Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bide nurcik kuran kursuna başladığından beri daha çoğaldı sanki ağrıların orda nasıl oturuyosunuz oturma pozisyonundan olabilirmi acaba:26::26::26:

evet canım bende farkındayım şu bildiğimiz okulda olan sıralar yokmu (bizim ilk okulda oturduğumuz sıralar) onlarda oturuyoruz ama ben belim ağrıdığından artık oturamadığım için sandalye var (koltuk gibi olan,hocanınkinden) :=) onda oturyorum ama yinede fayda etmiyo ağrısı aynıı

kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum iğne bişi yazsın doktor görüşürüzzz

laracım hamam hakkında bir fikir veremiycem onu sevdanehri daha iyi yorumlar zannımca
nedense sevdanehrini pekbir bilgili görüyorum herşeyi ona danışasım geliyor

canım böyle düşünmene sevindim elimden geldiğince bildiğimce ve fikrimce yardımcı olmaya çalışıyorum

aa ozaman git canım hem test ver hemde şu belini rahatlat artık ve nefes al biraz

tabi tecrübeli kişilerden öğrenmek lazım sevoda hey yaptığını araştırarak yaptığından her konuya hakim hatun maşallahh

valla bilmesemde tek tek araştırıyorum sorduğunuz soruları eee bilgi paylaştıkça güzel ben size siz bana bu şekilde bilmediklerimizi öğrenicez

ama geçenlerde ikiz gebeliğin nasıl olduğunu bilmediğimi anladım ben tek yumurta ikizini tek yumurtaya 2 baskın spermin girmesi zannediyordum meğer tek yumurta tek sperm hücre bölünmesinden sonra oluşuyomuş :26:

geçmiş olsun canım hadi kapanmadan gitttt

bende bişeyler atıştırıp geleyim dedim ama nette sorun var yada sitede yazım gelmemiş zamanında

tuyaneda maşallah sizlerde çok iyiymişsiniz evet az kaldı kızınla kavuşmana

herkeş gitmiş yavaş yavaş ayşe lara nurcik güle güleyin

sedefo hoşgeldin

gittim geldim bile ...tahlil yaptım ne çıktı sizce tabikide NAGATİFFFF kas gevşetici iğne yazdı iğnlereimi alıp vurdum hemen. inşallah işe yarar

bidahaki ay inşallah pozitifi görücezzz salla gitsin bu ayı

inşallah canım hep beraber topikçe görecez pozitifi
ya sevo diyorumki adet olmadan gitsem muayneye ne olurki adet olmak şartmı acaba bir an önce gidip kurtulmak istiyorum bu strestenn
telefondayım gelecemm birazdan

gittim geldim bile ...tahlil yaptım ne çıktı sizce tabikide NAGATİFFFF kas gevşetici iğne yazdı iğnlereimi alıp vurdum hemen. inşallah işe yarar

oyy maşallahhhhyakın galibaaa sağlık ocağıı

iyiyim canım bi yandan iş yapıyorum bi yandan burada sörf yapıyom işte
Bide gazdan kıvrılıyorum o var Aşuıre yedim banbunyada yedim ateşle yaklaşmayın desem yeridir şuan

sal gitsin sevom tuvalete git rahatla canım sıkma sonra kötü olurrro kadar gazın var haaa

iyi yapmışsın canım korse takıyosun devamlı dimi onunda etkisi olur iyileşmene
iyiyim canım bi yandan iş yapıyorum bi yandan burada sörf yapıyom işte
Bide gazdan kıvrılıyorum o var Aşuıre yedim banbunyada yedim ateşle yaklaşmayın desem yeridir şuan
afiyet bal şeker olsunvala ben bugün simit yedim dün bide çorba yapmaya dayanamadım çünkü akşam kendimi yatağa nasıl attım bilemedim yorgunluktan
bidahaki ay inşallah pozitifi görücezzz salla gitsin bu ayı

ayyyyyyyyyyyy evet yaaaa şimdi ben 1 kere siz 2 kere daha adet olacaz sonra 9 ay olmıcaz öylemiiiiii

inşallah canım hep beraber topikçe görecez pozitifi
ya sevo diyorumki adet olmadan gitsem muayneye ne olurki adet olmak şartmı acaba bir an önce gidip kurtulmak istiyorum bu strestenn
telefondayım gelecemm birazdan

adetli iken çağırmadımı seni :26: en net adetli iken muayene edip durumunu değerlendirir bence 1-2 gün daha sık dişini zaten test yaptırdınya yarın adet olursun artık

sal gitsin sevom tuvalete git rahatla canım sıkma sonra kötü olurrro kadar gazın var haaa

yaa wc patronun hemen karşısında ve okadar ses gidiyoki hele o sifon sesi düşün diğeri ne olur

bende eve gidim hemencik düdüklüye mercimek çorbasını atcam yada ezoda olabilir

evet yakın canım hemen yakınımızda

evet laram korse var sıcak tutuyor belimi

adetli iken çağırmadımı seni :26: en net adetli iken muayene edip durumunu değerlendirir bence 1-2 gün daha sık dişini zaten test yaptırdınya yarın adet olursun artık

adetli iken gideyim ozaman ..doktor aslında adetliyken gel diye bişey demedi tedaviye başladan bir kaç ay öncesindne gel demişti :26:daha önce 2 negatif sonucum olduğunu söyleyince bana böyle dedi önceden gidip yapılması gereken tahliller olduğunu söylemişti :26:acaba arasammı doktoru şimdi

yaa wc patronun hemen karşısında ve okadar ses gidiyoki hele o sifon sesi düşün diğeri ne olur

bende eve gidim hemencik düdüklüye mercimek çorbasını atcam yada ezoda olabilir

benimde dünden kalan 2 tabak kuru fasulyem var onu yeriz artık bugün olmazsa bende düdüklüde mercimek yapıyım patateste rendeleyim içine ohhhhh mis yarının yemeği olsun oda yanınada bişiler ayarlarım artıkmenünü çaldım

eeee ara tabi bence nurcik belkide doktorun senden farklı bişiler isticek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…