Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar çogu hastane raporu dışarı vermiyo illla burda yaptırmak zorundasın diyor bende yakın zamanda bundan mağdur oldum ve sizlerden bu konuda destek istiyorum.
fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM HAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.
adresi ;

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

merhabalar
seyhan çizelgendeki bebek değişime başladı maşallah

merhaba canım hoşgeldin
evet değişmeye başladı

çok güzel bir bilgi paylaşmışsın tşk ediyoruz evet maalesef bu tarz şeylerle karşılaştığımız olmuştu ne güzelki ilgilenmişler

deyme derin yarama
derdimin dermanı yoktur
akar durmaz gözümün yaşı
silmeye yoktur dermanım
ne tabibdendir dermanım
tükendi bitti mecalim

slm kızlar nasılsınız ben çok şükür daha iyiym 3lü tarama sonucunu alıdım herşey normal çıkmış çok şükür rabbim hepinizi olumlu haberlerle karşılaştırsın haftaya ayrıntılı ultrason dedi artık koçişin izin aldığı gün ne zaman olursa o gün gideriz inşalalh ondada bi problem çıkmazda derin bi nefes alırım

deyme derin yarama
derdimin dermanı yoktur
akar durmaz gözümün yaşı
silmeye yoktur dermanım
ne tabibdendir dermanım
tükendi bitti mecalim

ahh ayşecimm dertlendinmii :26:

yaa tüh neyse bi daha ki sefere o zamann

hayırdır papatyammmmmmmmm

evet gelecek sefere canım inşallah gerek kalmaz

gözün aydın canım ayrıntılıda bişeycikler çıkmaz merak etme sadece daha detaydan göreceksin bebeğini. bu arada cinsiyeti söylemedin bu sefer göstermiştir artık :26:

gözünaydın canım merak etme daha da güzel haberlerini alacaksın inşallahhhhhhhhh

inşallah sevomm meryem süresini duydum onu oku dediler bakalımmmm 41 gün okuyayım diyorum

yok canım ya sıpa şey görümlülüğü istiyo galiba:26::26::26: artık ayrıntılı ultrasyonda gösterene kadar baktırırım

gözünaydın canım merak etme daha da güzel haberlerini alacaksın inşallahhhhhhhhh

inşallah sevomm meryem süresini duydum onu oku dediler bakalımmmm 41 gün okuyayım diyorum

ben duymuştum canım meryem süresini oku sen ne demişler yer gök dua ile rabbim hayırlısını versin inan benimde hep dualarımdasınız

meryem suresini 41 hurmaya okuyup tüketeceksin canım ölesi daha makbuldür.
ben tedavi öncesi ve esnasında

ya varis 707 kere
ya rahman 2156 idi sanırım :26:
ayetel kürsi 313 (ama okuyabildiğim kadar)
her cuma sela arası el evvel 1000 defa
la ilahe illallah muhammedün resullullah ( ne kadar çekebilirsem)
ya halik ya bari ya müsavvir (ne kadar çekersem )
ya samed (çekebildiğim kadar)

yusuf suresi (bana bir hoca demişti adetten temizlenince 7 gün boyunca elin karnında oku bitince 7 gün ilişki demişti) yalnız uzundur bu sure

ve bunları okurken elimden geldiğince elim karnımda okudum

Çiğdem canım hormon tahlinini ben geçen ay adetin 5. günü yaptırdım sen dr a telde filan sor bence dr dan dr a değişiyo galiba :26:

Nuray canım maşallah bebişin tahlili testi herşey normalmişde şeyyy görümlülüğü istediği kesin ne istiyosa acabaa

ben duymuştum canım meryem süresini oku sen ne demişler yer gök dua ile rabbim hayırlısını versin inan benimde hep dualarımdasınız

aminnn inşallahhhhhh

bunları not edeyim bendeee

bakalım gidince ne diyecek dr acabaaa

sevom iyi akşamlar ablacımmmm
şifacım hayırlı haberlerleee gel inşallahhh
canlarım bende çıkıyorum başım hafiften ağrıyor nedenseeee
Herkese iyi akşamlarrrrr kocaman öpüyorum muck muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…