Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kışlar hamile olabilir miyim acaba test yapmıştım negatif çıktı ama ona inanmak da istemedim mide bulantım hiç durmuyo memişlerimde şiş bilmiyorum içimde bi his varr

ne kadar sürdü adetin bazen kısa sürüyor ama içinde bir kurt varsa dr a göürn bakalım

yıldızım beni sormuşsun canım iyiym çok şükür seni sormalı sen nasılsın tekrar tedaviye başlıyacakmısın umarım bu mesajımı göürüsün

şimdi abla ben 22 aralıkda adet oldum aralıkda adetim normaldi. adetim bittikten 10 gün sonra tekrar ara kanamam olduu koyu kahverengiydi ama oda 3 4 gün sürdü ondan sonrada işte ocak 31 de adet oldumm önümüzdeki ay kaçında adet olurumm

evet ablacım öle oldu ama adetim normalde 7 gün sürüyor ilk 2 gün biraz oldu 3. ve 4. gün kesildi 5. gün çok az oldu ve hemen bitti temizlendim
yane her ay böyle olmuyordu

benimde hep böyle olur ilk 2 gün gelir 3. günü kesilir 4. gün leke şeklinde olur 5. gün tamamiyle temizlenirim .. senin bence adet kanaması olmuş canım ama bu üstüne görme denen bir durum var seninde öyle olmuş olabilirmi sen bence en iyisi dr a görün canım

benim ilk defa öyle oldu. walla bilmiyorum ablacımm doktora kesinlikle gitmem gerekiyor korkuyorumm.

iki sonucada hazırlıklı ol canım negatifte olsa üzülme diyecem ama insan ister istemez üzülüyor
ama dur bakalım benim içimde güzel şeyler var :ecrin_bebek::CüvCüv:

canım şimdi yaptım negatif çıktı ama üzülmedim çünki doktorum yapma test yaptırmada dedi.bakalım hele salıya kadar ondada negatif çıkarsa vardır bi hayır deyip sil baştan yapıcaz...

canım şimdi yaptım negatif çıktı ama üzülmedim çünki doktorum yapma test yaptırmada dedi.bakalım hele salıya kadar ondada negatif çıkarsa vardır bi hayır deyip sil baştan yapıcaz...

hayırlısı bakalım abla. inşallah salı güsel haberler alırsınızz

canım anlatığına göre senin adetlerin biraz düzensiz
bu durmda sana şu zamanda adet olursun diyemem
normalde bir kadının adet siklusu 28 günde bir olur
ama tahminen 27 şubatta adet olursun diyorum kaydirigubbakcemile3
tabi inşallah gelmezde bebiş gelir

evet ablacım 3 4 aydır düzensiz öncesinde arada bi aksama oluyordu ama düzenliydi inşallah gelir bebişimmm. ablacımmm inşallah sizin bebişizde size sürpriz yaparr.

adet olmadığın sürece bir umut var canım belkide daha erken dur bakalım
bizde ne gacıyız he yap yap varsa çıkar diyoruz şimdide belki hemen çıkmaz bekle diyorum kaydirigubbakcemile3
kız iyi bak yokmu silik milik bişey benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…