Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom sende yapacağını hissedince aynı anda şifonu çekk hiç bişeycik olmazzz nasıl fikir amaaa

ayyyyy çok güldüm sen böyle söyleyince aklıma bişiy geldi
bizim buraya havalanı çok yakın tamammı uçak geçince çok fazla gürültü oluyor hele bazı uçaklar var kendi sesini dumazsız öyle çok ses oluyor
birgün annemle yolda yürüyoruz o sırada da uçak geçiyor annemde benim önümden yürüyor annem zart diye gaz çıkardı bende hemen anladım tabi uçağın sesine karıştırmak istediğini merak etme karışmadı sese gayet iyi çıktı ses dedim ama ikimiz yolda gülme krizine girecektik nerdeysee

ayy lara ablacımm güldürdün beni noldu diye soruyorlar bende gülme krizine girdim şimdiii

aradım doktoru adetliyken gelmek şart değil gelebilirsin dedi ama eşim yok diyo ne acelen var adetliyken git belki yapılması gereken tahliller olacak onun için ekstradan tekrarmı gidecen diyo

yazık ama utandırmışsın kadını duymmazlıktan gelseydin

yaa nurcik niye güzelce konuşmadın şimdiye kadar ki belkide boşuna bekledin gel diyecekti belki tahliller normal zamanda yapılacaklar şeylerdir kromozomu sen yaptırdın başka ne tahlil yapılacak dedi öğrenmedinmi :26: ara hemen vakit kaybetme 4 ten sonra hastalarını aramaya başlıyo genelde zaten

ohh afiyet olsun canım mercimeğe patatesten hariç havuçta koymanı tavsiye ederim evimde patates ve havuç yoksa mercimek yapmam

aradım doktoru adetliyken gelmek şart değil gelebilirsin dedi ama eşim yok diyo ne acelen var adetliyken git belki yapılması gereken tahliller olacak onun için ekstradan tekrarmı gidecen diyo

kuzum sevom doğru diyor onu dinle derimmm

bendeeeeeeee patates havuç yoksa yapmam hem anlamıyorum bişeyyy

çıkıyorum kızlarr eşim oturacakk

kızmaa kocişee sabahtan akşama kadar ders veriyor stres atsınnşimdii öğretmenleri daha iyi anlıyorum valla allah yardımcıları olsun bende dahil

biraz önce öle yaptım ama bilmiyomki içimden ne çıkacak belki sifon sesini alt eder diyo korkuyom

yok korkmaaa biriktirmezsen o kadar çıkmazzz

sende hiç affetmemişsin heee

yaa annemin başına da geldi böle bişey ama annem çok mahçup olmuştu şimdi annem bana bişeyler verecek yiyeycek türü şeyler kuru yiyecek odasına doğru önde ben arkamda annem gidiyos,oda içinde odaya giriyos annem pırtlatmış ben duymadım annem yanıma geldi bi baktık eşimde arkada ama geri dönüyo annemm amann ben böle yaptım duymuştur dedi ama kıppppkırmıızııııı olmuştuuu yok anne duymamıştır merak etme dedim içini ferahlattımmm ama gerçekten duymamıştır eşim duysa kesin derdi

ayy çok kötü bi durum yaa bi kere benim başıma gelmiştii az bişey zannetmiştim kapıdan içeri giriyoruz eşimde arkadan ben bi zorttt sokaktanda bi adam geçiyor bize baktı eşim bana ohaa dedi ayy bi mahçup bi mahçupp kıpkırmızı ondan ssonraa dikkat ettim ama tutamadımmmmm bi dahada hiç yapmadım dikkat ettim hepp zor tutuyorum sonrada kıvranıyorummm

ayy lara ablacımm güldürdün beni noldu diye soruyorlar bende gülme krizine girdim şimdiii

bencede nurcik bekle yani bugün yarın olursun zaten
yazık ama utandırmışsın kadını duymmazlıktan gelseydin
aman ne utandıracam beyawwwwwww
süzme mercimekte bende havuç koyarımda onun normal tencerede mercimek patetes havuç soğan koya haşarım sonra çekerim
ama bu düdklüde yapılan hani anneler yaparya naneli içine patates renlenemiş hafif pütürlü olur ondan yapacam ben bugün anladınmı bilmiyommmo çekilmez öyle düdüklüden çıkyığı gibi olur
çıkıyorum kızlarr eşim oturacakk

affetmemmmmmmmmmmmmmm

eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrr kalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh

insan bişeyden korkunca aşına gelir allah korusun kızlar bende çok korkuyorum öyle bir kazadan her zaman ama olmadık yerde de sıkıştır hep

bu arada hemşire aradı beni şimdi 24 ünde iğne tarifi için bekliyoruz onun teyidi için aradık kamer hanım dedi amanın çok hayacanlanıyom zaten biraz unutmuştum şimdi gene heyecan başladıııı 24 ünde baskılayıcı iğnelere başlıyoruummmm

eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrr Kalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh

bune hız böle Gerçektende çok hızlı fikir değiştiryomuş Neyse hayırlısıyla iyi yolculuklar diliyorum size bieşy olursa arayın çekinmeyin okiş sabahta 6 da kalkıyorum zaten..bu arada otogarla arası 50 mt falanmış ben telde beklerken sekreter birine öle tarif ediyodu bide eski bişeyin yakınındaymış ama hatırlamadım şimcik ne dediğini :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…