çiğdem çok güzel olmuş çizelgen güle güle kullan
seyhan ben senin çizelgeni hiç sevmedim
o bebek ne öyle daha güzel bişey koysana canım
beğenmene sevindim canım inşallahhh o tablodakinin aynısını yaşarız bizdeee
yaptım sevom ellerine sağlık peki sevom ne yazıpta buluyorsunuz bunları bende yapmak istiyorum öğreneyim canım sıkıldıkça değiştireyim
çok beğendim inşallah canım
kıslarr kamerr aradııı 1o gün rapor almış evde net yokmuşşş slmı varrrr
kıslarr kamerr aradııı 1o gün rapor almış evde net yokmuşşş slmı varrrr
beğendinmi canım istersen değiştirirsin
bak aşağıdaki topikteki linklerden yapılıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
o bebek haftasına göre oluşan bebek yani şuan karnımdaki onun gibi ve gelişmeleri yazıyo yanında. haftalar ilerledikçe bebek büyüyüp normal halini hatta doğum şeklini alacak o yüzden ekledim
yoo ben çok beğendim sevom ama ben hiç bilmiyorumki nasıl giriliyor nerden yapılıyor neler var çok merak ettiğim için sevommm
rahatsız falan değil dimi dinlenmek içinmi almış acep aman iyi iyi yatsın dinlensin :2:
dün akşam çok az kahverengi akıntısı olmuş doktor normal demişşş larada çok sigara dumanı var diyince doktorda kızıp izin vermiş bu dönemde sigara çokk önemliii demişş
aa bilmiyodum :26: aman iyi yapmış kapalı ortamda sigara içilirmi yaane dangalaklar var
sıkıldıkça değiştirirsin cnaım ingilizce siteler ama yap boz şeklinde insan öğreniyo
dün akşam çok az kahverengi akıntısı olmuş doktor normal demişşş larada çok sigara dumanı var diyince doktorda kızıp izin vermiş bu dönemde sigara çokk önemliii demişş
evttt çokk saçma ben şikaywt edeyim en iyi orayıı
kıslarr ben çıkarr çok kalınca karnım agrıyorrrr byyy
sevom çok güzel çizelgeler var beğendiklerimi sık kullanılanlara ekledim özellikle bebkli olanlarr allahım onuda nasip eder inşallahhh
seyhan bebeğin ilk haftalarında öyle göründüğünü biliyorum da gözüme kötü gürünüyordu
demek haftalar ilerledikçe çizelgedeki bebekte değişecek o zaman senin çizelge amma marifetliymiş
kıslarr ben çıkarr çok kalınca karnım agrıyorrrr byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?