evet canım gelen giden yok :26: misafirlerde kaçtı
ee anlat canım eşinle aran nasıl çocuklardan sonra değişim oluyomu mesela
evet canım gelen giden yok :26: misafirlerde kaçtı
ee anlat canım eşinle aran nasıl çocuklardan sonra değişim oluyomu mesela
:))) ay çok güldüm yaaa :) ne komiktir onları seyretmesi, allah bağışlasın canım, yeni farkettim kizlerin olduğunu hemi de bi kız bi oğlan, süpper bişi hayalimdi benim de :)) ama zor olsa gerek allah kolaylık versin..
senin de tüp bebek sanırım? kaç yıl sonra oldu kaçıncı denemendi? muardına ermişsin neticede önemli olan o :)
senin tevellüt kaç bakem
allah bağışlasın bebeğini ...
ben bugün durmadan prediktörü çantanmda çıkarıp çizgilerime bakıyorum mutlu oluyorum :)))
eşimle pek görüşemiyoruz desem yeridir:9 birini o uyutuyo birini ben. ikimizde uyuturken uyuyakalıyoruz... değişim oluyo tabi adapte sürecinde ilk başlar sinir ediyodu beni bişeyi 40 defa sölettiriyodu ama şimdi başardım dediğimi hemn yapıyo. sağolsun geceleri beni kaldırmaz kendi kalkar pışpışlar yatar görüyo ne kadar yorulduğumu...
tüp bebek canım 9. senemde teşrif ettiler kendileri....ilk denemeydi...çok şükür erdim muradıma darısı tüm evlat hasreti çekenlere...evet syretmesi çok komik çekmeceleri biri boşaltıyo biri diğer odalara taşıyo sonra ben odalardan topluyorum bi gidip şu çekmece emniyetlerinden alamadım ilk işim o dışarıya çıkarsam...
ben geldim kızlar acele çıkıyorum iş geliyor onu yap et derken öğlen oluyor
nevbaharcım canım çok teşekkür ederim ablacım
sevom bende salı gününe randevu aldım
bende yemeğimi yiyip geldim
hangi doktora gitcen o yeni doktora mı yoksa başka doktormu buldun
climara forte hormon bantı
sevom başka dr buldum bu dr da bebekleri olmuyormuştu tüp bebekle üçüz bebeklere sahip olmuşlar bu konuda bilgisi varmış ama adam çok tersmiş ve sinirliymiş bende işini iyi yapsın gerisi boş benim için dedim bakalım
arkadaşlar bunt ne işe yarıyor ilk defa duydum
arkadaşlar bunt ne işe yarıyor ilk defa duydum
evet canım yaa adetim tam gününde geldi korkuyordum gecikirse diye hani bu kez farklı bi bekleyiş yaaaşifam hoşgeldin canım ben iyiyim allaha şükür
senin başın ağrıyomuş geçmiş olsun bencede hiçbir ilaç içmemeye özen göster içeçeksen doktora bilgi vermen lazım onun dediğini içebilirsin sadece(parol minoset)
hadi adette gelmiş gözü aydın canım
sedefo canım salı günü senin adetin bitiyo bence adetin 2,3, günü tahlillerini ihmal etmeden yaptır derim devlettede yaptırabilirsin ben isimlerini söylerim istersen canım.
hımm inşallahh bunda yüzün güler canım işini iyi yapsın gerisi öenmli değil canım
büyük ihtimal progesteron hormonu takviyesi ile ilgili banttır.
ben dün akşam adet oldum yarın doktora kaçıkaçıvericezzbaşım ağrıyorr yaa dünden beri ağrı kesici ilaç da almıyomm bişi olmasın diye
Çido canım üzülme canım değeri kat kat katlanacak canım Rabbim mucizesini verdi sana dualarım seninle
Pınar cığım canım çapaya gitmişsiniz ayyy çok güzel yakındır müjdende gelecek senden
Çiğdem canım yaa bikaç gün erken adet olmuşsun bu ay inşallah bişi olmaz benimde ilk günlerimde pıhtılanşmış kan gelir sanki et parçası gibi geldiği anlarda olmuştukimi bayanların adeti direk kanamayla başlar kimilerininki önce leke olur sonra o leke koyulaşa koyulaşa kırmızılara dönüşür galiba sen direkt adet olanlardansın sıkma canını her şey normal gibi görünüyoo
Sevom nasılsın canımmm
Duru cepten girmek zordur yaaa olsun ses veriyorsun ya bize
climare forte diye bir bant bu, vücuda yapıştırılıyor hormon takviyesi, bana verdi doktorum hergün kullan dedi, bir kututa 4 tane var ve 27 tl kutu fiyatı!! normalde haftalık diyor bantlar için ama benim doktorum her gün için bir tane kullan dedi! niyeyse
şifam hoşgeldin canım ben iyiyim allaha şükür
senin başın ağrıyomuş geçmiş olsun bencede hiçbir ilaç içmemeye özen göster içeçeksen doktora bilgi vermen lazım onun dediğini içebilirsin sadece(parol minoset)
hadi adette gelmiş gözü aydın canım
sedefo canım salı günü senin adetin bitiyo bence adetin 2,3, günü tahlillerini ihmal etmeden yaptır derim devlettede yaptırabilirsin ben isimlerini söylerim istersen canım.
biz bayanların alın yazısı artık adetlerimiz ya gecikir ya da erken de olabilirinşallah ablacım bende öyle diyorum işini iyi yapsın yeterki bu dr olmadı başka 1 tane daha dr var onada giderizzz
canım ya ne bileyim çok erken olunca panikledim valla gerçi bişey oldu mu bakıldı mı yokkk neyse sağlık olsun sende adet olmuşsun canım gözünaydın hadi bakalım gelsin bebeler konsun karınlarımızaaaaaa
ne işe yarıyor canımm
canım hangi tahliller yapılacak peki bide benim adetim normalde en fazla 5 gün sürüyor 28inde kanamam geldi bugün 3 gün sevommbide sevom evdeki tahlilleride götüreyim mi
tamam canım arada bi azalıyoo ağrı inşş ilaç almaya gerek kalmadan geldiği gibi giderşifacım dediğim gibi doktora sor yinede içmeden okiş
bence aç karnına git en düzgün şekilde zaten aç karnına çıkıyo tahliller
sedefo bu ayda geçmiş hormon tahlilleri için neyse gelecek dönemde yaptırırsın inş.
sen bütün evraklarını götür doktoruna canım
tamam canım arada bi azalıyoo ağrı inşş ilaç almaya gerek kalmadan geldiği gibi gidertamam canım aç gideyimm ben herşey bebişim için
hay aksi evde yok ki lahanabu arada baş ağrısı için nuray beyaz lahanayı ütüde ısıtıp başa saracakmışsın çok iyi geliyomuş evde varsa dene derim
biz bayanların alın yazısı artık adetlerimiz ya gecikir ya da erken de olabilir dr değiştirmişsin inşallah iyi olur canım memnun olursun
şifacım dediğim gibi doktora sor yinede içmeden okiş
bence aç karnına git en düzgün şekilde zaten aç karnına çıkıyo tahliller
sedefo bu ayda geçmiş hormon tahlilleri için neyse gelecek dönemde yaptırırsın inş.
sen bütün evraklarını götür doktoruna canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?