maşallah canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına allah tamamına erdirsin inşallahhh dualarınızada AMİNNNNNNNNN diyorum
bide nurcik kuran kursuna başladığından beri daha çoğaldı sanki ağrıların orda nasıl oturuyosunuz oturma pozisyonundan olabilirmi acaba:26::26::26:
laracım hamam hakkında bir fikir veremiycem onu sevdanehri daha iyi yorumlar zannımca
nedense sevdanehrini pekbir bilgili görüyorum herşeyi ona danışasım geliyor
bugün 31 canım yarın 32 ..diyorumki birazdan tekrra sağlık ocağına gideyim cuma günü gittiğimde doktor sormuştu hamilelik varmı diye yok demiştim ama dün olmam gerekir demiştim doktorda dediki gebelik tahlili yapsak bile çıkmaz ..şimdi diyorumki gideyim hem adet olmadım diyip gebelik testi yapsın hemde belim için iğne yazmasını istiyiym he ne dersinn
tabi tecrübeli kişilerden öğrenmek lazım sevoda hey yaptığını araştırarak yaptığından her konuya hakim hatun maşallahh
evet canım bende farkındayım şu bildiğimiz okulda olan sıralar yokmu (bizim ilk okulda oturduğumuz sıralar) onlarda oturuyoruz ama ben belim ağrıdığından artık oturamadığım için sandalye var (koltuk gibi olan,hocanınkinden) :=) onda oturyorum ama yinede fayda etmiyo ağrısı aynıı
kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum iğne bişi yazsın doktor görüşürüzzz
bende bişeyler atıştırıp geleyim dedim ama nette sorun var yada sitede yazım gelmemiş zamanında
tuyaneda maşallah sizlerde çok iyiymişsinizevet az kaldı kızınla kavuşmana
herkeş gitmiş yavaş yavaş ayşe lara nurcik güle güleyin
sedefo hoşgeldin
hoşbulduk ablacım nasılsınnn
gittim geldim bile ...tahlil yaptım ne çıktı sizce tabikide nagatiffffKas gevşetici iğne yazdı iğnlereimi alıp vurdum hemen. Inşallah işe yarar
bidahaki ay inşallah pozitifi görücezzz salla gitsin bu ayı
gittim geldim bile ...tahlil yaptım ne çıktı sizce tabikide NAGATİFFFFkas gevşetici iğne yazdı iğnlereimi alıp vurdum hemen. inşallah işe yarar
iyiyim canım bi yandan iş yapıyorum bi yandan burada sörf yapıyom işte
Bide gazdan kıvrılıyorum o varAşuıre yedim banbunyada yedim ateşle yaklaşmayın desem yeridir şuan
iyi yapmışsın canım korse takıyosun devamlı dimi onunda etkisi olur iyileşmenegittim geldim bile ...tahlil yaptım ne çıktı sizce tabikide NAGATİFFFFkas gevşetici iğne yazdı iğnlereimi alıp vurdum hemen. inşallah işe yarar
afiyet bal şeker olsuniyiyim canım bi yandan iş yapıyorum bi yandan burada sörf yapıyom işte
Bide gazdan kıvrılıyorum o varAşuıre yedim banbunyada yedim ateşle yaklaşmayın desem yeridir şuan
bidahaki ay inşallah pozitifi görücezzz salla gitsin bu ayı
inşallah canım hep beraber topikçe görecez pozitifi
ya sevo diyorumki adet olmadan gitsem muayneye ne olurki adet olmak şartmı acaba bir an önce gidip kurtulmak istiyorum bu strestenn
telefondayım gelecemm birazdan
oyy maşallahhhhyakın galibaaa sağlık ocağıı
sal gitsin sevom tuvalete git rahatla canım sıkma sonra kötü olurrro kadar gazın var haaa
iyi yapmışsın canım korse takıyosun devamlı dimi onunda etkisi olur iyileşmene
afiyet bal şeker olsunvala ben bugün simit yedim dün bide çorba yapmaya dayanamadım çünkü akşam kendimi yatağa nasıl attım bilemedim yorgunluktan
ayyyyyyyyyyyy evet yaaaa şimdi ben 1 kere siz 2 kere daha adet olacaz sonra 9 ay olmıcaz öylemiiiiii
evet yakın canım hemen yakınımızdaoyy maşallahhhhyakın galibaaa sağlık ocağıı
sal gitsin sevom tuvalete git rahatla canım sıkma sonra kötü olurrro kadar gazın var haaa
iyi yapmışsın canım korse takıyosun devamlı dimi onunda etkisi olur iyileşmene
afiyet bal şeker olsunvala ben bugün simit yedim dün bide çorba yapmaya dayanamadım çünkü akşam kendimi yatağa nasıl attım bilemedim yorgunluktan
ayyyyyyyyyyyy evet yaaaa şimdi ben 1 kere siz 2 kere daha adet olacaz sonra 9 ay olmıcaz öylemiiiiii
adetli iken çağırmadımı seni :26: en net adetli iken muayene edip durumunu değerlendirir bence 1-2 gün daha sık dişini zaten test yaptırdınya yarın adet olursun artık
yaa wc patronun hemen karşısında ve okadar ses gidiyoki hele o sifon sesi düşün diğeri ne olur
bende eve gidim hemencik düdüklüye mercimek çorbasını atcam yada ezoda olabilir
yaa wc patronun hemen karşısında ve okadar ses gidiyoki hele o sifon sesi düşün diğeri ne olur
bende eve gidim hemencik düdüklüye mercimek çorbasını atcam yada ezoda olabilir
evet yakın canım hemen yakınımızda
evet laram korse var sıcak tutuyor belimi
adetli iken gideyim ozaman ..doktor aslında adetliyken gel diye bişey demedi tedaviye başladan bir kaç ay öncesindne gel demişti :26:daha önce 2 negatif sonucum olduğunu söyleyince bana böyle dedi önceden gidip yapılması gereken tahliller olduğunu söylemişti :26:acaba arasammı doktoru şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?