tebrikler canım gözün aydın rabbim sizi korusun inşallah
canım İpeğim hoş geldin amin canım benim aminn inşallah dr da umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşşselam kızlar ...şöyle bir geçmişe baktım şifa dr. gidiyomuş inşallah onunda bu tedavi özlemini bitirir allah yardım etsin ....bir arkadaşın değeri yükselmiş kusura bakma isim aklımda kalmadı hayırlı uğurlu olsun...nurayın bebiş gayet iyiymiş maşallah ....surelerden bahsedilmşş yusuf suresini hamileyken de okuyabildiğiniz kadar okuyun güzel yüzlü iyi huylu olması dileğiyle ...herkese iyi haftasonları
canım İpeğim hoş geldin amin canım benim aminn inşallah dr da umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş16:
geldim canlarım az evvel eve geldikmuayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında
Lucrin 5 ünite
Gonal-f 300 ünite kullanıcam artıkveee salı günü gidicem dr a
dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş
ÇİDO canım tebrikler canım değerin katlanmış maşallaahinşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın sağlıklı-hayırlı bebişini kucağına alırsınnn inşşş
canımsınnn yaaaa can arkadaşımmm benim amin inşaallah hepimizzzz bu yıl anneliğe adımlar atıcazzzzsenide böyle görmek için sabırsızlanıyorummm
canım arkadaşım aminn inşallah inşallah hepimiz mutlu sona erelimşifacım canım rabbim hayırlı etsin pozitif sonuçlar alırsın inşallah
canımsınnn yaaaa can arkadaşımmm benim amin inşaallah hepimizzzz bu yıl anneliğe adımlar atıcazzzzdualarımız kabul olacak Yüce Rabbim hazinesi bol inşallah bizlerde nasipleneceğiz can arkadaşımmm
selam kızlar ...şöyle bir geçmişe baktım şifa dr. gidiyomuş inşallah onunda bu tedavi özlemini bitirir allah yardım etsin ....bir arkadaşın değeri yükselmiş kusura bakma isim aklımda kalmadı hayırlı uğurlu olsun...nurayın bebiş gayet iyiymiş maşallah ....surelerden bahsedilmşş yusuf suresini hamileyken de okuyabildiğiniz kadar okuyun güzel yüzlü iyi huylu olması dileğiyle ...herkese iyi haftasonları
canım İpeğim hoş geldin amin canım benim aminn inşallah dr da umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş16:
geldim canlarım az evvel eve geldikmuayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında
Lucrin 5 ünite
Gonal-f 300 ünite kullanıcam artıkveee salı günü gidicem dr a
dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş
ÇİDO canım tebrikler canım değerin katlanmış maşallaahinşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın sağlıklı-hayırlı bebişini kucağına alırsınnn inşşş
günaydın kızlar iyi hafta sonları
şifacım adet olmuşsun hadi gözün inşallah bu son adetin olur (9ay):) bebiş konar göbüşüne
çido TEBRİKLER, gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş topiğimiz hamişlerlerle dolup bebeişler taşsınnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah şifa olur ilacın canımgünaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum
Şifacığım , sana da iyi şanslar, inşallah her şey yolunda gider.
Bende işte 5 tüp bebeğe hazırlanıyorum. Russyadan FSH düşüren bir ilacı sipariş ettim, 2 ay içerim, sonrasını bakarız artık. FSH 14 çıktı bu ay, ama yarın yumurtlamam olacak inşallah, folikul dün 17 mm idi, ovulasyon testi pozitif. Çorek otu yağı 2 günde bir içiyorum ve hayıt tohumunu kullanıyorum. Çorek otu yağının tadı da berbatmış yahuu.
Kedersiz , canımmm, çok teşşekür ediyorum, inşallah senin de duaların kabul olur.
ben tam 7 haftalıkken duydum ..kalp atışı için acele etme önce kese sonra kalp atışları duyacaksınbenim benim değeri yükselen :))) çido, teşekkür ederim
amin canım çok teşekkür ederim, inşallah keseyi de görürüz yakında
teşekkür ederimmmmmkalp atışı ne zaman duyuluyo :44:
inşallah şifa olur ilacın canım
rica ederim tatlım ne demek
ben tam 7 haftalıkken duydum ..kalp atışı için acele etme önce kese sonra kalp atışları duyacaksın
cuma ultrasona gidicem, kese o gün görünür mükü!! şimdi ben 1 haftalık falan mı oluyorum !!!! bişeden haberim yok halime bak yaa panikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?