Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar merhaba bi dua buldum bebek isteyenler için sizlerde okuyun RABBı HEBLı MıN LEDÜNKE ZÜRRıYETEN TAYYıBETEN ıNNEKE SEMı UD DUA canlarım anlamıda şöyle Rabbim bana hayırlı tarafından bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin

şekerler benim ayarlar bozuldu akşamüstü tansiyonum çok düşmüş şiddetli baş ağrım var anacım kaç saattir başımda Kuran okuyo hafifledi biraz ama vücuduma ateş basıyo benim kendi evim sobalı eşimde üşütmiyeyim diye annemlere bıraktı beni sağolsun ama pek naylonlaştım ben bu duayı bulunca yazayım hemen dedim şimdi çıkmam lazım uzanmam lazım kızlar yoksa düşüp kalcam biyerlerde öptüm hepinizi

ablacımm Allah yardımcın olsun dikkat et kendinee annene bırak kendini. Hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah.

ALLAH RAZI OLSUN ABLACIMM İNŞALLAH BEBİŞİN GELİRDFE ADET OLMAZSIN. YAA BENİMDE ACAYİP MİDEM BULANIYO NEDEN BİLMİYOMDA ÇOK RAHATSIZ EDİYOO. SENİN İÇİNDE BİZİM İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN ABLACIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah bağışlasın rabbim hayırlı ömürler versinn. Duaların için allah razı olsun. Takmayalım takmayalım diyoruzz ama malesef aklım hep orda hep hüsran oluyo çok doğru çok stres yapıyorumm.

meryem için (meyra)

kedersiz........300
nevbahar......500
meryem ......1000
ipekk............300
melike.......200

srp16 için

kedersiz.....300
nevbahar.....500
ipek...........300
melike....200

melike için

melike.....1000
kedersiz.....300
nevbahar.....500
ipek.........300

nazraca cnm öncelıkle çok geçmiş olsun cnm kendine biraz dikkat et cnm kızlarr benım yarın saat 11 ehliyet sınavım var dualarınıza ihtiycımm var ne olur dualarınızı benden esirgemeyiiimmm hepinizi çok seviyorruummmöptüümmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım allah yardımcın olsun dualarımdasın

meryem için (meyra)

kedersiz........500
nevbahar......500
meryem ......1000
ipekk............300
melike.......200

TOPLAM..2500KALAN1944
srp16 için

kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek...........300
melike....200
TOPLAM..1500 KALAN2944
melike için

melike.....1000
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek.........300
TOPLAM 2300 KALAN2144

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…