Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar değerim 38,7 den 62,6 ya çıkmış :)) hala inanamıyorum...
doktorum bekle bakalım 200 leri görelim cuma tekrar tahlil yaptır dedi

canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnn ben sana dedim bekle diye üzülme diye inşşş daha çok katlayacak bebğin seni bırakmayacakkkk

canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnn ben sana dedim bekle diye üzülme diye inşşş daha çok katlayacak bebğin seni bırakmayacakkkk

Ayyy yetercim çok sağol canım, inşallah inşallah sağlıklı bir gebelik olur, kalp atışını duyana kadar bana uyku yok

Ayyy yetercim çok sağol canım, inşallah inşallah sağlıklı bir gebelik olur, kalp atışını duyana kadar bana uyku yok

DUALRIMIN SENİNLE OLDUĞUNU BİLİYORSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ bebişin sağlıklı bir şekilde büyüsün seni anne yapsın kendini üzme sıkma olumsuz şeylerde düşünmeee

kızlar biz de bugün eşimle gittik çapaya bismillah dedik bakalım ben adetimin 3.gününde gidip kan verecem eşimde örnek verecek bakalım sıra ne zaman gelecek ben beğendim yanii çapayı bazıları çok kötüledi ama ben ters bişey görmedim bugün inşallah hep böle devam etsin bu arada ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum 8.günde başladım hep 2.çizgi koyu çıkımıştı ama bugün 12.günüm (adetimin)ikinci çizgi kopkoyu çıktı yumurtlamam gayet iyiymiş öle işte benden haberler cuma günü minik yiğenim ameliyat olacak bademciklerinden ben de yarın oraya gidicem erkek kardeşime c.tesi dönerim inşaallahh hepinizi öperim

canım hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsunnnn tabiki BEBİŞLİ OLSUNNNNNNNN

kızlar martta aşılamaya gidecegim günler azaldıkça korku heyecan artıyo arkadaşların çogu aşılama can acıtmaz diyo ama bende ki bu strese engel olamıyorum :) buda bi imtihan sanırım hiç bir sorun bulunamadıgı halde bebişte yok korkuyorummmmmmmmmmmmmmm

güle güle canım dualrımız seninle kötü bişey yoktur inşallah

nurcik gözün aydın olsunnnnnn sedefo hadi git güzel haberlerle gel adaşım temizliği iyi yap bacım transferden sonraa 9 ay yapamıyacaksınn

eeee kıslarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz

günaydın minnoşlar ...herkes pıtpıtları duymuş demek hayırlı uğurlu olsun nazar nazar nazar ...sedef geçmiş olsun canım inşallah önemli bi şey yoktur....ee kızlar ne var ne yok bakalım

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah bişi çıkmaz hayırlı haberle inşallah

çiğdem ablacım geçmiş olsun yavrum yaaaa merak ediyorum seni nasılsın şimdi

canlarım çok sağol ama dün hiç bi dr bakmadı çok sinirlendik benimde öğleden sonra adetim çok fena sancılandı işe gelmedim battaniye yorganın içine girdim bi üşüme bi titreme oldu sonra uyuyakalmışım ama iyi oldu ama hal aeşimle sinirliyizz hiç bi dr bakmadı hepsi dolu yer yok drlar meşgül acile gittik iğne yapalım dediler onuda ben istemedim nolur nolmaz diye benden durumlar böylee
pınar ablacım beni çok merak etmişsin allah razı olsun msj attın ama sana dönemedi özür dilerim ablacım valla çok şükü rbugün iyiyim minik yeğenin için geçmiş olsun diyorum abblacım allahım yardımcınız olsun çabuk atlatır inşallahhhh
sevom normal mi bilmiyorum ama tam 25.gününde adet olmuşum sevom hiç bu kadar erken olmamıştımmm

herkese günaydınlar

pınarım demek haydi vira dediniz inşallahh herşey güzel ilerler canım bence çapa güzel yerdir sen içini ferah tut canım herşey gönlünce ve sonunda bebişin olsun inşallahhh
yeğenine geçmiş olsun diliyorum
hee birde ovulasyon maşalahhh çok güzel çıkmış kaliteli kaliteli oluşmuş demekki

sedefom geçmiş olsun canım demek dün sancın çoğaldı bence adet oldun canım erken olabilir bazı aylar normaldir. devlette randevu almadıysan bakmıyolar acilde dediğin gibi iğne yapıp gönderiyolar bilirim canım. neyse üzme sen kendini

günaydın sevom ne bileyim erken geldi bana bide dr öyle söyleyince ne diyelim allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…