Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Tolunay rahat ol canım sorun yoksa bÜyÜk ıhtımalle hammıle kalırsın yeterkı sen sters yapma

NEVOM BÖYLE GÜZEL YAZILAR NERDEN BULUYORSUN CANIM HANGı SıTEDEN BULUYORSUN YADA SEN ARADA KOPYALA BıZE ÇOK HOŞUMA GıDıYOR BÖYLE HiKAYELER

dün bir haftam doldu canım pregeston biteli bir hafta oldu

canım benim genelde içime doğan çıkıyor arkadaşlarımda şahitler buna
hatırlarsan sana çok yakında hamile kalacaksın diyordum
inş içime doğan yine gerçekleşir:Saruboceq:

Son düzenleme:
nurcan ablacım ya benim inanılmaz mide bulantım var soğan suyundan mı acaba? ilk içtiğim gün çok kötüydüm ama şimdi alıştım bişeyler yeyince gidiyo:)

geçmiş olsun ablacım hemen geçsin inşallah ağrı kesici falan aldın mı?

ağrı kesici almak istemiyorum mecbur kalmadığım sürece ağrı keciler bile bağımlılık yapıyor kaynanam hergün almadan duramıyor günde 3 defa aldığı bile oluyor akannehir

nurcan ablacım ya benim inanılmaz mide bulantım var soğan suyundan mı acaba? ilk içtiğim gün çok kötüydüm ama şimdi alıştım bişeyler yeyince gidiyo:)

soğan suyundan olabilir canım biraz daha sık dişini soğan suyunun çok faydası var inş sanada şifa olacak inş :CüvCüv:

ağrı kesici almak istemiyorum mecbur kalmadığım sürece ağrı keciler bile bağımlılık yapıyor kaynanam hergün almadan duramıyor günde 3 defa aldığı bile oluyor akannehir

haklısın ablacımm walla hakkaten bağımlılık yapıyo en doğrusunu yapıyosunn şimdi seni okucam inşallah geçer ablacımm.. bak mide bulantım yine başladııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…