valla bebegimi kaybettikten sonra :gitme: :gitme: yani kürtajdan sonra :gitme: :gitme:bütün adet düzenim bozuldu:gitme: :gitme: :sinifsinif: 10eylülde kürtaj oldum:sinifsinif: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum 12kasımda ikinci adetimi oldum leke leke geldi sonra söküldüm ilkkez öle oldum....3.adetimide 7aralıkta yani dün oldum
cok karıstı bi yukarı bi asagıya vurdu :umursamaz: cok kötü oldu yaa bölece hamile kalmam dahada zor olucak...diorumki yarın gidiim hormon tahlili yaptiriim ama nelere baktiriimm e2hormonu fsh tsh nedmek ne oluor baska neye baktırsam hamileliğe engel hormonlar neler...offff 16.sında doktora randevum var geçen ay muayne oldum bişe cıkmadı ama yine gidicem ii bi doktor duydumda....ama kedersizim ya cok karısıgımmm yaaaa dün leke geldi sadce bugun sabah söküldü....bugun adet olmus sayılıorum dimi...kafama takılanda son 2 adetim leke gelip sökülüor...önceden direk gelirdi..şimdi kahve leke dün hep öle geldi sabah söküldü....CADIARZU
canım ya ustune görmus olmayasın.baska bır belırtın yokmu.valla bebegimi kaybettikten sonra :gitme: :gitme: Yani kürtajdan sonra :gitme: :gitme:bütün adet düzenim bozuldu:gitme: :gitme: :sinifsinif: 10eylülde kürtaj oldum:sinifsinif: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum 12kasımda ikinci adetimi oldum leke leke geldi sonra söküldüm ilkkez öle oldum....3.adetimide 7aralıkta yani dün oldum
cok karıstı bi yukarı bi asagıya vurdu :umursamaz: Cok kötü oldu yaa bölece hamile kalmam dahada zor olucak...diorumki yarın gidiim hormon tahlili yaptiriim ama nelere baktiriimm e2hormonu fsh tsh nedmek ne oluor baska neye baktırsam hamileliğe engel hormonlar neler...offff 16.sında doktora randevum var geçen ay muayne oldum bişe cıkmadı ama yine gidicem ii bi doktor duydumda....ama kedersizim ya cok karısıgımmm yaaaa dün leke geldi sadce bugun sabah söküldü....bugun adet olmus sayılıorum dimi...kafama takılanda son 2 adetim leke gelip sökülüor...önceden direk gelirdi..şimdi kahve leke dün hep öle geldi sabah söküldü....cadıarzu
geldii canım son mesajlarını yazıp çıkarmısın dyor:mymeka:kedersizim geldimi seninki
umutsuzmm nickin gibi hakkatende umutsuzsun gülüm yaa..adetinde pek bir sorun görmedim ben aslında yani arada 1 hafta gecikme veya erken gelme bir durum yok bence normal ..dr a yarın git canım yarın 3. gün oluyor o leke leke geldi dediğin adet başlangıcı oluyor yane bugün adetinin 2. günü.. fsh,tsh hormon tahlili oluyor canım zaten yarın gittinmi dr bütün hormon tahliline bakıcaktır ..canını çok sıkma bizide küçük prenses:1hug:valla bebegimi kaybettikten sonra :gitme: :gitme: yani kürtajdan sonra :gitme: :gitme:bütün adet düzenim bozuldu:gitme: :gitme: :sinifsinif: 10eylülde kürtaj oldum:sinifsinif: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum 12kasımda ikinci adetimi oldum leke leke geldi sonra söküldüm ilkkez öle oldum....3.adetimide 7aralıkta yani dün oldum
cok karıstı bi yukarı bi asagıya vurdu :umursamaz: cok kötü oldu yaa bölece hamile kalmam dahada zor olucak...diorumki yarın gidiim hormon tahlili yaptiriim ama nelere baktiriimm e2hormonu fsh tsh nedmek ne oluor baska neye baktırsam hamileliğe engel hormonlar neler...offff 16.sında doktora randevum var geçen ay muayne oldum bişe cıkmadı ama yine gidicem ii bi doktor duydumda....ama kedersizim ya cok karısıgımmm yaaaa dün leke geldi sadce bugun sabah söküldü....bugun adet olmus sayılıorum dimi...kafama takılanda son 2 adetim leke gelip sökülüor...önceden direk gelirdi..şimdi kahve leke dün hep öle geldi sabah söküldü....CADIARZU
neyse kızlar ben çıkıyorum eşim ters ters bakmaya başladıkötükedihüso romanmı yazıyon okadar ne uzatıyorsun diyokaydirigubbakcemile3
cnmm cok teşşekkür ederim saol bende yarın bunlara baktirim bari opuyorumnanaktan saol ft4ne oluor acaba.....canımcım üzülme olucak inş. gelicek bebişler . Benden adetin 2. günü şu tahlilleri istedi:
FT4
TSH
FSH
PRL
ESTRADİOL(E2)
Tüp bebek öncesi bunlara bakacak.umarım yardımcı olmuşumdur
canım ya ustune görmus olmayasın.baska bır belırtın yokmu.
ümidini yitirme canım aynı şeyleri bizde yaşıyoruz yalnız değilsin birgün bizde anne olucaz ama zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?