- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
teşekkür ederim bacım saolasınnherkese günaydınlar herkesler iyidir inşallahh
şifacım iyi olmana sevindim demek temizlik var aman dikkat et canım hasta olma
sedefocum 26.gün normal geldi bana bakalım doktor ne diyecek canım güzel haberlerle dön inşallahh
nurcik bacım hadi gözün aydın canım
günaydın canımgünaydın hayırlı günler
teşekkürler güzgüllüünurcik gözün aydın olsunnnnnn sedefo hadi git güzel haberlerle gel adaşım temizliği iyi yap bacım transferden sonraa 9 ay yapamıyacaksınn
eeee kıslarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
Kankiiii ses ver bacım sessssabahta gördüm seni ama yazamadın ömer paşadn
günaydın ipeğim demek tipsiz hee o yakılıklıya bu denirmi aman anlamasın
nurcik imzan ne güzel olmuş bayıldımmm
ben ona daha neler diyorum....sevom doğumdan sonra işe ara vericekmisin
iyiki anlamıyo
vericem canım bikaç yıl kesin çalışmam sonrası da allah kerim emeklilik için öle yada böle çalışıcam ama ilerisi ne gösterir bilmem canım.
bu arada dün bir hesap çıkarttım resmen ağustos ayı ile mart 2013 arası iflas eşiğinde oluruzborçlar bitmiyo ben izne ayrılmış olup tek maaş girmiş olacak ve eşimin maaşını yeme içme fatura vb. dahil olmadan taksitlere yetmiyo bakalım gelecekte ne bekliyo bizi :18:
en güzeli ara vermek canım hayırlısı olsun hesaplarla bunaltma kendini bebiş uğurlu gelir rızkıyla gelir merak etme ...kızlar ben çıkıyorum 12 de beyefendinin aylık dr.kontrolü var
hazırlanıp gidelim
biz geldik.. çok şükür duydum bende bebişimin kalp atışlarınıAllahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda inşallah
gözün aydın anacım maşallah herkes duydu pıtpıtları ne cabuk gelişti herşey vallahi allahın hikmeti işte
sedefo güzel haberlerle dönersin inş. canım
sevo allah büyüktür canımcım bereketiyle gelir inş. bebişin sizi kimselere muhtaç etmez mevlam
ipek o tipsiz paşatı öpüyorum :)))
fatoş senın durumun nasıl canımcım lekelenmelerin bitti mi
ay bizde malatyaya gidecegiz sözde yarın 5 haftadır kontrole gitmedim bebişimin alışverişini yapacagım ama hava bir karlı bir yagmurlu inş. güzel olurda gidebiliriz artık
dr 3 hafta sonra gel demişti 5 hafta oldu bu gün allahtan miniğim kıpır kıpırda içim rahat
Kızlar değerim 38,7 den 62,6 ya çıkmış :)) hala inanamıyorum...
doktorum bekle bakalım 200 leri görelim cuma tekrar tahlil yaptır dedi
Kızlar değerim 38,7 den 62,6 ya çıkmış :)) hala inanamıyorum...
doktorum bekle bakalım 200 leri görelim cuma tekrar tahlil yaptır dedi
günaydın canlarım ben dün akşam telefon trafiğinden sonra en sonunda dr a ulaştım dra anlattım dr da o et parçasını ne yaptınız dedi bende attım dedim keşke atmasaydınız laboratuvara yollardık dedi ben nerden bileyim hiç aklıma da gelmedi çünkü dr söylemesine göre adet günüm de değil ee ilişkide yok 3 gündür durup dururken ıkınmadan oldu eğer yarın kanaman çoğalırsa sancın olursa hemen özel muayeneme gelin dedi bende durumu biliyorsunuz kızlar eşim işsiz 200 milyn verecek paramızda yok durumumu anlattım dr o zaman sen eşinle en iyisi tıpa git asistanlarım bakar size dedi ee ben gidermiyim artık dr değiştirmeye karar verdim ve akşam hafif kanamam oldu bugün sabah baktım kanamam var devlet hastanesine gidecez eşimle birazdan izin alacammm internetten randevu almaya çalıştım yokkkkk yer bulamadım oraya gidince bulurum inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?