Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaptım sevom ellerine sağlık peki sevom ne yazıpta buluyorsunuz bunları bende yapmak istiyorum öğreneyim canım sıkıldıkça değiştireyim

çiğdem çok güzel olmuş çizelgen güle güle kullan

seyhan ben senin çizelgeni hiç sevmedim
o bebek ne öyle daha güzel bişey koysana canım

yaptım sevom ellerine sağlık peki sevom ne yazıpta buluyorsunuz bunları bende yapmak istiyorum öğreneyim canım sıkıldıkça değiştireyim

beğendinmi canım istersen değiştirirsin
bak aşağıdaki topikteki linklerden yapılıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

çiğdem çok güzel olmuş çizelgen güle güle kullan

seyhan ben senin çizelgeni hiç sevmedim
o bebek ne öyle daha güzel bişey koysana canım

o bebek haftasına göre oluşan bebek yani şuan karnımdaki onun gibi ve gelişmeleri yazıyo yanında. haftalar ilerledikçe bebek büyüyüp normal halini hatta doğum şeklini alacak o yüzden ekledim

yoo ben çok beğendim sevom ama ben hiç bilmiyorumki nasıl giriliyor nerden yapılıyor neler var çok merak ettiğim için sevommm

dün akşam çok az kahverengi akıntısı olmuş doktor normal demişşş larada çok sigara dumanı var diyince doktorda kızıp izin vermiş bu dönemde sigara çokk önemliii demişş

aa bilmiyodum :26: aman iyi yapmış kapalı ortamda sigara içilirmi yaa ne dangalaklar var

sevom çok güzel çizelgeler var beğendiklerimi sık kullanılanlara ekledim özellikle bebkli olanlarr allahım onuda nasip eder inşallahhh

seyhan bebeğin ilk haftalarında öyle göründüğünü biliyorum da gözüme kötü gürünüyordu
demek haftalar ilerledikçe çizelgedeki bebekte değişecek o zaman senin çizelge amma marifetliymiş

sıkıldıkça değiştirirsin cnaım ingilizce siteler ama yap boz şeklinde insan öğreniyo

öğreneyim öğreneyim sevommmmmm

dün akşam çok az kahverengi akıntısı olmuş doktor normal demişşş larada çok sigara dumanı var diyince doktorda kızıp izin vermiş bu dönemde sigara çokk önemliii demişş

yaaa demk hala sigara içiyor o patron ve patroniçeleriii yaa sinir oluyorum bu tip insanlara yaaaaa

evttt çokk saçma ben şikaywt edeyim en iyi orayıı

et valla güllümmmmm

sevom çok güzel çizelgeler var beğendiklerimi sık kullanılanlara ekledim özellikle bebkli olanlarr allahım onuda nasip eder inşallahhh

inşallahhh canım onlarıda kullanacaksınn

ne sandın kendime en afillisini yaptım tabiki

kıslarr ben çıkarr çok kalınca karnım agrıyorrrr byyy

tamam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…