Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba sevdanehri beni de listeye yaza bilirmisin.benim son adet gunum 18.11.2009 insallah hayirli olur hepimimz icin.Yarabbim umutlarimizi bosa cikarma.ben aksamlari anca takila biliyorum.o yuzden aksam okuycam yazdiklarinizi.

canım adet olduğun günü değil ne zaman adet olacağın günün tarihini vereceksin :1hug:

duru çok özledik kız senia.s. .. desene bol bol gezmişsin ,bebişine kim bilir neler aldın eksiklerini tamamladınmı ?doğum çantan hazırmı canım ?ayy valla ben senden daha heyecan yaptım delikafadulden

canım eşim evde olunca bilgisayara hakim oluyo üstelik benim oyunda oynuyo kaydirigubbakcemile3 hemde benim adıma ee tabiii bende birşey söylemiyorum hazırlıklar bitti gibi ama en son gittiğim doktor bayramda acil ameliyat olmuştu 1 ay yok dediler bugün arayacam ne yapcam bilmiyorum daha çantam hazır değil önümüzdeki hafta başlarım artık

taze annemiz esram nasılsın iyimisin hamile olduğunu unutma sakın geçmişi okuyamadım doktora gittinmi sakın çiğ köfte yeme sucuk salam yeme birde ete çiğ olarak dokunma eldivenle dokun bakteriden dolayı

ipeğim pazartesi günü cağaloğlundanda geçtik sen orda çalışıyodun dimi eşime bahsettim kulaklarını çınlattım

esracım aldım tahlillerimi doktorada gösterdim şekerle ilgili şimdilik ilaç kullanmamı gerektirecek bir durum yokmuş ama çok dikkat etmeliymişim sürekli diyet ve mutlaka spor yapmam lazımmış insüline direnç var çünkü şeker hastalığına çevirme olasılığı çok yüksek bunun dışında kolesterolüm yüksek ilaç kullanmamı gerektiriyomuş ama kolesterol ilaçları hamilelikte sakıncalı olduğu için erteledik diyetle kontrol altında tutulacak bebekten sonra ilaca başlanıcak çok kötü değildi yani her zaman duyduğum şeyleri bir kez daha duydum bir tek kardiyoloji kaldı onada gitmekten vazgeçtim galiba

abowww bizim bu farmille oyunumu oynuyor :1shok:ee ben senle komuşuyum hatta dün senin bahçeyide gübreledim :lepi:güzelim sana zahmet olmazsa bana hediye paketlerinden yollarmısın bana çok acil lazım 24 aralık a kadar 60 adet olması lazım benim daha 8 olmuş:çok üzgünüm:

ipeğim geçmiş olsun kardiyolojiyi ihmal etme bence gitmen gerekiyorsa gitmelisin

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yaaaaaaaaaaaaaben başlamıştım ama eşim benden daha çok oynuyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hemen gönderiyom sen merak etme sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

taze annemiz esram nasılsın iyimisin hamile olduğunu unutma sakın geçmişi okuyamadım doktora gittinmi sakın çiğ köfte yeme sucuk salam yeme birde ete çiğ olarak dokunma eldivenle dokun bakteriden dolayı

doktora gittmim durucum keseyi gördük çok şükür... 21 indede kalp atışını duyacaz inşallah... doktor folic asit, progestan birde mide bulantısı ilacı yazdı.. şimdilik hiçbişey hissetmiyorum sadece göüslerim çok ağrıyor... sende ilk günler böylemiydin durucum..

ipekçim bence kardiyolojiyede git içinde kalmasın eminim ondanda bişey çıkmıyacaktır

canım benim çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın folik asiti ben hamilelik öncesi kullanmıştım progestanı ihmal etme sakın ben hala kullanıyorum mide bulantısı ilacı hiç kullanmadım göğüslerin ağrıması çok normal benim birden büyümüştü çok acıyolardı hala ara ara ağrıyo

ipeğim geçmiş olsun kardiyolojiyi ihmal etme bence gitmen gerekiyorsa gitmelisin

sağol canım benim bazen benim çarpıntım oluyo çok kısa sürüyo ve sürekli olmuyo
iki üç haftada bir veya ayda bir falan ben hipotiroidi nedeniyle olduğunu düşünüyodum
ama doktor şu anda değerlerimin çarpıntı yapacak kadar olmadığını kardiyolojiye gitmemi
söyledi bende ayda bi kere olan çarpıntı için gitmek istemiyorum açıkçası korkuyorum
maddi boyutunuda düşünüyorum birde

ipeğim çok geçmiş olsun... inşallah diyet ve sporla hem kolestrolünü hemde şekerini ayarlıyabilirsin... ama kardiyolojiye mutlaka git derim.. ihmale gelmez...inşallah En yakın zamanda bebişin göbişine konarda ilaçlarına başlarsın...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sanırım kolestorel bende genetik doktorda öyle söyledi çünkü ben biliyosunuz
son üç ay düzenli olmamakla beraber sürekli diyet yapıyorum spora hergün gidiyorum 40 -50 dakika yürüyorum geçen yıl 11 kilo verdiğimde de kolesterol yüksekti bende kendimi genetik çöplük olarak hissetmeye başladım annemde ve babamda ne kadar
hastalık varsa hepsi bende

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrrr a.s.

durucummm hoşgeldinnn canım benimmm demek gezmelerdeydin eşinle ohh ne güzell yapmışsınız valla.

inş.bizde de mucizeler olur canım da bebişlere kavuşuruz

merhaba sevdanehri beni de listeye yaza bilirmisin.benim son adet gunum 18.11.2009 insallah hayirli olur hepimimz icin.Yarabbim umutlarimizi bosa cikarma.ben aksamlari anca takila biliyorum.o yuzden aksam okuycam yazdiklarinizi.

canım adet gününü yaz son adet tarihini değil

canımm yaaaa öyle düşünme lütfen hangi hastalıkların kime nasıl çıkacağı belli değil maalesef.Sen moralini yüksek tut bak şeker olayın iyiymiş kardiyolojide iyi geçecek canım korkma

Yaa kedersizim ben sana dün akşam geldimi seninki dedimya eşini kastetmemiştim sırnaşık şey adetin geldimi demek istemiştim :roflol:

ipekciğim artık herşey hormonlu ozon tabakasıda delindi farkındaysan hastalıklar küçük yaşta başlıyor özellikle büyük şehirlerde dahada sağlıksız yaşıyoruz nefes almak bile güç mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…