Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence sınav stresi diğer stresi baskılar merak etme :18: hem meleğinle birlikte sınava gireceksin o sana güç verir bunuda atlatırsınız ikiniz birlikte
oyyyyyy kurban olurum yaaaa inşallah öyle olur kendime hep uyarıda bulunuyorum bi görsen halimisakin kamer olacak kamer heyecan yok kamerdeli gibi oldum yaaaa ama bak ders çalışırken aklıma hiç gelmiyor inşallah bu sınavın çok faydası olacak banaa
seyhannnnn ve kıslarrr doktorun aramasınıı beklıyorummm eger gel derseee cuvvvvvvvvv bendee yarın antalyaya uçuyorummmmm

kız saattelerini dengeleyin nurcikle aynı satlerde otogarda olunnnnnnvalla çok heyecanlandım bak bende yaaaaaaaaa

cnm ben uçaklaa gidiyorum 11 45 de inicem engeç 12 buçukta orda olurum nurcan kaçtaaa döner geri bilmemmmm eger 1 den önce dönersee karşılaşmazyız ama geç dönersee karşılaşırızzzz ayy heycandann yerimdee duramıyorumm

doktorlaaaa konuştumm kıslarrrrrrrrrrrr çuvv eşimm gelsinnn biletimiii alıppp gidiyorummm yarınnnnn ayyyyyy çok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet nisanın 6-10 arası alacaklar kısmetse...

nabersiniz canlarımmm
demek yarın antalyadasınız öylemiiiiiii
anammmm ne heyecanlısınızdır şimdi lkızlar inşallah her şey yolunda gider inşallah hiç bir aksılik çıkmadan 1 ay sonra göbüşe bebişler dolsun inşalllhhh

Son düzenleme:

aminn cnm inşallahh heycandannn uyuyamıyorum yemin ederimmmm kıslarrr bu aradaaaaaa adett oldumm yuppiii RABBİM gönlümü biliyormuş adetli gitmek istiyordum bikleti aldım adet oldummm inşallaah zaman çabuçak geçerdeeee burdaa testin pozitiff donuçları yazdıgımızz günlerr gelirrrrr

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz heyecannn doruklardaaaaaaaaa
allahım bende çok heyecanlandım hayırlı haberlerleee gelinnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

ohh kalbine göre olmuşhadi bakalım hayırlı haberlerle dönün inşallahh
merak etmeyin pozitifi alacaz hepimizde
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz heyecannn doruklardaaaaaaaaa
allahım bende çok heyecanlandım hayırlı haberlerleee gelinnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

günaydın tatlışımmmm bende çok heyecanlıyım sedefimmmm52:

sevomm canımcım dün söylemeyi unuttum sana kızların bişeye ihtiyacı filan olursa telefonumu verebilirsin canım
alo desinler bana hemen koşamam belki ama yardımcı olmaya çalışırım

ohh kalbine göre olmuşhadi bakalım hayırlı haberlerle dönün inşallahh
merak etmeyin pozitifi alacaz hepimizde

günaydın tatlışımmmm bende çok heyecanlıyım sedefimmmm52:

günaydın larammmmmmm bende heyecanlandım vallaaaa güzel haberlerii alacaz allahım izniyle inşalalhhh

evett bide cilttt

bende vitanin eksikliği hangi yiyecekte hangi vitamin var bu aralar nasıl baslenmeliyiz onlara takıldım
benim her sabah dişlerimi fırçalarken diş etlerimde kanama oluyordu bir kaç gündür olmuyor elevit kullanıyorumya sanırım ondan:26::26:demekki vitamin eksikliğinden kanıyormuş:26nları araştırıyordum işte

Son düzenleme:
evett bide cilttt

bende vitanin eksikliği hangi yiyecekte hangi vitamin var bu aralar nasıl baslenmeliyiz onlara takıldım
benim her sabah dişlerimi fırçalarken diş etlerimde kanama oluyordu bir kaç gündür olmuyor elevit kullanıyorumya sanırım ondan:26::26:demekki vitamin eksikliğinden kanıyormuş:26nları araştırıyordum işte

aaa demek ondan oluyor benim kanama olmadı ama sişlerim çabuk çürüyor hemen dolgu ondna bıktım bendee

aaa demek ondan oluyor benim kanama olmadı ama sişlerim çabuk çürüyor hemen dolgu ondna bıktım bendee

ırsidir canım o durum mesala benim annem 54 yaşında hiç çürüğü dolgusu yoktur benim 1 tane dolgum vardı oda dişim kırılınca çekildi mecburen
ama eşimin aiilesi çok kötü dişleri 20 li yaşlarda hepsininde ağzı dolguyla kaplamayla doluyor eşimde 25 yaşında yaptırmış ağzının yarısı kaplama yani:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…