Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrr kalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh

gızzzzzzzz hakketmi yaaaaa hadi hayırlısı olsun nurcanımmmm

eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrr kalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh

gidip temizliğimi falan yapıyım iyi akşamlar görümek üzereee

gidiyorsunuz demekkkk hadi allahım yolunuzu açık etsin kolay gelsin nurcanımmmmm herşey gönlünüzce olsun inşalalhhhhhhh

hadi bakalım gelsin konsun bebelerr karnınızaa inşalalhhhhhhh

şimcik nurciki ne heyecan sarmıştır heee Evettt artık hayal deeell tedaviye başlıyo

Hımm lara hemşiren aradı heyecan yine geldi sana şimcik sen ne zaman tahmini adet olcan

hadi bakalım gelsin konsun bebelerr karnınızaa inşalalhhhhhhh
hepimize inşallahhh hepimize konsun sedefimmmmmm
şimcik nurciki ne heyecan sarmıştır heee Evettt artık hayal deeell tedaviye başlıyo

Hımm lara hemşiren aradı heyecan yine geldi sana şimcik sen ne zaman tahmini adet olcan

bir aksilik çıkmazda heyecandan gecikmezsem ocağın 3 ünde
eee bu durumda ne zaman trasfer olacam sevom hadi hesapla bkiyim bi

hayaller gerçeklerşiyorr allahım izniylee inşallahhhh

bir aksilik çıkmazda heyecandan gecikmezsem ocağın 3 ünde
eee bu durumda ne zaman trasfer olacam sevom hadi hesapla bkiyim bi

amin inşallahhhhhhh

Bir aksilik çıkmazda heyecandan gecikmezsem ocağın 3 ünde
Eee bu durumda ne zaman trasfer olacam sevom hadi hesapla bkiyim bi

hımm tamamen olasılık hesabı olur çünkü yumurtanın tepkisi önemli kaçıncı gün embriyo olacağına göre değişir kaba taslak şöle hesap yapayım :

Ocak 3 te adet olursan tahminen 14-15 ocak yumurtaların toplanır
18-19 ocakta transfer olursa; 29-30 ocakta belli olur

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar ben yavaş yavaş hazırlanayım dersim var bu akşam ve yarın akşammmmm hepinizi çok ama çok öpüyorum muck muck muck
HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN İNŞALLAH VE SİZİ SEVİYORUMMMMM

herkese iyi akşamlar ben yavaş yavaş hazırlanayım dersim var bu akşam ve yarın akşammmmm hepinizi çok ama çok öpüyorum muck muck muck
Herşey gönlümüzce olsun inşallah ve sizi seviyorummmmm

iyi akşamalr canım bugün çabuk geçti
Sana iyi dersler canımcım

canım bacım benim ararım tabi inşallah gerek kalmazda sadece merkezi bulabilirmiyim o konuda teredütlüyüm biraz ama bulurum ben sora sora bağdat bulunurr

laracım şaka maka derken tedaviye başlıyoruz kızzz inanmıyorum halaaaa ben bu tedaviyi çok bekledim Allahıkmm inşallah boş çevşirmez emeklerimizi

sevom deme yaaaaaaaaaa 21-22 ocakta sınav var sence çokmu stres olur sınav banaaa

iyiakşamlar canımmmmm

BULURSUNUZ CANIM MERAK ETME SİTESİNDEN AÇIK ADRESİNİDE YAZIN MUHAKKAK.BİR SORUN OLURSADA BEKLERİM CANIM

sevom deme yaaaaaaaaaa 21-22 ocakta sınav var sence çokmu stres olur sınav banaaa

iyiakşamlar canımmmmm

artık transfer yapılmış ozamana kadar bence sınavdan çok bekleme sürecinin stresi olabilir sonuçta 1.öncelik tedavi sonucu öyle değilmi..ee sen yapmıcanmı peki transferden sonraki günlerde :26: veya kaç gün yatabileceksin

canımcın bulursun hiç merak etme çok kısa mesafesi otogarla
inşanlah hepimize hayır olsun nurcikimmm heyecan hepimizde dorukta

eeeee 3ünde olursa öyle olacak ya gecikirse bide sınav giniyle aynı zmana gelirse:26::26::26::26:2 gün yatmayı planlıyorum canım inşallah sınavdan 1-2 gün önce olur yatıp çalışırım hem heyecanımda bastırımış olur dimi

bizimkilerin çıkası yok daha ben gecikecem sanırım

sevom beni rahatlat öyle çıkkkkkkkkkkkk sınav stresi olumsuz etkilermi
çok takmıcam sınavı ama ister istemez hafif sınav heyecanı oluyorrrr

bence sınav stresi diğer stresi baskılar merak etme :18: hem meleğinle birlikte sınava gireceksin o sana güç verir bunuda atlatırsınız ikiniz birlikte

seyhannnnn ve kıslarrr doktorun aramasınıı beklıyorummm eger gel derseee cuvvvvvvvvv bendee yarın antalyaya uçuyorummmmm

hadi çıktım bennn iyi akşamlarr sizeee heyecannn yokkkk yani vardaaaa kendinize hakim olunnn uleyyyyynnnnnn
gelecekkk yakın zamanda bizede gülecekkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…