benden kaçamazsın seni burdada buldum
şekerler benim ayarlar bozuldu akşamüstü tansiyonum çok düşmüş şiddetli baş ağrım var anacım kaç saattir başımda Kuran okuyo hafifledi biraz ama vücuduma ateş basıyo benim kendi evim sobalı eşimde üşütmiyeyim diye annemlere bıraktı beni sağolsun ama pek naylonlaştım ben bu duayı bulunca yazayım hemen dedim şimdi çıkmam lazım uzanmam lazım kızlar yoksa düşüp kalcam biyerlerde öptüm hepinizi
iyi akşamlar canlarım...
yine kimseler yok...
ben iyiyim çok şükür ama adet olucam sanırım kasıklarım feci ağrıyo ve kahverengi bir akıntım geldi bu gün...
ben arkadaşlara tefriciye okumak istiyorum özellikle bynkutluay (melike) arkadaşımıza Allah razı olsun ondan benim için çok okumuştu hepiniz gibi ama adet olmassam pazartesi gelip bakarım listeye alırım bende gerçi belirtiler çok açık büyük ihtimal olucam ama haırlısı...
hepinizi çok öpüyorum cep telefonundan yazdıklarınızı takip ediyorum misafir kullanıcı ben oluyorum genelde...kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yarabbım nolur,bize de hayirlisiyla bu listede olmayi nasip et.amın :saruboceq:
ipekk34 canımm ben 4 aylık bir kız annesiyim.. Ve zamanında çok takıldım bu sitede.4 senelik evliyim 3 sene korunduk fakat sonra korunmayı bıraktıgımızda 1.5 yıl bebeğimiz olmadı neler denedim neler ama anlatamam keçi boynuzu yedirdim soğan kürü denedim ada çaylaarı neler neler ama rabbim vermeyince vermedi işte. Dr. A gitmekten hep korktum hep sallaaıdım eşime yada bana kısırsın diycekler die buna dayanamam die hiiçç gitmedim. Kendi kendime hep ağladımm allahım nolur adetim gelmesin die dular ettim. Heray kendimde belirtiler buldum ama hepsinin sonu hüsrandı.
Sonra 2009 ocak ayında evimizi taşıdık ve inan temızlık o bu şu derken hiiçç düşünmediğim bebeği zaten eşimlede anlaşmıştıkk şubatta dr. Gidicektik ikimizde 14 şubat sevgililer günü gündüzüydü bir baktım 11 şubatta hastalanmam lazımdı ama hala yok tu işyerimden izin alıp gidip test aldımm ama çok ümitsizdim başka ayda kendimi hamile sandığım beliritlerin hiçbiirisi yoktuu testi alıp işyerimin tuvaleine çıktımm birde baktım ki 2.çizgi çıktı ama nasıl silik anlatamam sana.sonra eşimi heveslendirmeyim diyip bi test daha aldım ve akşam eve gittiğimden yatarken yaptım o testide ve gene aynı silik çizgi çıktı.bu sefer dayanamayıp sevgililer günü hediyen al dedim dr. A gitmeye gerek kalmadı dedim.ve en mutlu gününmüz oldu o gün bizimmm. Veee şimdi nazımm 4 aylık ve bizimle.
Sana ve bebek isteyen herkeze demek istediğim şu stres yapıp heray hastalığınıza odaklanmayın biliyorm çok zor ama kafanızı muhahkkak dağıtınn.
Dualrım sizlerle allah isteyen hiçç kkimsenin kucağını boş bırakmasın... Sevgiler..
nazraca cnm öncelıkle çok geçmiş olsun cnm kendine biraz dikkat et cnm kızlarr benım yarın saat 11 ehliyet sınavım var dualarınıza ihtiycımm var ne olur dualarınızı benden esirgemeyiiimmm hepinizi çok seviyorruummmöptüümmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kedersizim gelmiş hoşgeldin özledim ben senii apla
benden kaçamazsın seni burdada buldum
bööööööööööööööööööö sana böööööööööööööööökafamçokkarıştı
hoşbulduk ablam nasılsın canım
selam bugün test yapamadım cesaret edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?