ırsidir canım o durum mesala benim annem 54 yaşında hiç çürüğü dolgusu yoktur benim 1 tane dolgum vardı oda dişim kırılınca çekildi mecburen
ama eşimin aiilesi çok kötü dişleri 20 li yaşlarda hepsininde ağzı dolguyla kaplamayla doluyor eşimde 25 yaşında yaptırmış ağzının yarısı kaplama yani:26::26:
ayy bizi anlattın sankiiiibenim babaannem 30 la 35 yaş arasıı takma diş kullanmış ama maşallah babamın bi tane çürüğü yok annemlerinde ama benim maşallah ben babaanneme çekmişim
herkese günaydınlar nasılsınız kızlar
biraz önce nurciki aradım görüşmede idi konuşamadık haber alınca yazarım sizede
fatoşunda teli kapalı
lara ben eleviti atmışım sanırım bi daha alıcam olmazsa..okadar çok ilaç varki bir çekmece dolusu bazen ayıklıyodum tarihi yakınları atıyodum sanırım onuda atmışım
benimde dişlerimde hiçbişey yokne doldu ne de doğru dürüst çürük sadece 20 lik dişlerimle ilgili sorunlarım oldu okadar , eşiminde maşallahı var okonuda dolgusu var ama dişleri gayet iyi bazen ne yapılırsa yapılsın genetik olabiliyo canım
günaydın canım demek nurcan görüşmede inşallah herşey güzel geçer direk tüpe başlarlar
sevo sana söylediği gibi olumsuz bişey söyler doktorlar diye korkuyorum:26::26:hani sen geldin histereskopi oldunya inşallah bunlarda hiç bir sorun problem çıkmaz
bide yazdım ama görmedin sanırım kızlara telemi verbilirisin bişey ihtiyaçları olur filan yardımcı olmaya çalışırım
Bu arada eleviti mutlaka kullan elevittede 0,8 folic acit var normal zamanda bir insanın ihtiyacı 0,4-0,6 folic acit yeterliymiş zaten bunda 2 katı var fazlasıyla yeter
folic acitin çok fazla ihtiyaç olduğu durumlar kanal efekti aiilende varsa veya daha önce böyle bir çocuk doğurduysan veriyorlarmış o zaman 400 mg a kadar veriliyormuşama normalsen 0,4mg bile yeterliymiş
günaydın sevommmm valal benim heryerimde dolguu sanki eşim bazen dalga geçiyor benleebide dolgu bende nerdeyse en fazla 1 seneyada bilemedin 2 sene dayanıyor başkalarına bakıyorum yok öyle problemleriii işte canımı sıkıyor yaa
zaten küçükkende benim ilk dişleirm 2 yaşımda çıkmış hala şaşarım annemlerde çok korkmuşşş
yok sorun olmaz allahın izniyle benim rahim filmimdede aslında hafif bir sorun olduğu belliydi ama nurcanda öle bir sorun yok
Eğer isterlerse veririrm telini ne demek
Hımm tamam ozaman bu akşam alayım ben eleviti
hadi yaaa oda kötü yawww bide dayanmıyo demek düşüyomu bacımBen diş olaylarından hiç anlamam haaa başıma gelmediği için..dolgu sanırım düşüyo dimi
bide derlerki geç çıkan diş geç dökülürmüş çok sağlam olurmuşbak şimdi sen bu teorimizi çürütmüş oldun
bide derlerki geç çıkan diş geç dökülürmüş çok sağlam olurmuşbak şimdi sen bu teorimizi çürütmüş oldun
günaydın iyiyiz canımcım sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız n var ne yok
evet öyle denirdi aslındaama bende bu teoriyi çürütmeyelim sedefo istisnai bir durum bence
Günaydın kızlar nasılsınız n var ne yok
günaydın iyiyiz canımcım sen nasılsın
iyi öyle olsun hadi bakalım
günaydın iyiyiz sen nasılsın
dün gece yatarken seni,ipeği ve nevomu düşündüm artık gelemiyolar diye
iyiyim canım yoğunluk bitmez
sevom işler yoğun açıyorum okuyamadan çıkıyorum yada yorum yapamadan çıkıyorum
birde eşim rahatsızlandı geçen hafta kafam bi dünya
bu arada tubişi gördüm rüyamda sadece kendisini gördüm nasıl iyilermi konuşan olursa selamımı iletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?