- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
amin canım benim inşallah
tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlündeki muradı versin inşallah özlemini çektiğin bebişin şuanda göbişindedir ..neden test yapmıyorsun canım bence yarın yaptır varsa zaten çıkar ...umudunuda kaybetme canım hadi bakalım inşallah seninde müjdeli haberini alırız ...biliyormusun benim dopik uğurlu geldi eski bir arkadaşımız vardı bilmem hatırlarmısın esramm (eti_puf)geçen gün hamile olduğunu öğrendi listemizin 1. sırasında yer aldı inşallah o listede senin isminide görücez
duru arkadaşımız daha doğum yaptı bir oğlu olacak 5_6 hafta sonra doğumu olacak
MRH ARKDASLARa.s. BENDE BEBEK ÖZLEMINİ 9 AYDIR CEKIYORUM.GELEN GIDEN YOK.ADETIME 5 GUN VAR AMA HİC UMUTLU DEGILIM.SADECE GÖBEGIM BUYUDU ONDANDA FAZLA UMUTLU DEGILIM.SABIRLA BEKLIYORUM.ALLAHIM BİRAN ÖNCE BEBEKLERIMIZI GÖNDERSIN.KİMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN.DURMAK YOK CALISMAYA DEVAM:ecrin_bebek:
canım ben gecen yaz bu klomen yuzunden kımyasalgebelık yasadım degerım once pozıtıftı daha sonra dustu.
oyuzden yıne aynı seylerı yasıycam dıe korkuyorum bakalım kac gun beklıye bılıcem pazartesı test yaptırıyım dıorum.
evt cok yenıyım ama ınan bana bu dokuz ay 9 sene gıbı gecıyo.ben böyleysem sen nasılsındır artık canım ya .rabbım en kısa zamandagöndersın bebklerımızı.göbegıme gelınce evt benımde 1 aydır dıkatımı cekıyo ama gecen ay regl oldum doktora gıtmek ıstemıyorum cunku ya yoksa ya yıne yıkılırsam dıye gıtmıyorum.adet gunumu beklıycem eger olmassam gıdıcem doktora işte böyle.[sıze=2]merhaba canıma.s.[/sıze]
[sıze=2]daha çok yenisin bu konuda benim 6 senem bitti ...canım profilde gördüğüm göbek seninmi :1shok:yane 9 aydır bebişim olmuyor desen seni 9 ayık hamile sanacam ..canım bir dr a görünsen çünkü bu göbişin baya bir şiş görünüyor [/sıze]
insallh canım benım 1 sene korunduk evet.sonra basladık calısmaya.sonra doktora gıtık.klomen kullandım olmadı.rahım fılımı cektırdım acık cıktı tupler.sadecensut hormonu dedıklerı sey cok az yuksek cıktı doktor cok streslısın dedı.onun ıcın yukselmıs bıraz.bıraz daha bekledık sonra esım sperm testı verdı.sperm sayısı bıraz dusuk cıktı.megersem varıkosl varmıs.doktor olmasanda olur ama benceol dedı.oldu esımde.bu ay altıncı ayımız bıttı.test verecek bu aralar.uzun oldu bıraz.kelebekafyon en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende daha yenisin ümidini kaybetme özellikle korunduysanız zaten 1 sene olmama ihtimali normal o yüzden strese girme çalışmaya devam
ben geldiimm kedersizimmmmopuyorumnanaktan:asigim:
öyle vallahı canım rabbıme sıgındım onada sıgınmasam sımdıye yerdım kafayı.hıc umutsuzluga dusmedım ama bazen böyle doluyorum.olur canım yeterki stes yapma eşin beslenmesine dikkat etsin fındık,fıstık.ceviz içi yesin bol bol,bide keçi boynuzu iyi geliyormuş spermlere ..sen moralini yüksek tut artık tıp çok ilerledi her şeyin bir çaresi var ölümden başka
Yenı tanıstık ama icimi dökmek ıstedım.umarım basınızı agrıtmıyordurum
abowww kimleri görüyorum demek gelebildin küçük prenses gözümüz yollarda kaldı valla bir terslikmi vardı yoksakaydirigubbakcemile3
yok yokk bi terslikkkkkgeldimm işte:)vallaa kedersizim aslında karısıgımmmmmm
tesekkur edrım canım evet bızı bızden baska kımse anlayamaz aılemle bıle artık konusmak ıstemıyorum.ama onlardan daha ıyı anlıyorsunuz sız benı.bırde canım esım.o cok moral verıyo.yanı anlıyacagınz herseyım o benım annem babam kardesım dostum.ıyıkı var .allah basımızdan eksk etmesın eslerımızı.[sıze=2]yok canım olurmu hiç ölyle şey hepimizin derdi aynı söylemek srmak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin canım[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?