tebrik ediyorum bugün kaçıncı günün 2 gün ara ile mi yapmıştınız inşallahh kat katt artar
hadi hayırlısı
Kızlar değerim 38,7 den 62,6 ya çıkmış :)) hala inanamıyorum...
doktorum bekle bakalım 200 leri görelim cuma tekrar tahlil yaptır dedi
canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnn ben sana dedim bekle diye üzülme diye inşşş daha çok katlayacak bebğin seni bırakmayacakkkk
Ayyy yetercim çok sağol canım, inşallah inşallah sağlıklı bir gebelik olur, kalp atışını duyana kadar bana uyku yok
Kızlar değerim 38,7 den 62,6 ya çıkmış :)) hala inanamıyorum...
doktorum bekle bakalım 200 leri görelim cuma tekrar tahlil yaptır dedi
gözün aydın arkadaşım inşallahh kat kat katlanır değerin
biz geldik.. çok şükür duydum bende bebişimin kalp atışlarınıAllahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda inşallah
teşekkür ederim bebekdls inşallah artar, sabırla bekleyeceğim artık :)
yaaa aranızda bant kullanan varmı bu arada?
aminnn ne bantı canım
climara forte hormon bantı
kızlar biz de bugün eşimle gittik çapaya bismillah dedik bakalımben adetimin 3.gününde gidip kan verecem eşimde örnek verecek bakalım sıra ne zaman gelecek ben beğendim yanii çapayı bazıları çok kötüledi ama ben ters bişey görmedim bugün inşallah hep böle devam etsin bu arada ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum 8.günde başladım hep 2.çizgi koyu çıkımıştı ama bugün 12.günüm (adetimin)ikinci çizgi kopkoyu çıktı yumurtlamam gayet iyiymiş öle işte benden haberler cuma günü minik yiğenim ameliyat olacak bademciklerinden ben de yarın oraya gidicem erkek kardeşime c.tesi dönerim inşaallahh hepinizi öperim
güle güle canım dualrımız seninle kötü bişey yoktur inşallah
herkese günaydınlar herkesler iyidir inşallahh
şifacım iyi olmana sevindim demek temizlik var aman dikkat et canım hasta olma
sedefocum 26.gün normal geldi bana bakalım doktor ne diyecek canım güzel haberlerle dön inşallahh
nurcik bacım hadi gözün aydın canım
nurcik gözün aydın olsunnnnnn sedefo hadi git güzel haberlerle gel adaşım temizliği iyi yap bacım transferden sonraa 9 ay yapamıyacaksınn
eeee kıslarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
günaydın minnoşlar ...herkes pıtpıtları duymuş demek hayırlı uğurlu olsun nazar nazar nazar ...sedef geçmiş olsun canım inşallah önemli bi şey yoktur....ee kızlar ne var ne yok bakalım
gözün aydın anacım maşallah herkes duydu pıtpıtları ne cabuk gelişti herşey vallahi allahın hikmeti işte
sedefo güzel haberlerle dönersin inş. canım
sevo allah büyüktür canımcım bereketiyle gelir inş. bebişin sizi kimselere muhtaç etmez mevlam
ipek o tipsiz paşatı öpüyorum :)))
fatoş senın durumun nasıl canımcım lekelenmelerin bitti mi
ay bizde malatyaya gidecegiz sözde yarın 5 haftadır kontrole gitmedim bebişimin alışverişini yapacagım ama hava bir karlı bir yagmurlu inş. güzel olurda gidebiliriz artık
dr 3 hafta sonra gel demişti 5 hafta oldu bu gün allahtan miniğim kıpır kıpırda içim rahat
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah bişi çıkmaz hayırlı haberle inşallah
çiğdem ablacım geçmiş olsun yavrum yaaaa merak ediyorum seni nasılsın şimdi
kızlar biz de bugün eşimle gittik çapaya bismillah dedik bakalımben adetimin 3.gününde gidip kan verecem eşimde örnek verecek bakalım sıra ne zaman gelecek ben beğendim yanii çapayı bazıları çok kötüledi ama ben ters bişey görmedim bugün inşallah hep böle devam etsin bu arada ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum 8.günde başladım hep 2.çizgi koyu çıkımıştı ama bugün 12.günüm (adetimin)ikinci çizgi kopkoyu çıktı yumurtlamam gayet iyiymiş öle işte benden haberler cuma günü minik yiğenim ameliyat olacak bademciklerinden ben de yarın oraya gidicem erkek kardeşime c.tesi dönerim inşaallahh hepinizi öperim
herkese günaydınlar
pınarım demek haydi vira dedinizinşallahh herşey güzel ilerler canım bence çapa güzel yerdir sen içini ferah tut canım herşey gönlünce ve sonunda bebişin olsun inşallahhh
yeğenine geçmiş olsun diliyorum
hee birde ovulasyon maşalahhh çok güzel çıkmış kaliteli kaliteli oluşmuş demekki
sedefom geçmiş olsun canım demek dün sancın çoğaldı bence adet oldun canım erken olabilir bazı aylar normaldir. devlette randevu almadıysan bakmıyolaracilde dediğin gibi iğne yapıp gönderiyolar bilirim canım. neyse üzme sen kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?