Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımcım üzülme olucak inş. gelicek bebişler . Benden adetin 2. günü şu tahlilleri istedi:
FT4
TSH
FSH
PRL
ESTRADİOL(E2)

Tüp bebek öncesi bunlara bakacak.umarım yardımcı olmuşumdur

canım ya ustune görmus olmayasın.baska bır belırtın yokmu.

kedersizim geldimi seninki
geldii canım son mesajlarını yazıp çıkarmısın dyor:mymeka:
umutsuzmm nickin gibi hakkatende umutsuzsun gülüm yaa..adetinde pek bir sorun görmedim ben aslında yani arada 1 hafta gecikme veya erken gelme bir durum yok bence normal ..dr a yarın git canım yarın 3. gün oluyor o leke leke geldi dediğin adet başlangıcı oluyor yane bugün adetinin 2. günü.. fsh,tsh hormon tahlili oluyor canım zaten yarın gittinmi dr bütün hormon tahliline bakıcaktır ..canını çok sıkma bizide küçük prenses:1hug:

neyse kızlar ben çıkıyorum eşim ters ters bakmaya başladıkötükedihüso romanmı yazıyon okadar ne uzatıyorsun diyokaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben çıkıyorum eşim ters ters bakmaya başladıkötükedihüso romanmı yazıyon okadar ne uzatıyorsun diyokaydirigubbakcemile3

güle güle canım eşini ihmal etme ben de birazdan çıkacam dün surat yaptı biraz ihmal etmişim onu.şimdi maç var da biraz kaçtım yancazınıza

canımcım üzülme olucak inş. gelicek bebişler . Benden adetin 2. günü şu tahlilleri istedi:
FT4
TSH
FSH
PRL
ESTRADİOL(E2)

Tüp bebek öncesi bunlara bakacak.umarım yardımcı olmuşumdur
cnmm cok teşşekkür ederim saol bende yarın bunlara baktirim bari opuyorumnanaktan saol ft4ne oluor acaba.....
canım ya ustune görmus olmayasın.baska bır belırtın yokmu.

yok kelebeğim ya diil eminim adetim söküldü sırıl sırıl kanamam var....dün leke geldi azcık bugun sabah söküldü ama offf cok karıstı düzenlerim yaa ilkkez 26gün üstüne adet oluorum adetle beraber 26hemde....geçen ayda 33gündü adetle beraber...offff mafoldumben

SERBEST TıROKSıN (FT4) Nedir?
Kandaki taşıyıcı proteinlere bağlı olmayan T4 hormonu. Tiroksin hormonunun, metabolik olarak etkin biçimidir.

sevdam gülüm dün biri bana dedi biliyon mu.bir çift düşün adamın spermi 5 YÜZ BıN milyon bile değil yani.gelmişler dra aşılama yaptırmak istiyoruz demişler. dr kabul etmiş ertesi gün telefon etmişler kızın annesi bi rüya görmüş aşılama yaptırma diye.veeeeeee kız bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.bu mucizeler bizi de bulur ümidimizi yitirmeyelim...

gunaydin tuyaneda.2gundur konusamiyoruz.adet oldugunu okudum cok uzuldum.bu hissleri ben de cok yasadim.ama umudunu yitirme.insallah bi soraki ay mujdeli haberini aliriz.benim zamanima hala var 18.11.20009 son adet gunumdu.baklalim,hakkimizda hayirlisi.Rabbim ol derse olur.biz ne careyiz ki sadece elimizden geleni yapib bol-bol dua etmek.tevekkul etmek kaliyor bize.sen moralini iyi tut ki iyi seyler olsun.optum canim benim.

merhaba sevdanehri beni de listeye yaza bilirmisin.benim son adet gunum 18.11.2009 insallah hayirli olur hepimimz icin.Yarabbim umutlarimizi bosa cikarma.ben aksamlari anca takila biliyorum.o yuzden aksam okuycam yazdiklarinizi.

günaydın güzel hanımlar
biaz yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş kelebek senin karnının o şişliği
bencede ihmale gelmez en kısa zamanda doktora görün canım..............
umutsuz sen kedersizin dediği gibi gerçekten ok umutsuzsun yapma böyle
adet tarihlerinde hiç bir anormallik yokki daha dün doktor bana 1 hafta önce veya 1 hafta sonrası
düzensizlik kabul edilmiyo 1 haftaya kadar olan değişiklikleri normal kabul ediyoruz dedi sen böyle moralini bozarsan stresten bütün hormon dengen bozulur üzme kendini..............
esracım sen nasılsın hamileliğini hissetmeye başladınmı varmı bugün bi değişiklik

canım bende sizi özledim bu hafta eşimde 1 hafta izin aldı pazartesi günü kapalıçarşı mısır çarşısı yeşildirek gezdik yaılar çoğalmış geçmişi okumam lazım

duru çok özledik kız senia.s. .. desene bol bol gezmişsin ,bebişine kim bilir neler aldın eksiklerini tamamladınmı ?doğum çantan hazırmı canım ?ayy valla ben senden daha heyecan yaptım delikafadulden

günaydın kızlar...
ipekcim yok daha bişey hissetmiyom..heralde 1 hafta sonra felan başlar... bişey hissetmediğim için hamile olduğumuda bazen unutuyorum..kaydirigubbakcemile3 ... ha canım senin sonuçlar noldu doktora göstebildinmi dün akşam...
durucum hoşgeldin güzel annecik... özlettin kendini yavff
yeni arkadaşlar gelmiler hoşgelmişler... kelebek senin karnının şişliği için bir doktora görünsen iyi olur yaa en azından ne olduğunu bilirsin...

kedersizim sabah günaydınların tam anlamıyla mükemmell....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…