Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlar herkesler iyidir inşallahh

şifacım iyi olmana sevindim demek temizlik var aman dikkat et canım hasta olma

sedefocum 26.gün normal geldi bana bakalım doktor ne diyecek canım güzel haberlerle dön inşallahh

nurcik bacım hadi gözün aydın canım

nurcik gözün aydın olsunnnnnn sedefo hadi git güzel haberlerle gel adaşım temizliği iyi yap bacım transferden sonraa 9 ay yapamıyacaksınn

eeee kıslarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz

teşekkür ederim bacım saolasınn

günaydın hayırlı günler
günaydın canım

nurcik gözün aydın olsunnnnnn sedefo hadi git güzel haberlerle gel adaşım temizliği iyi yap bacım transferden sonraa 9 ay yapamıyacaksınn

eeee kıslarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
teşekkürler güzgüllüü

Kankiiii ses ver bacım sesss sabahta gördüm seni ama yazamadın ömer paşadn

Son düzenleme:
günaydın minnoşlar ...herkes pıtpıtları duymuş demek hayırlı uğurlu olsun nazar nazar nazar ...sedef geçmiş olsun canım inşallah önemli bi şey yoktur....ee kızlar ne var ne yok bakalım

günaydın ipeğim demek tipsiz hee o yakılıklıya bu denirmi aman anlamasın

nurcik imzan ne güzel olmuş bayıldımmm

ben ona daha neler diyorum ....sevom doğumdan sonra işe ara vericekmisin

iyiki anlamıyo
vericem canım bikaç yıl kesin çalışmam sonrası da allah kerim emeklilik için öle yada böle çalışıcam ama ilerisi ne gösterir bilmem canım.
bu arada dün bir hesap çıkarttım resmen ağustos ayı ile mart 2013 arası iflas eşiğinde oluruz borçlar bitmiyo ben izne ayrılmış olup tek maaş girmiş olacak ve eşimin maaşını yeme içme fatura vb. dahil olmadan taksitlere yetmiyo bakalım gelecekte ne bekliyo bizi :18:

en güzeli ara vermek canım hayırlısı olsun hesaplarla bunaltma kendini bebiş uğurlu gelir rızkıyla gelir merak etme ...kızlar ben çıkıyorum 12 de beyefendinin aylık dr.kontrolü var
hazırlanıp gidelim

yok zaten bunaltmıyorum ne yapalım ne yaşıyacaksak yaşıcaz artık inşallahh dediğin gibi bereketle gelir inşallahh..
tamam canım hayırlı kontroller inşallah doktoru görüp ağlayandan değildir Ömer

bende jelimi sürmeye gideyim

biz geldik.. çok şükür duydum bende bebişimin kalp atışlarını Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda inşallah

gözün aydın anacım maşallah herkes duydu pıtpıtları ne cabuk gelişti herşey vallahi allahın hikmeti işte
sedefo güzel haberlerle dönersin inş. canım
sevo allah büyüktür canımcım bereketiyle gelir inş. bebişin sizi kimselere muhtaç etmez mevlam
ipek o tipsiz paşatı öpüyorum :)))
fatoş senın durumun nasıl canımcım lekelenmelerin bitti mi
ay bizde malatyaya gidecegiz sözde yarın 5 haftadır kontrole gitmedim bebişimin alışverişini yapacagım ama hava bir karlı bir yagmurlu inş. güzel olurda gidebiliriz artık
dr 3 hafta sonra gel demişti 5 hafta oldu bu gün allahtan miniğim kıpır kıpırda içim rahat

hoşgeldin canım
maşallahhh iyiymişsiniz kızınıda hissedince daha da iyi olmuşsundur. evet havalar soğuk karlı yağmurlu perşembeden sonra düzelecek sanırım.aboww doktor 3 hafta dedi senin 5 hafta oldu he iyi dayanabildin canım neyse sağlıcakla olunda gidersiniz en yakın zamanda inşallahh

Kızlar değerim 38,7 den 62,6 ya çıkmış :)) hala inanamıyorum...
doktorum bekle bakalım 200 leri görelim cuma tekrar tahlil yaptır dedi

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah bişi çıkmaz hayırlı haberle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…