Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar ...şöyle bir geçmişe baktım şifa dr. gidiyomuş inşallah onunda bu tedavi özlemini bitirir allah yardım etsin ....bir arkadaşın değeri yükselmiş kusura bakma isim aklımda kalmadı hayırlı uğurlu olsun...nurayın bebiş gayet iyiymiş maşallah ....surelerden bahsedilmşş yusuf suresini hamileyken de okuyabildiğiniz kadar okuyun güzel yüzlü iyi huylu olması dileğiyle ...herkese iyi haftasonları

canım İpeğim hoş geldin amin canım benim aminn inşallah dr da umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş 16:

geldim canlarım az evvel eve geldik muayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında

Lucrin 5 ünite

Gonal-f 300 ünite kullanıcam artık veee salı günü gidicem dr a

dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş

ÇİDO canım tebrikler canım değerin katlanmış maşallaah inşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın sağlıklı-hayırlı bebişini kucağına alırsınnn inşşş

senide böyle görmek için sabırsızlanıyorummm

senide böyle görmek için sabırsızlanıyorummm
canımsınnn yaaaa can arkadaşımmm benim amin inşaallah hepimizzzz bu yıl anneliğe adımlar atıcazzzz dualarımız kabul olacak Yüce Rabbim hazinesi bol inşallah bizlerde nasipleneceğiz can arkadaşımmm

günaydın kızlar iyi hafta sonları
şifacım adet olmuşsun hadi gözün inşallah bu son adetin olur (9ay):) bebiş konar göbüşüne

çido TEBRİKLER, gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

pınarcım tedaviye start vermiş çok sevndim senin adına inşallah herşey yolunda gider birn evvel başlarsınız canım

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş topiğimiz hamişlerlerle dolup bebeişler taşsınnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum
Şifacığım , sana da iyi şanslar, inşallah her şey yolunda gider.
Bende işte 5 tüp bebeğe hazırlanıyorum. Russyadan FSH düşüren bir ilacı sipariş ettim, 2 ay içerim, sonrasını bakarız artık. FSH 14 çıktı bu ay, ama yarın yumurtlamam olacak inşallah, folikul dün 17 mm idi, ovulasyon testi pozitif. Çorek otu yağı 2 günde bir içiyorum ve hayıt tohumunu kullanıyorum. Çorek otu yağının tadı da berbatmış yahuu.

Kedersiz , canımmm, çok teşşekür ediyorum, inşallah senin de duaların kabul olur.

Son düzenleme:

benim benim değeri yükselen :))) çido, teşekkür ederim

amin canım çok teşekkür ederim, inşallah keseyi de görürüz yakında

teşekkür ederimmmmm kalp atışı ne zaman duyuluyo :44:

inşallah şifa olur ilacın canım
rica ederim tatlım ne demek

ben tam 7 haftalıkken duydum ..kalp atışı için acele etme önce kese sonra kalp atışları duyacaksın

inşallah şifa olur ilacın canım
rica ederim tatlım ne demek

ben tam 7 haftalıkken duydum ..kalp atışı için acele etme önce kese sonra kalp atışları duyacaksın

cuma ultrasona gidicem, kese o gün görünür mükü!! şimdi ben 1 haftalık falan mı oluyorum !!!! bişeden haberim yok halime bak yaa panikim

cuma ultrasona gidicem, kese o gün görünür mükü!! şimdi ben 1 haftalık falan mı oluyorum !!!! bişeden haberim yok halime bak yaa panikim

ben 5+1 haftalıkken gördüm senin kaç gün oluyor o gün?
hayır canım 1 haftalık değilsin :)adet gününden hesaplıyorsun
bir tek sen değil bende senin gibiyim hiç bişey bilmiyorum aklıma takılan bişey olursa hemen netten arattırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…