sevom sende yapacağını hissedince aynı anda şifonu çekk hiç bişeycik olmazzz nasıl fikir amaaa
ayyyyy çok güldüm sen böyle söyleyince aklıma bişiy geldi
bizim buraya havalanı çok yakın tamammı uçak geçince çok fazla gürültü oluyor hele bazı uçaklar var kendi sesini dumazsız öyle çok ses oluyor
birgün annemle yolda yürüyoruz o sırada da uçak geçiyor annemde benim önümden yürüyor annem zart diye gaz çıkardıbende hemen anladım tabi uçağın sesine karıştırmak istediğini merak etme karışmadı sese gayet iyi çıktı ses dedim ama ikimiz yolda gülme krizine girecektik nerdeysee
bizim buraya havalanı çok yakın tamammı uçak geçince çok fazla gürültü oluyor hele bazı uçaklar var kendi sesini dumazsız öyle çok ses oluyor
birgün annemle yolda yürüyoruz o sırada da uçak geçiyor annemde benim önümden yürüyor annem zart diye gaz çıkardıbende hemen anladım tabi uçağın sesine karıştırmak istediğini merak etme karışmadı sese gayet iyi çıktı ses dedim ama ikimiz yolda gülme krizine girecektik nerdeysee
evet yakın canım hemen yakınımızda
evet laram korse var sıcak tutuyor belimi
adetli iken gideyim ozaman ..doktor aslında adetliyken gel diye bişey demedi tedaviye başladan bir kaç ay öncesindne gel demişti :26:daha önce 2 negatif sonucum olduğunu söyleyince bana böyle dedi önceden gidip yapılması gereken tahliller olduğunu söylemişti :26:acaba arasammı doktoru şimdi
benimde dünden kalan 2 tabak kuru fasulyem var onu yeriz artıkbugün olmazsa bende düdüklüde mercimek yapıyım patateste rendeleyim içine ohhhhh mis yarının yemeği olsun oda yanınada bişiler ayarlarım artık menünü çaldım
sevom sende yapacağını hissedince aynı anda şifonu çekk hiç bişeycik olmazzz nasıl fikir amaaa
aradım doktoru adetliyken gelmek şart değil gelebilirsin dedi ama eşim yok diyo ne acelen var adetliyken git belki yapılması gereken tahliller olacak onun için ekstradan tekrarmı gidecen diyo
yaa nurcik niye güzelce konuşmadın şimdiye kadar ki belkide boşuna bekledin gel diyecekti belki tahliller normal zamanda yapılacaklar şeylerdirkromozomu sen yaptırdın başka ne tahlil yapılacak dedi öğrenmedinmi :26: ara hemen vakit kaybetme 4 ten sonra hastalarını aramaya başlıyo genelde zaten
ohh afiyet olsun canım mercimeğe patatesten hariç havuçta koymanı tavsiye ederimevimde patates ve havuç yoksa mercimek yapmam
çıkıyorum kızlarr eşim oturacakk
biraz önce öle yaptımama bilmiyomki içimden ne çıkacak belki sifon sesini alt eder diyo korkuyom
YEMEK GUNLUGUM............: HAZIR YUFKA MANTISI
ben bunu yapmak istiyorumm pratik kızlar ama et suyu yerine başka formül bulsak et suyumu yapacaz bide:26:
sende hiç affetmemişsin heee
yaa annemin başına da geldi böle bişey ama annem çok mahçup olmuştuşimdi annem bana bişeyler verecek yiyeycek türü şeyler kuru yiyecek odasına doğru önde ben arkamda annem gidiyos,oda içinde odaya giriyos annem pırtlatmış ben duymadım annem yanıma geldi bi baktık eşimde arkada ama geri dönüyo annemm amann ben böle yaptım duymuştur dedi ama kıppppkırmıızııııı olmuştuuu yok anne duymamıştır merak etme dedim içini ferahlattımmm ama gerçekten duymamıştır eşim duysa kesin derdi
et suyu bulyonundan yaparsın canım olmazmıbu arada güzel görünüyor denede güzel olursa bizde yaparık
sedefoooo birikti biriktiii kaç saattirrrr
güle güle nurcik
ayy lara ablacımm güldürdün beni noldu diye soruyorlar bende gülme krizine girdim şimdiii
bencede nurcik bekle yani bugün yarın olursun zatenaradım doktoru adetliyken gelmek şart değil gelebilirsin dedi ama eşim yok diyo ne acelen var adetliyken git belki yapılması gereken tahliller olacak onun için ekstradan tekrarmı gidecen diyo
aman ne utandıracam beyawwwwwwwyazık ama utandırmışsın kadını duymmazlıktan gelseydin
süzme mercimekte bende havuç koyarımda onun normal tencerede mercimek patetes havuç soğan koya haşarım sonra çekerimyaa nurcik niye güzelce konuşmadın şimdiye kadar ki belkide boşuna bekledin gel diyecekti belki tahliller normal zamanda yapılacaklar şeylerdirkromozomu sen yaptırdın başka ne tahlil yapılacak dedi öğrenmedinmi :26: ara hemen vakit kaybetme 4 ten sonra hastalarını aramaya başlıyo genelde zaten
ohh afiyet olsun canım mercimeğe patatesten hariç havuçta koymanı tavsiye ederimevimde patates ve havuç yoksa mercimek yapmam
çıkıyorum kızlarr eşim oturacakk
sende hiç affetmemişsin heee
yaa annemin başına da geldi böle bişey ama annem çok mahçup olmuştuşimdi annem bana bişeyler verecek yiyeycek türü şeyler kuru yiyecek odasına doğru önde ben arkamda annem gidiyos,oda içinde odaya giriyos annem pırtlatmış ben duymadım annem yanıma geldi bi baktık eşimde arkada ama geri dönüyo annemm amann ben böle yaptım duymuştur dedi ama kıppppkırmıızııııı olmuştuuu yok anne duymamıştır merak etme dedim içini ferahlattımmm ama gerçekten duymamıştır eşim duysa kesin derdi
et suyu bulyonundan yaparsın canım olmazmıbu arada güzel görünüyor denede güzel olursa bizde yaparık
sedefoooo birikti biriktiii kaç saattirrrr
güle güle nurcik
YEMEK GUNLUGUM............: HAZIR YUFKA MANTISI
ben bunu yapmak istiyorumm pratik kızlar ama et suyu yerine başka formül bulsak et suyumu yapacaz bide:26:
eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrrKalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?