

canım sorun olmadığı halde ilaç kullanmak zorunda kalan çok arkadaşımız var...
bu ilaçlar yumurtlamayı artırıyo, çatlamasına yardımcı oluyo sorun olmasa bile destek oluyo
kafanı biraz rahatlat sakin ol bu tedavinin daha en başı
inşallah bu aşamada hamile kalır fazla beklemezsin....

canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde olmazsa bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz cnm

umarım gerek kalmadan gelir bebişin...

çok teşekkür ederim kimseyle konuşamıyorum o yüzden stres yapıyorum galiba.elimde değil tabiki bende sıkılmak stres yapmak istemiyorum..bu şekilde bir tedaviyle hamiş kalanlar varmı...inşallah bir sorun olmassss..

olmaz mı canım çok var....
olacak ümidini hiç bırakma...olmazsa da Rabbimin bildiği bir zaman vardır elbet
ama sakın vazgeçip yıkılma

iyi akşamlar canlarım...
yine kimseler yok...
ben iyiyim çok şükür ama adet olucam sanırım kasıklarım feci ağrıyo ve kahverengi bir akıntım geldi bu gün...
ben arkadaşlara tefriciye okumak istiyorum özellikle bynkutluay (melike) arkadaşımıza Allah razı olsun ondan benim için çok okumuştu hepiniz gibi ama adet olmassam pazartesi gelip bakarım listeye alırım bende gerçi belirtiler çok açık büyük ihtimal olucam ama haırlısı...
hepinizi çok öpüyorum cep telefonundan yazdıklarınızı takip ediyorum misafir kullanıcı ben oluyorum genelde...kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kizlar merhaba ,nasilsiniz?bu gun kimsecikler yok,dun burasi kayniyordu.ben iyiyim,sizi cok ozluyorum.
eti pufum RABBIM sana kolay hamilelik nasip etsin,insallah sag salim bebeyini kucagina alirsin.
baharim sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor?problemsiz hamilelik gecirmeni dilerim.
kedersizim ve diger kizlar siz nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…