merhaba sevdanehri beni de listeye yaza bilirmisin.benim son adet gunum 18.11.2009 insallah hayirli olur hepimimz icin.Yarabbim umutlarimizi bosa cikarma.ben aksamlari anca takila biliyorum.o yuzden aksam okuycam yazdiklarinizi.
duru çok özledik kız senia.s. .. desene bol bol gezmişsin,bebişine kim bilir neler aldın eksiklerini tamamladınmı ?doğum çantan hazırmı canım ?ayy valla ben senden daha heyecan yaptım delikafadulden
günaydın kızlar...
ipekcim yok daha bişey hissetmiyom..heralde 1 hafta sonra felan başlar... bişey hissetmediğim için hamile olduğumuda bazen unutuyorum..kaydirigubbakcemile3 ... ha canım senin sonuçlar noldu doktora göstebildinmi dün akşam...
durucum hoşgeldin güzel annecik... özlettin kendini yavff
yeni arkadaşlar gelmiler hoşgelmişler... kelebek senin karnının şişliği için bir doktora görünsen iyi olur yaa en azından ne olduğunu bilirsin...
kedersizim sabah günaydınların tam anlamıyla mükemmell....
canım eşim evde olunca bilgisayara hakim oluyo üstelik benim oyunda oynuyo kaydirigubbakcemile3 hemde benim adıma ee tabiii bende birşey söylemiyorum hazırlıklar bitti gibi ama en son gittiğim doktor bayramda acil ameliyat olmuştu 1 ay yok dediler bugün arayacam ne yapcam bilmiyorum daha çantam hazır değil önümüzdeki hafta başlarım artık
esracım aldım tahlillerimi doktorada gösterdim şekerle ilgili şimdilik ilaç kullanmamı gerektirecek bir durum yokmuş ama çok dikkat etmeliymişim sürekli diyet ve mutlaka spor yapmam lazımmış insüline direnç var çünkü şeker hastalığına çevirme olasılığı çok yüksek bunun dışında kolesterolüm yüksek ilaç kullanmamı gerektiriyomuş ama kolesterol ilaçları hamilelikte sakıncalı olduğu için erteledik diyetle kontrol altında tutulacak bebekten sonra ilaca başlanıcak çok kötü değildi yani her zaman duyduğum şeyleri bir kez daha duydum bir tek kardiyoloji kaldı onada gitmekten vazgeçtim galiba
abowww bizim bu farmille oyunumu oynuyor :1shok:ee ben senle komuşuyum hatta dün senin bahçeyide gübreledim :lepi:güzelim sana zahmet olmazsa bana hediye paketlerinden yollarmısın bana çok acil lazım 24 aralık a kadar 60 adet olması lazım benim daha 8 olmuş:çok üzgünüm:
taze annemiz esram nasılsın iyimisin hamile olduğunu unutma sakın geçmişi okuyamadım doktora gittinmi sakın çiğ köfte yeme sucuk salam yeme birde ete çiğ olarak dokunma eldivenle dokun bakteriden dolayı
doktora gittmim durucum keseyi gördük çok şükür... 21 indede kalp atışını duyacaz inşallah... doktor folic asit, progestan birde mide bulantısı ilacı yazdı.. şimdilik hiçbişey hissetmiyorum sadece göüslerim çok ağrıyor... sende ilk günler böylemiydin durucum..
ipeğim geçmiş olsun kardiyolojiyi ihmal etme bence gitmen gerekiyorsa gitmelisin
esracım aldım tahlillerimi doktorada gösterdim şekerle ilgili şimdilik ilaç kullanmamı gerektirecek bir durum yokmuş ama çok dikkat etmeliymişim sürekli diyet ve mutlaka spor yapmam lazımmış insüline direnç var çünkü şeker hastalığına çevirme olasılığı çok yüksek bunun dışında kolesterolüm yüksek ilaç kullanmamı gerektiriyomuş ama kolesterol ilaçları hamilelikte sakıncalı olduğu için erteledik diyetle kontrol altında tutulacak bebekten sonra ilaca başlanıcak çok kötü değildi yani her zaman duyduğum şeyleri bir kez daha duydum bir tek kardiyoloji kaldı onada gitmekten vazgeçtim galiba
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yaaaaaaaaaaaaaben başlamıştım ama eşim benden daha çok oynuyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hemen gönderiyom sen merak etme sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ipeğim çok geçmiş olsun... inşallah diyet ve sporla hem kolestrolünü hemde şekerini ayarlıyabilirsin... ama kardiyolojiye mutlaka git derim.. ihmale gelmez...inşallah En yakın zamanda bebişin göbişine konarda ilaçlarına başlarsın...
sevdam gülüm dün biri bana dedi biliyon mu.bir çift düşün adamın spermi 5 YÜZ BİN milyon bile değil yani.gelmişler dra aşılama yaptırmak istiyoruz demişler. dr kabul etmiş ertesi gün telefon etmişler kızın annesi bi rüya görmüş aşılama yaptırma diye.veeeeeee kız bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.bu mucizeler bizi de bulur ümidimizi yitirmeyelim...
merhaba sevdanehri beni de listeye yaza bilirmisin.benim son adet gunum 18.11.2009 insallah hayirli olur hepimimz icin.Yarabbim umutlarimizi bosa cikarma.ben aksamlari anca takila biliyorum.o yuzden aksam okuycam yazdiklarinizi.
sanırım kolestorel bende genetik doktorda öyle söyledi çünkü ben biliyosunuz
son üç ay düzenli olmamakla beraber sürekli diyet yapıyorum spora hergün gidiyorum 40 -50 dakika yürüyorum geçen yıl 11 kilo verdiğimde de kolesterol yüksekti bende kendimi genetik çöplük olarak hissetmeye başladım annemde ve babamda ne kadar
hastalık varsa hepsi bende
sanırım kolestorel bende genetik doktorda öyle söyledi çünkü ben biliyosunuz
son üç ay düzenli olmamakla beraber sürekli diyet yapıyorum spora hergün gidiyorum 40 -50 dakika yürüyorum geçen yıl 11 kilo verdiğimde de kolesterol yüksekti bende kendimi genetik çöplük olarak hissetmeye başladım annemde ve babamda ne kadar
hastalık varsa hepsi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?