Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar geçmişe hiç bakmadan direk buradan yazıyorummmm eşinin kontroleri vardııııı mr falan çekildiiiii yeni geldik sayılırr r yorgunuktan ölmek üzereyimmmm çay yaptım kendimeeeee biraz yorgunluğumu alsın diyeeeeee
ya tüm has böyle yoksa sadece bizim buradaki (bizim burada dediğime bakmayın 3 saatlik yol yapıyorum has gitmek için )ünvrstmi böyle sababh saat 11 de mr için giriş yaptırdım ancak saat 15.30 aldılar yok acil has yok yoğun bakımdan öldüm beklerken yaaaaaaaaa

herkese günaydınlar hayırlı cumalar diliyorum

şifa hayırlı haberlerle dön inş.

yeter hastane işleri hep öle maalesef allah yardımcınız olsun bu arada sonuçlar ne alemde ilaçlara devam ameliyatlık bişey yok dimi

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

canım sağol mr sonuçları çıkınca dr bakacak ilaçlara devam şimdilik

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın hayırlı cumalar sevommmmmm

günaydın ablacım hayırlı cumalar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canlarım hayırlı cumalarr burda sabah yine kar yağdı manzara çok güzel ama hava çok soğuk donuyorum kızlarrr:18:

günaydın hayırlı cumalar sedefo demek kar var yine bizim burda bugün yok eridi gitti dünki kar bugün hava biraz daha güzel

kızlaaaarrrr hcg: 173,1 olmuşşşşş :))))))))))))
allahıma şükürler olsunnn

günaydın hayırlı cumalar sedefo demek kar var yine bizim burda bugün yok eridi gitti dünki kar bugün hava biraz daha güzel

ablacım dünde çok yağdı bugün sabahta ama biraz önce kar durdu güneş çıktı

hayırlı cumalar
rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı etsin amin

günaydın hayırlı cumalar canımmm

kızlaaaarrrr hcg: 173,1 olmuşşşşş :))))))))))))
allahıma şükürler olsunnn

gözünaydın canım çok sevindimmmm

heh şimdi rahat bi nefes alabilirsin Tebrik ediyorum tekrar

ablacım dünde çok yağdı bugün sabahta ama biraz önce kar durdu güneş çıktı

günaydın hayırlı cumalar canımmm

gözünaydın canım çok sevindimmmm

maşallah allah tamamına erdirsin

sağolun kızlar nasıl mutluyum anlatamam, allahım dualarımı kabul etti, mucizesini gösterdi
darısı bütüüüünn bekleyenlere inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…