- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
seyhannnnn ve kıslarrr doktorun aramasınıı beklıyorummm eger gel derseee cuvvvvvvvvv bendee yarın antalyaya uçuyorummmmm
hadi çıktım bennn iyi akşamlarr sizeeeheyecannn yokkkk yani vardaaaa kendinize hakim olunnn uleyyyyynnnnnn
gelecekkk yakın zamanda bizede gülecekkkkkk
oyyyyyy kurban olurum yaaaa inşallah öyle olur kendime hep uyarıda bulunuyorum bi görsen halimibence sınav stresi diğer stresi baskılar merak etme :18: hem meleğinle birlikte sınava gireceksin o sana güç verir bunuda atlatırsınız ikiniz birlikte
seyhannnnn ve kıslarrr doktorun aramasınıı beklıyorummm eger gel derseee cuvvvvvvvvv bendee yarın antalyaya uçuyorummmmm
hadi çıktım bennn iyi akşamlarr sizeeeheyecannn yokkkk yani vardaaaa kendinize hakim olunnn uleyyyyynnnnnn
gelecekkk yakın zamanda bizede gülecekkkkkk
sen adet oldunmu yoksa sende beklemedenmi cuvv uçuyonn
oyyyyyy kurban olurum yaaaa inşallah öyle olur kendime hep uyarıda bulunuyorum bi görsen halimisakin kamer olacak kamer heyecan yok kamer deli gibi oldum yaaaa ama bak ders çalışırken aklıma hiç gelmiyor inşallah bu sınavın çok faydası olacak banaa
kız saattelerini dengeleyin nurcikle aynı satlerde otogarda olunnnnnn valla çok heyecanlandım bak bende yaaaaaaaaa
bende bişeyler atıştırıp geleyim dedim ama nette sorun var yada sitede yazım gelmemiş zamanında
tuyaneda maşallah sizlerde çok iyiymişsinizevet az kaldı kızınla kavuşmana
herkeş gitmiş yavaş yavaş ayşe lara nurcik güle güleyin
sedefo hoşgeldin
nabersiniz canlarımmm
demek yarın antalyadasınız öylemiiiiiii
anammmm ne heyecanlısınızdır şimdi lkızlar inşallah her şey yolunda gider inşallah hiç bir aksılik çıkmadan 1 ay sonra göbüşe bebişler dolsun inşalllhhh
ohh kalbine göre olmuşaminn cnm inşallahh heycandannn uyuyamıyorum yemin ederimmmm kıslarrr bu aradaaaaaa adett oldumm yuppiii RABBİM gönlümü biliyormuş adetli gitmek istiyordum bikleti aldım adet oldummm inşallaah zaman çabuçak geçerdeeee burdaa testin pozitiff donuçları yazdıgımızz günlerr gelirrrrr
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz heyecannn doruklardaaaaaaaaa
allahım bende çok heyecanlandım hayırlı haberlerleee gelinnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
ohh kalbine göre olmuşhadi bakalım hayırlı haberlerle dönün inşallahh
merak etmeyin pozitifi alacaz hepimizde
günaydın tatlışımmmm bende çok heyecanlıyım sedefimmmm52:
günaydın larammmmmmm bende heyecanlandım vallaaaa güzel haberlerii alacaz allahım izniyle inşalalhhh
amin canım inşallahhhhhhh
sen saç topiğindemisin gene
evett bide cilttt
evett bide cilttt
bende vitanin eksikliği hangi yiyecekte hangi vitamin var bu aralar nasıl baslenmeliyiz onlara takıldım
benim her sabah dişlerimi fırçalarken diş etlerimde kanama oluyordu bir kaç gündür olmuyor elevit kullanıyorumya sanırım ondan:26::26:demekki vitamin eksikliğinden kanıyormuş:26nları araştırıyordum işte
aaa demek ondan oluyor benim kanama olmadı ama sişlerim çabuk çürüyor hemen dolgu ondna bıktım bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?