eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrrkalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh
eşim çok çabuk fikir değiştiriyorrrkalk randevunu al bende biletleri alıyorum dedi ben randevumu aldım o da garaja gitti biletleri almak için bu gece yola çıkıyorum yarın antalayadayım inşallahh
gidip temizliğimi falan yapıyımiyi akşamlar görümek üzereee
insan bişeyden korkunca aşına gelir allah korusun kızlar bende çok korkuyorum öyle bir kazadan her zaman ama olmadık yerde de sıkıştır hep
bu arada hemşire aradı beni şimdi 24 ünde iğne tarifi için bekliyoruz onun teyidi için aradık kamer hanım dediamanın çok hayacanlanıyom zaten biraz unutmuştum şimdi gene heyecan başladıııı 24 ünde baskılayıcı iğnelere başlıyoruummmm
hepimize inşallahhh hepimize konsun sedefimmmmmmhadi bakalım gelsin konsun bebelerr karnınızaa inşalalhhhhhhh
şimcik nurciki ne heyecan sarmıştır heeeEvettt artık hayal deeell tedaviye başlıyo
Hımm lara hemşiren aradı heyecan yine geldi sanaşimcik sen ne zaman tahmini adet olcan
şimcik nurciki ne heyecan sarmıştır heeeEvettt artık hayal deeell tedaviye başlıyo
Hımm lara hemşiren aradı heyecan yine geldi sanaşimcik sen ne zaman tahmini adet olcan
hepimize inşallahhh hepimize konsun sedefimmmmmm
bir aksilik çıkmazda heyecandan gecikmezsem ocağın 3 ünde
eee bu durumda ne zaman trasfer olacam sevom hadi hesapla bkiyim bi
hepimize inşallahhh hepimize konsun sedefimmmmmm
Bir aksilik çıkmazda heyecandan gecikmezsem ocağın 3 ünde
Eee bu durumda ne zaman trasfer olacam sevom hadi hesapla bkiyim bi
herkese iyi akşamlar ben yavaş yavaş hazırlanayım dersim var bu akşam ve yarın akşammmmm hepinizi çok ama çok öpüyorum muck muck muck
Herşey gönlümüzce olsun inşallah ve sizi seviyorummmmm
bune hız böleGerçektende çok hızlı fikir değiştiryomuş Neyse hayırlısıyla iyi yolculuklar diliyorum size bieşy olursa arayın çekinmeyin okiş sabahta 6 da kalkıyorum zaten..bu arada otogarla arası 50 mt falanmış ben telde beklerken sekreter birine öle tarif ediyodu bide eski bişeyin yakınındaymış ama hatırlamadım şimcik ne dediğini :26:
sevom deme yaaaaaaaaaa 21-22 ocakta sınav var sence çokmu stres olur sınav banaaahımm tamamen olasılık hesabı olur çünkü yumurtanın tepkisi önemli kaçıncı gün embriyo olacağına göre değişir kaba taslak şöle hesap yapayım :
Ocak 3 te adet olursan tahminen 14-15 ocak yumurtaların toplanır
18-19 ocakta transfer olursa; 29-30 ocakta belli olur
herkese iyi akşamlar ben yavaş yavaş hazırlanayım dersim var bu akşam ve yarın akşammmmm hepinizi çok ama çok öpüyorum muck muck muck
HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN İNŞALLAH VE SİZİ SEVİYORUMMMMM
canım bacım benimararım tabi inşallah gerek kalmazda sadece merkezi bulabilirmiyim o konuda teredütlüyüm biraz ama bulurum ben sora sora bağdat bulunurr
laracım şaka maka derken tedaviye başlıyoruz kızzz inanmıyorum halaaaa ben bu tedaviyi çok bekledim Allahıkmm inşallah boş çevşirmez emeklerimizi
sevom deme yaaaaaaaaaa 21-22 ocakta sınav var sence çokmu stres olur sınav banaaa
iyiakşamlar canımmmmm
gızzzzzzzz hakketmi yaaaaa hadi hayırlısı olsun nurcanımmmm
gidiyorsunuz demekkkk hadi allahım yolunuzu açık etsin kolay gelsin nurcanımmmmm herşey gönlünüzce olsun inşalalhhhhhhh
canım bacım benimararım tabi inşallah gerek kalmazda sadece merkezi bulabilirmiyim o konuda teredütlüyüm biraz ama bulurum ben sora sora bağdat bulunurr
laracım şaka maka derken tedaviye başlıyoruz kızzz inanmıyorum halaaaa ben bu tedaviyi çok bekledim Allahıkmm inşallah boş çevşirmez emeklerimizi
BULURSUNUZ CANIM MERAK ETME SİTESİNDEN AÇIK ADRESİNİDE YAZIN MUHAKKAK.BİR SORUN OLURSADA BEKLERİM CANIM
artık transfer yapılmış ozamana kadar bence sınavdan çok bekleme sürecinin stresi olabilir sonuçta 1.öncelik tedavi sonucu öyle değilmi..ee sen yapmıcanmı peki transferden sonraki günlerde :26: veya kaç gün yatabileceksin
benimde çıkmamaaa son 10 dk aaaa
bizimkilerin çıkası yok daha ben gecikecem sanırım
sevom beni rahatlat öyle çıkkkkkkkkkkkk sınav stresi olumsuz etkilermi
çok takmıcam sınavı ama ister istemez hafif sınav heyecanı oluyorrrr
evett kızlar sanırım bende yumurta tembelliği var yada pco tarzı bişey progesteron tahlili yaptırmıştım cuma günü merak etmiştim yumurtam çatlıyormu sağlıklı şekilde diye düşük çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?