Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar herkes nasıl hamişler nasıl tedavi olan arkidişler nasıl yeteer eşinin sonucu çıktımı hepinizi kocxman öperim kızlar mucjks

canım evet hem maşallah yoğun oldum adetimi sancımda pek fazla yoktu rahattım amin canım aminnnnnn inşallah yakında müjdemle sarsarım 7.8 şiddetinde topiği

pınarcım tedaviye start vermiş çok sevndim senin adına inşallah herşey yolunda gider birn evvel başlarsınız canım
evet Pınar ım çapa uğur getirsin sana inşşşşşş canımmm özel dualarımdasın sen ve Yeter arkadaşımm inşallah hepimiz müjdelerle şenlenelimmmmm

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş topiğimiz hamişlerlerle dolup bebeişler taşsınnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnn canımmmm benim aminnnnnn ben hissediyorum ve inanıyorumm bu yıl hepimiz 12 den vuracağızzzzzz inşşşş

samalcığım teşekkür ederim amin inşallah hepimiz engellere takılmadan kavuşalım bebişlerimize inşşşşş ilaçların hepsi ayrıca şifa olsun canım benim

göreceksin tabi yaaa Rabbim diledi göbişinde bebişin var artık inşş kese de görülecek kalp atışlarıda canım benim dualarımdasınn
herkese hayırlı haftasonları kızlar
sağol caniş sanada hayırlı haftasonları olsun

selam kızlarr ben geldim
hoşgeldin diyorum ama yoksun ki şimdi

sağol nurcan inşallah bu son tedavim olsun artık yaaaa noluurrrrrrrrr dayanamıyorummmmmmm
olucak canım benim olucakkkkkk inşallah müjdelerimizz bol bol olacakk canımmmm

selam kızlar herkes nasıl hamişler nasıl tedavi olan arkidişler nasıl yeteer eşinin sonucu çıktımı hepinizi kocxman öperim kızlar mucjks
ben iyiyim ablam heyecan fazlaca umutluyumm ve inşşşşş yüzümüz gülecek bizlerinde sen bu kez evdeki pc den mi girdin ablammmm :26:

sağol nurcan inşallah bu son tedavim olsun artık yaaaa noluurrrrrrrrr dayanamıyorummmmmmm
bu çektiklerin sıkıntılar hepsi son bulacak ..ben tedaviden bir kaç ay öncesi okadar çok şey çektimki hem ailemle ilgili hem sağlığımla, eşimle ilgili üst üstte geldi herşey artık kaldıracak gücüm kalmamıştı her şeye ağlar olmuştum son zamanlar tedavi sırasında bile kendimi odalara kapatıp ağlıyordum bir gün ablam aradı beni yine ağladığımı anladı biliyorum dedi çok zor dönemler geçiriyorsun ama bu çektiklerin son bulacak bu yaşadıklarını hepsini unutacaksın dedi ve çok şükür öyle oldu .seninde bu yaşadıkların bitecek inşallah imtihan dünyasında olduğumuzu unutma bu yaşadıklarımızın hepsi imtihan Rabbim verecek zamanı bekliyo sen sadece dua et canım ve pozitif düşün dün msnde söylediklerimide unutma

iyiyz çok şükür duru bacı sen nasılsın

canım evet hem maşallah yoğun oldum adetimi sancımda pek fazla yoktu rahattım amin canım aminnnnnn inşallah yakında müjdemle sarsarım 7.8 şiddetinde topiği

:
kocaman bir maşallah sana adetlerin bile ağrısız olmuş ne güzel
inşallah inşallah müjdenle birlikte topik sarsılsınnnnn yerle bir olsun

yok bebebğim ayın 8 de çıkacakk randevuyu 12 e verdiler inşşşş iyi şeyler söyler dr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş

slm arkidişler nasılsınızzzz bakemmmmmmmm benn çok halsizim kollarım zor kalkıyooo yüzden geliyorum ama yazamıyorum haberlerinizi alıp sevinip çıkıyorummm küsmeyin bana olurmu

pınar ve adaşım yolunuz açıkkk ve apaydın olsun inşallahhh

evet canım yaa son adetimiii ağrısız bile oldum inşallah 9 ay olmıcammm sarsılcakk topik hemde çokkkk yalnız ollmıcam tabii

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş
aminn aminnn inşallah canımmm

sana hiç küsülürmü canım adaşımm 2 canlısın artık tabiki halsiz olman normal bebişinle iyi ol yeter bize amin canım aminnnn Pınarrr çok şanslıyız canım bissürü hamiş duaları kaptık inşş kabul olacak o içten olan tüm dualarımız

dayan hatunum dayan inanıyorumki çok yakınsın dileğine...

selamsız daldım kusura bakmayın aslında yazmamaya karar vermiştimv sebebini sormayın sülemem...kendi kendime kırıldım azıcık birkaç hatuna .neyse unuttum deyip geçiyorum o kısmı heerkes iyidir umarım şifanın pınarın son durumları ne oldu tosti minnak doğum yakoınmı bu kızlarddan haberi olan varmı çiğdem ne alemde

gebeler siz nasılsınız bulantılaar başlamıştır ufaktan kendini göstermeye haydi laavabonuz açık ola inşallah sorunsuz ve olması gerektiği kadar olsun bulantınız rahat bi gebelik geçirin inşallah lara sen ne yaptın canım en son konuştuğumuzda dr gidicekttin gittinmi sonuç ne

inşallah merakımı gideriek birileri bulunur öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

buda kızımla benden sizlere gelsin

merhaba tuğbacım nasılsın dayanmaya çalışıyorum yapacak bişey yok zaten şifa tedaviye başladı ben de müracaat ettim çapaya dosyamız açıldı bakalım ne zaman başlıcaz tedaviye daha belli değil çiğdemde yeni bi doktora daha gidecekmiş ölee işte sen nasılsın tatlı kızın da iyidir inşallahh

sağol teşekkür ederim tatoş allah razı olsun

iyi akşamlar tuğba
maiberf doğum yaptı kızı oldu adıda yannış hatırlamıyorsam elif

anaa sen doğurmuşsıun bende doğum yakınmı diye düşünüp duruyordum vallahi nidam sağolsun aklımı beynimi sarstı canım çook tebrik ederşm hıoş okumazsın ama yinede yazayım belki gözüne takılır...çok şükür sağ salim kucakladın meleğini ismide çok güzelmiş ismiyle yaşasın bahtı güzel olsun yavrumun ...

sende taştan kurtulmuşsun ama bayağıda çekmişsin ah canım ya gördüğün en son olumsuzluk bu taş olayı olsun mucizenle sağlıklı mutlu koocaman bir hayat diliyorum hoşgeldin elif bebek...

çok sağol nurcancım yaa sen de çok zor günler geçirdin demek kimbilir ne zordu ama şimdi hepsi geride kaldı dimi canım artık hiçbişeyi takma kafana bebeğini düşün hep
o kadar çok dua ediyorum kii anlatamam sana inşalahhh en kısa zamanda kabul olur msn de sölediklerini de yapmaya çalışıyorum canım sağol

canım çok teşekkürler kısacık raporun için ... inşalah herşey yoluna giricek bu arada seni rüyamda fgörmüştüm nurcana bahsetm,itim söyledimi bilmiyorum.hayır olsun dedim hayra yordum rüyamdsaki rücanı yerine getiridm inşallah müjdeni beklicez ..

ben iyiyim şükür nida biraz rahatsız bronşit başlsngıcı dedi dr ilaçlarımız var bir kaçtane onlarla atlatmaya gayret ediyoruz onun dışında artık isteklerini bildirebilyo minik mucizem bazen ona şarkı söylerken aniden susuyorum çığlık atıyo devam edince susuyo yani şarkı,nini ve ilgiden çok hoşlanıyo zillim inşallah bu güzellikleri hepiniz yaşayın hem gebelerimiz hem bekleyenler,imiz için hep duacıyım

bend epek bişey yok buralar çok soğuk -35 lerde biyre gidemiyoruz evde bunalıma girip bazen balkona çıkıp bunalmdan kurtuluyoruz :)))) öyle böyşe bi hayat işte yaza kadar rutin yani

neyse nida ayaklarımda onu yatağına alayım öpüyorum çok kızlara slm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…