Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

MRH ARKDASLARa.s. BENDE BEBEK ÖZLEMINİ 9 AYDIR CEKIYORUM.GELEN GIDEN YOK.ADETIME 5 GUN VAR AMA HİC UMUTLU DEGILIM.SADECE GÖBEGIM BUYUDU ONDANDA FAZLA UMUTLU DEGILIM.SABIRLA BEKLIYORUM.ALLAHIM BİRAN ÖNCE BEBEKLERIMIZI GÖNDERSIN.KİMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN.DURMAK YOK CALISMAYA DEVAM:ecrin_bebek:

canım ben gecen yaz bu klomen yuzunden kımyasalgebelık yasadım degerım once pozıtıftı daha sonra dustu.
oyuzden yıne aynı seylerı yasıycam dıe korkuyorum bakalım kac gun beklıye bılıcem pazartesı test yaptırıyım dıorum.

merhaba canıma.s.
daha çok yenisin bu konuda benim 6 senem bitti ...canım profilde gördüğüm göbek seninmi :1shok:yane 9 aydır bebişim olmuyor desen seni 9 ayık hamile sanacam ..canım bir dr a görünsen çünkü bu göbişin baya bir şiş görünüyor

canım kötü şeyler aklına getirme her seferinde aynı şeyi yaşıyacaksın diye bişey yok ..olumlu düşün olumlu olsun canım :1hug:

KelebekAfyon en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende daha yenisin ümidini kaybetme özellikle korunduysanız zaten 1 sene olmama ihtimali normal o yüzden strese girme çalışmaya devam

evt cok yenıyım ama ınan bana bu dokuz ay 9 sene gıbı gecıyo.ben böyleysem sen nasılsındır artık canım ya .rabbım en kısa zamandagöndersın bebklerımızı.göbegıme gelınce evt benımde 1 aydır dıkatımı cekıyo ama gecen ay regl oldum doktora gıtmek ıstemıyorum cunku ya yoksa ya yıne yıkılırsam dıye gıtmıyorum.adet gunumu beklıycem eger olmassam gıdıcem doktora işte böyle.

kelebekafyon ama bu başka bir rahatsızlık olabilir bence dr a gitmeyi ihaml etme canım bizide haberdar etmeyi unutma ok??

kelebekafyon en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende daha yenisin ümidini kaybetme özellikle korunduysanız zaten 1 sene olmama ihtimali normal o yüzden strese girme çalışmaya devam
insallh canım benım 1 sene korunduk evet.sonra basladık calısmaya.sonra doktora gıtık.klomen kullandım olmadı.rahım fılımı cektırdım acık cıktı tupler.sadecensut hormonu dedıklerı sey cok az yuksek cıktı doktor cok streslısın dedı.onun ıcın yukselmıs bıraz.bıraz daha bekledık sonra esım sperm testı verdı.sperm sayısı bıraz dusuk cıktı.megersem varıkosl varmıs.doktor olmasanda olur ama benceol dedı.oldu esımde.bu ay altıncı ayımız bıttı.test verecek bu aralar.uzun oldu bıraz.

Aslında bu topıklere gırmemeye calısıyordum bu aralar ama bugun bır telefon aldım ablamdan bılmeden hamıle kalmıs ve bayramda bebegını aldırmıs.bana daha yenı söyledı.aılem bıle söylemedı anlıyacagınız demekkı acıyorlar bana.moralım cok bozuldu.dedım gıreyım bıraz ıcımı dokeyım.epey bı agladım telı kapattıktan sonra.ablam cok kızdım böyle bır tel konusması yaptıgı icin.keske aldırmasaydında bana verseydın demek geldı ıcımden ama sustum.nekadar acı bır durum degılmı kızlar.

olur canım yeterki stes yapma eşin beslenmesine dikkat etsin fındık,fıstık.ceviz içi yesin bol bol,bide keçi boynuzu iyi geliyormuş spermlere ..sen moralini yüksek tut artık tıp çok ilerledi her şeyin bir çaresi var ölümden başka

öyle vallahı canım rabbıme sıgındım onada sıgınmasam sımdıye yerdım kafayı.hıc umutsuzluga dusmedım ama bazen böyle doluyorum.

[sıze=2]yok canım olurmu hiç ölyle şey hepimizin derdi aynı söylemek srmak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin canım[/sıze]
tesekkur edrım canım evet bızı bızden baska kımse anlayamaz aılemle bıle artık konusmak ıstemıyorum.ama onlardan daha ıyı anlıyorsunuz sız benı.bırde canım esım.o cok moral verıyo.yanı anlıyacagınz herseyım o benım annem babam kardesım dostum.ıyıkı var .allah basımızdan eksk etmesın eslerımızı.

valla bebegimi kaybettikten sonra :gitme: :gitme: yani kürtajdan sonra :gitme: :gitme:bütün adet düzenim bozuldu:gitme: :gitme: :sinifsinif: 10eylülde kürtaj oldum:sinifsinif: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum 12kasımda ikinci adetimi oldum leke leke geldi sonra söküldüm ilkkez öle oldum....3.adetimide 7aralıkta yani dün oldum
cok karıstı bi yukarı bi asagıya vurdu :umursamaz: cok kötü oldu yaa bölece hamile kalmam dahada zor olucak...diorumki yarın gidiim hormon tahlili yaptiriim ama nelere baktiriimm e2hormonu fsh tsh nedmek ne oluor baska neye baktırsam hamileliğe engel hormonlar neler...offff 16.sında doktora randevum var geçen ay muayne oldum bişe cıkmadı ama yine gidicem ii bi doktor duydumda....ama kedersizim ya cok karısıgımmm yaaaa dün leke geldi sadce bugun sabah söküldü....bugun adet olmus sayılıorum dimi...kafama takılanda son 2 adetim leke gelip sökülüor...önceden direk gelirdi..şimdi kahve leke dün hep öle geldi sabah söküldü....CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…