Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol bebişim pc özürlü ben bile çizelge yaptım kendime

Son düzenleme:
biz geldik.. çok şükür duydum bende bebişimin kalp atışlarını Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda inşallah

canım benım çok
z
ldüm. inş en kısa surede biter bebiş özlemin. ende yumurtlama takibi yapacak doktor. yumurtlama için kan testim var ayın beşinde inş butun herkezin bebiş özlemi sn bulur
sağol canım, sana da tedavinde kolaylıklar ve bol şans diliyorum, allah yardımcın olsun..

inşallah canım, inşallah sağol, seni de tebrik edeyim bu arada :)

canımmm çok üzüldüm allahım tez zmanda bebiş nasip etsin canımm

sağol canım, inşallah teşekkür ederim

laracım doktorum da öyle dedi zaten, şilaçları bırakmadım yarın test tekrarı olacak bakarsın bir mucize olur :) umut olurum benim gibilere burdan :))

nuray bence bebeğin kız çünki bu sene kız senesiymiş
hamileliğinde bulantın oldumu
bide çocuk sağda oynuyorsa kız
sol tarafta oynuyorsa erkek olurmuş

bilmiyorum canım banada öle geliyor gibi ama bellide olmaz bulantım iki yada 3 gün ancak oldu
bebişin nerde oldunu bilmiom hissedemeiom sadece arada tuhaf oluyo galiba bebekten hayırlısı olsun canım kısmet

bilmiyorum canım banada öle geliyor gibi ama bellide olmaz bulantım iki yada 3 gün ancak oldu
bebişin nerde oldunu bilmiom hissedemeiom sadece arada tuhaf oluyo galiba bebekten hayırlısı olsun canım kısmet

anladım canım sağlıkla gelsinde önemli değil tabi ki
kız bebek olduğunda bulantıda olmuyormuş

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
(ağladımı kocan merak ettim)
çok sevindim gözün aydınnnnnnn

sağolun kızlar Allah razı olsun darısı sizlerin başına en yakın zamanda inşallah

ayşecim ikizmide çok duygulandık gö<lerimiz doldu ama bir yandanda gülüyorduk çok garip değişik bir duygu dilerim Rabbimden bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah

selam cicişler ÇİĞDEM geçmiş olsun anneannen hastanedeymiş acil şifalar dilerim senin pıhtılaşmış kan gelmeside ilginç canım geçmiş olsun inşş yarın güzel haberler alırsın dr dan

HEMŞOM maşallah bebişlerini görmüşsün kalp atışı da öyle

NURCİK canımmm maşallah kalp atışı görülmüş ne çok sevindiniz Rabbim tüm hemişlere sıkıntısız gebelik geçirtsin inşallah , geçmiş olsun grip gelmesin inş boğazında çabucak geçsin canm

ADAŞ leken varmış inşş masalın sıkı sıkı tutundu sana annesi bolca dinlen inşşş çabucak kurtulacaksın

AYŞE komşun hamişmiş tebrikler darısı bizlere inşş

YETER canım hastane faslınız bir an önce bitsin inşşş bol sağlıklı ve bebişli geçsin inşşş çabucak acil şifalar diliyorum eşine

İPEK gelmiş gitmiş

MİNNAK MELİKE canım cici kızın için geçmişler olsun diyorum maşallah kilosu gramı hastane hastane gezdirtmiş de artmış neyseki iyi maşallah hem mama takviyeside var o yakında tombiş tombiş olur bile

TOSTİ canım boğazın daha iyidir inşşş kar yedin buzlandın anacığımmm geçmiş olsun

SEVOM canım merak etmişsin beni iğneler devam ediyorum ve adet bekliyorum tabi boş durmuyorum dip-köşe ev temizliği yapıyorum kızlar takılamıyorum kk ya boğazın kötülenmiş canım geçmiş olsun

NURAY cığım canım yeni çizelgen çok cici bence senin bebiş cici bir kız tabi başta sağlıklı olsun inşşş

DURU ablam özledim seni

geçmişten aklımda kalanlar bunlardı :44: artık uyku gözümden ciddi anlamda akıyor öpüldünüz şekerler

ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ablammmm

teşekkür ederim kızlar çok şükür bugünleride gösterdi Rabbim binlerce şükür O'na

şifacım dip köşe temizliğine girişmişsin yap bacım yap transferden sonra yapamıycan nasıl olsa mis gibi olsun her yer Allah kolaylık versin

günaydın kızlar güzal bir gün olması dileği ilee

biz geldik.. çok şükür duydum bende bebişimin kalp atışlarını Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda inşallah

şükür canım çok sevindim gözünüzaydın tez zamanda kucağına almayı nasip etsin rabbimmm

canım drdan pek iyi haberler aldığım sayılmazzz sağol canım anannemde biran önce iyileşirrr

günaydın canımmm

günaydın canlarım ben dün akşam telefon trafiğinden sonra en sonunda dr a ulaştım dra anlattım dr da o et parçasını ne yaptınız dedi bende attım dedim keşke atmasaydınız laboratuvara yollardık dedi ben nerden bileyim hiç aklıma da gelmedi çünkü dr söylemesine göre adet günüm de değil ee ilişkide yok 3 gündür durup dururken ıkınmadan oldu eğer yarın kanaman çoğalırsa sancın olursa hemen özel muayeneme gelin dedi bende durumu biliyorsunuz kızlar eşim işsiz 200 milyn verecek paramızda yok durumumu anlattım dr o zaman sen eşinle en iyisi tıpa git asistanlarım bakar size dedi ee ben gidermiyim artık dr değiştirmeye karar verdim ve akşam hafif kanamam oldu bugün sabah baktım kanamam var devlet hastanesine gidecez eşimle birazdan izin alacammm internetten randevu almaya çalıştım yokkkkk yer bulamadım oraya gidince bulurum inşallahhh

şükür canım çok sevindim gözünüzaydın tez zamanda kucağına almayı nasip etsin rabbimmm

günaydın canımmm
teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda seninde başına

adet günün değilse bu adet neyin nesi kaç gün vardı adetine?

kızlar ben çıkıyorum eve gidecem eşimin teli bozuk eşimle beraber dr gidecez dua edin oldu mu canlarım hadi hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…