çido sen tüple mi hamile kaldın canım
hadi bismillah diyelim o zaman, allah yardımcın olsun canımkızlar biz de bugün eşimle gittik çapaya bismillah dedik bakalımben adetimin 3.gününde gidip kan verecem eşimde örnek verecek bakalım sıra ne zaman gelecek ben beğendim yanii çapayı bazıları çok kötüledi ama ben ters bişey görmedim bugün inşallah hep böle devam etsin bu arada ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum 8.günde başladım hep 2.çizgi koyu çıkımıştı ama bugün 12.günüm (adetimin)ikinci çizgi kopkoyu çıktı yumurtlamam gayet iyiymiş öle işte benden haberler cuma günü minik yiğenim ameliyat olacak bademciklerinden ben de yarın oraya gidicem erkek kardeşime c.tesi dönerim inşaallahh hepinizi öperim
kızlar martta aşılamaya gidecegim günler azaldıkça korku heyecan artıyo arkadaşların çogu aşılama can acıtmaz diyo ama bende ki bu strese engel olamıyorum :) buda bi imtihan sanırım hiç bir sorun bulunamadıgı halde bebişte yok korkuyorummmmmmmmmmmmmmm
kızlar günaydıınnn, ben bugün idrar tesdti yaptım ( ilk idrarla yapamadım gerçi) ikinci çizgi çook silik çıktı, neyse dedim buna da şükür :) yarın 3. kan testinde daha bi netleşir herşey.
evet canım, daha önce bir başarısız aşılama ve tüp tecrübem olmuştu, dondurulmuş embriyolarım konuldu (2 tane) ben 35 yaşındayım bu arada
hadi bismillah diyelim o zaman, allah yardımcın olsun canım
ay kıyamam yaa, inşallah ilk aşılamada hemencik olur, hiç kasılma üzülme stres yapma, aşılama tüp ün yanında hiçbirşey inan bana, strese girip şansını düşürme sakın!! rahat ol!!
kızlar günaydıınnn, ben bugün idrar tesdti yaptım ( ilk idrarla yapamadım gerçi) ikinci çizgi çook silik çıktı, neyse dedim buna da şükür :) yarın 3. kan testinde daha bi netleşir herşey.
evet canım, daha önce bir başarısız aşılama ve tüp tecrübem olmuştu, dondurulmuş embriyolarım konuldu (2 tane) ben 35 yaşındayım bu arada
ay kıyamam yaa, inşallah ilk aşılamada hemencik olur, hiç kasılma üzülme stres yapma, aşılama tüp ün yanında hiçbirşey inan bana, strese girip şansını düşürme sakın!! rahat ol!!
akidelerim cicoşlarım günaydın beçmişi okuyamadım telden zor oluho herkes nssıl bebekdls canım hayırlı olsun bebişin göbüşünr konsun sedefo canım addtmi oldun cicoşlar şirket kesti sosyal paylağım sitelerini çok zor oluyo yaf
günaydın sevom ne bileyim erken geldi bana bide dr öyle söyleyince ne diyelim allahım yardımcımız olsun
akidelerim cicoşlarım günaydın beçmişi okuyamadım telden zor oluho herkes nssıl bebekdls canım hayırlı olsun bebişin göbüşünr konsun sedefo canım addtmi oldun cicoşlar şirket kesti sosyal paylağım sitelerini çok zor oluyo yaf
herkese günaydınlar
pınarım demek haydi vira dedinizinşallahh herşey güzel ilerler canım bence çapa güzel yerdir sen içini ferah tut canım herşey gönlünce ve sonunda bebişin olsun inşallahhh
yeğenine geçmiş olsun diliyorum
hee birde ovulasyon maşalahhh çok güzel çıkmış kaliteli kaliteli oluşmuş demekki
sedefom geçmiş olsun canım demek dün sancın çoğaldı bence adet oldun canım erken olabilir bazı aylar normaldir. devlette randevu almadıysan bakmıyolaracilde dediğin gibi iğne yapıp gönderiyolar bilirim canım. neyse üzme sen kendini
günaydın sevom ne bileyim erken geldi bana bide dr öyle söyleyince ne diyelim allahım yardımcımız olsun
günaydın sevommmm
canımmm geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir...
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...yaştaşım benimmm
durucum canım ya yasak kalkar inşallah en kısa zamanda
günaydın minnoşlar yok tünaydınnnn
ben hızlıca baktım az biraz haberler aldım
herkes duymuş kalp atışlarını maşallah
hipnoza devam
vakitlice alacaksınız minnoşları Allahın izniyle
ondan sonra gelip burda zırlayacaksınız uykusuzum diye lennn dicem uyuduğunuz günlere sayın
lara en çok sna yardımcı olacam sanırım taşınma niyetiniz vardı ya olur ki taşınırsanız tutacağınız ev ya annene ya kaynanaya yakın ola bak demedi deme
yav tosti nasıl dayandın bu haftalara kadar bişi almadın helal sana ama al artık daha yıkanacaklar ütülenecekler oooooo çok iş var
ben almıştım hastane çıkışlarını ama çok küçük doğdukları için dolduramadılar içini prematüre takım aramıştık amannnn o da ne zor bulunuyo ya
söz alışverişten açılmışken istanbul da yaşayanlar osmanbeyde AYCİBİN PASAJI var orda bebiccino diye bi marka var fiyatları çok uygun ve inanılmaz kaliteli kızlar ben hem idil bebe hem aziz bebe hepsini kullandım gerçekten bebiccino onların ayarında inanın bana.bizimkilerden sonra kaç bebek giydi valla bişi olmadı bütün arkadaşlarıma da öneriyorum. neyse bi not defteri tutun bu tür şeyleri not edin...
inşallahh yarın daha çok sevinirim canım allahım hayırlı haberler vermeni nasip etsin
inşallahh yarın güzel hayırlı sonuçlar alırsın
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...yaştaşım benimmm
...
nevom hoşgeldin canım benim nasılsın bebeişler nasıl bakalım
dimii prematüre eşyalar zordur bulmak
dediğin şeyleri not aldım evde de ajandama yazıcam canım benim sağolasın
aamiinnnn inşallah :)) hepimizi sevindirsin allahım... bana uyku yok bu gece gene
teşekkür ederim :)
aaa ne güzel yaa yaştaş bulduğuma sevindim :)) genelde hep küçük yaşta burdakiler, komplekse giriyodum walla :))
iyiyim canım hamdolsun bebişler eli kulağında her ana uyanabilirler
bakayım dedim kızlara işleri kim yapacaksa buralarda dolanıyorummm
memnun oldum yaştaşşşevet burdakiler daha sebi
hımm demek uyuyolarbüyümüşlerdir yaaa kzıın hala dövüyomu oğluşunu
aman boşver işleri yap yap yine aynı
evett sebiyizzz
dövüyor sevom ben bu duruma çok üzülüyorum kendini hiç savunmuyo oğluş. Dayak yedikçe oturup ağlıyo bazen kendi kafasına bi de kendi vuruyo yani kardeşine kıyamıyo hem dayak yiyo hem kendini dövüyo
kızlar biraz cadı oluyo ama erkekler daha mazlum oluyo ve dediğin gibi kıyamıyo olsun canım büyüdükçe şartlar değişecek
artık biraz daha laftan anlamalarını bekliyorum sabırla. Zaten kızım biraz kabadayı sert mizaçlı bir çatıyo kaşlarını gülmekten ölüyoz hiç sevdirtmez kendini. Allah herkesin yavrusuna sağlıklı ömür versin evlat isteyenlere de hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin. Bebek büyüdükçe problemler değişiyo yakında aldığımızı beğenip giyinmeyecekler binbir emekle yaptığımızı yemeyecekler....
demek kaşlarını çatıyo ayy yerim ben onu
Aynenn öleeee daha neler neler yapacaklar bizlereee allahımm hayırlı şekilde büyütmek nasip etsin, hayırlı evlarlar nasip etsin
amin canım inşallah
burası çok sessiz ziyaretçimiz çok ama yazan yok şansıma
dövüyor sevom ben bu duruma çok üzülüyorum kendini hiç savunmuyo oğluş. dayak yedikçe oturup ağlıyo bazen kendi kafasına bi de kendi vuruyo yani kardeşine kıyamıyo hem dayak yiyo hem kendini dövüyo
memnun oldum yaştaşşşevet burdakiler daha sebi
amin canım inşallah
burası çok sessiz ziyaretçimiz çok ama yazan yok şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?