canım çok teşekkürler kısacık raporun için ... inşalah herşey yoluna giricek bu arada seni rüyamda fgörmüştüm nurcana bahsetm,itim söyledimi bilmiyorum.hayır olsun dedim hayra yordum rüyamdsaki rücanı yerine getiridm inşallah müjdeni beklicez ..
ben iyiyim şükür nida biraz rahatsız bronşit başlsngıcı dedi dr ilaçlarımız var bir kaçtane onlarla atlatmaya gayret ediyoruz onun dışında artık isteklerini bildirebilyo minik mucizem bazen ona şarkı söylerken aniden susuyorum çığlık atıyo devam edince susuyo yani şarkı,nini ve ilgiden çok hoşlanıyo zillim inşallah bu güzellikleri hepiniz yaşayın hem gebelerimiz hem bekleyenler,imiz için hep duacıyım
bend epek bişey yok buralar çok soğuk -35 lerde biyre gidemiyoruz evde bunalıma girip bazen balkona çıkıp bunalmdan kurtuluyoruz :)))) öyle böyşe bi hayat işte yaza kadar rutin yani
neyse nida ayaklarımda onu yatağına alayım öpüyorum çok kızlara slm
adaşım bebekten deilll onun daha bana verdiği bi rahatsızlık yokk RABBİM e şükürler olsun ama kanama için verilen progestron hapı mahfediyooo resmen gözlerimi açamıyorummm aman sağlıklıı olsundaa ben razıyımm RABBİM tüm istiyenlere versin ama benim derdim sizin alınmanızz ondan çokk korkıyremmmevet canım yaa son adetimiii ağrısız bile olduminşallah 9 ay olmıcammm sarsılcakk topik hemde çokkkk yalnız ollmıcam tabii
aminn aminnn inşallah canımmm
sana hiç küsülürmü canım adaşımm 2 canlısın artık tabiki halsiz olman normal bebişinle iyi ol yeter bizeamin canım aminnnn Pınarrr çok şanslıyız canım bissürü hamiş duaları kaptık inşş kabul olacak o içten olan tüm dualarımız
tugbikim bana mı küstün bacımmm yazdındaa cvp mı vermedim yyaaa bakk egerr öyleyse sana deil tüm kızlarr için diyorum bilerek yapılmış bişey deil olurmuucanım çok teşekkürler kısacık raporun için ... inşalah herşey yoluna giricek bu arada seni rüyamda fgörmüştüm nurcana bahsetm,itim söyledimi bilmiyorum.hayır olsun dedim hayra yordum rüyamdsaki rücanı yerine getiridm inşallah müjdeni beklicez ..
ben iyiyim şükür nida biraz rahatsız bronşit başlsngıcı dedi dr ilaçlarımız var bir kaçtane onlarla atlatmaya gayret ediyoruz onun dışında artık isteklerini bildirebilyo minik mucizem bazen ona şarkı söylerken aniden susuyorum çığlık atıyo devam edince susuyo yani şarkı,nini ve ilgiden çok hoşlanıyo zillim inşallah bu güzellikleri hepiniz yaşayın hem gebelerimiz hem bekleyenler,imiz için hep duacıyım
bend epek bişey yok buralar çok soğuk -35 lerde biyre gidemiyoruz evde bunalıma girip bazen balkona çıkıp bunalmdan kurtuluyoruz :)))) öyle böyşe bi hayat işte yaza kadar rutin yani
hayırdır Tubişim kime neye kırıldın :26:dayan hatunum dayan inanıyorumki çok yakınsın dileğine...
selamsız daldım kusura bakmayın aslında yazmamaya karar vermiştimv sebebini sormayın sülemem...kendi kendime kırıldım azıcık birkaç hatuna .neyse unuttum deyip geçiyorum o kısmı heerkes iyidir umarım şifanın pınarın son durumları ne oldu tosti minnak doğum yakoınmı bu kızlarddan haberi olan varmı çiğdem ne alemde
gebeler siz nasılsınız bulantılaar başlamıştır ufaktan kendini göstermeye haydi laavabonuz açık olainşallah sorunsuz ve olması gerektiği kadar olsun bulantınız rahat bi gebelik geçirin inşallah lara sen ne yaptın canım en son konuştuğumuzda dr gidicekttin gittinmi sonuç ne
inşallah merakımı gideriek birileri bulunur öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
buda kızımla benden sizlere gelsin
sanada iyi akşamlar iyi pazarlar tatlımiyi akşamlarrr iyi pazarlar
rüyan hayrolsun canım Nidoşuma büyük geçmiş olsun inşş ilerlemez bronşitcanım çok teşekkürler kısacık raporun için ... inşalah herşey yoluna giricek bu arada seni rüyamda fgörmüştüm nurcana bahsetm,itim söyledimi bilmiyorum.hayır olsun dedim hayra yordum rüyamdsaki rücanı yerine getiridm inşallah müjdeni beklicez ..
canım anladım demek ilacın yan etkisi yapıyor seni halsizadaşım bebekten deilll onun daha bana verdiği bi rahatsızlık yokk RABBİM e şükürler olsun ama kanama için verilen progestron hapı mahfediyooo resmen gözlerimi açamıyorummm aman sağlıklıı olsundaa ben razıyımm RABBİM tüm istiyenlere versin ama benim derdim sizin alınmanızz ondan çokk korkıyremmm
tugbikim bana mı küstün bacımmm yazdındaa cvp mı vermedim yyaaa bakk egerr öyleyse sana deil tüm kızlarr için diyorum bilerek yapılmış bişey deil olurmuunidoşuu oyy öperim ben onu çok geçmiş olsunn cnm inşallah son olurrrrr
canım a.s. hoş geldinselam kızlar gerçi kendi kendime selam veriyorum yok kimsecikler
benim sorunlar bitmiyo bir türlü geçengün bulantı yüzünden hastanede yattım bugün i se belim tutulmuş vaziyette sol ayağıma vurmuş adım atamıyorum sürüklüyorum arkamdan ayağımı
tubi gelmiş sitem etmiş bir kaç hatuna ama herkesi zan altında bırakmışsın bacım bence açık açık yaz kime neden kızdığını
kimse acaba ne yaptıkta üzdük kırdık tubayı diye düşünmesinler dimi ama..öpüyorum kızçeni bu arada benden yanada bir hatam olduysa inan farkında değilim bilerek isteyerek kimseyi kırmam vallahaa:44::44::44::44:
pınarcım tubi seni şöyle görmüş sen ondan dua rica ediyormuşsun bana dua edersen bebişim olacak demişsin canım
hayırdır Tubişim kime neye kırıldın :26:canım ben tedavideyim LUCRİN 5 ünite GONAL-F 300 ünite iğne oluyorum şu an salı günü kontrolüm var
minnak melike doğum yaptı cici bi kızı var
tosti daha yapmadı yakınlaştı doğumu
Çiğdem yeni bir dr a geçiş yaptı galiba pazartesi muayene olucak
sende Rabbime emanetsin tatlım seni ve nidoşu öptüm kocamannn
sanada iyi akşamlar iyi pazarlar tatlım
rüyan hayrolsun canım Nidoşuma büyük geçmiş olsun inşş ilerlemez bronşitmaşallah müzik tutkunu olmuş Nidoş dualarına amin diyorum canım o güzel gönlüne sağlık
canım anladım demek ilacın yan etkisi yapıyor seni halsizinşallah yakında güçlü hamiş olucann kurtulcan ilaçdan filan kendi adıma deyim ben alınmıyorum şekerimm sağlığımız önemli başta
canım a.s. hoş geldinaaaa geçmiş olsun tatlım ciddi bulantı atlatıp hastanede bile yatmışsın son olur inşş geri kalanını zevkiyle yaşarsın inşşş canım bel fıtığından mı oldu bu ağrın geçmiş olsun acil şifalar versin sağlık olsun en başta hepimize
canlarım kimsecikler yok çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüzz
hey sen kadın bana bak bulantıların olucak tabiki hamilesin olum sen geçen sene bana keşke derdin bak o keşkeleri yaşıyosun keşke benimde bulansa mutlu ol demitin :) bu arada aramızda kalsın ilk zamanlar ben bulantıdan öğürünce eşimde koşuyodu yanıma ilgialaka falan bi havaya giriyodumki sorma kasıl anam kasıl yani adama kök söktürüyodum aylar ilerledikçe artınca bulatı araki bulasın sinanıda cilve yapıp nazlanasın adam evi terk ediyodu :)) neyse gevşemeyeyimselam kızlar gerçi kendi kendime selam veriyorum yok kimsecikler
benim sorunlar bitmiyo bir türlü geçengün bulantı yüzünden hastanede yattım bugün i se belim tutulmuş vaziyette sol ayağıma vurmuş adım atamıyorum sürüklüyorum arkamdan ayağımı
tubi gelmiş sitem etmiş bir kaç hatuna ama herkesi zan altında bırakmışsın bacım bence açık açık yaz kime neden kızdığını
kimse acaba ne yaptıkta üzdük kırdık tubayı diye düşünmesinler dimi ama..öpüyorum kızçeni bu arada benden yanada bir hatam olduysa inan farkında değilim bilerek isteyerek kimseyi kırmam vallahaa:44::44::44::44:
pınarcım tubi seni şöyle görmüş sen ondan dua rica ediyormuşsun bana dua edersen bebişim olacak demişsin canım
selam kızlar gerçi kendi kendime selam veriyorum yok kimsecikler
canım İpeğim hoş geldin amin canım benim aminn inşallah dr da umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş16:
geldim canlarım az evvel eve geldikmuayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında
Lucrin 5 ünite
Gonal-f 300 ünite kullanıcam artıkveee salı günü gidicem dr a
dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş
ÇİDO canım tebrikler canım değerin katlanmış maşallaahinşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın sağlıklı-hayırlı bebişini kucağına alırsınnn inşşş
dayan hatunum dayan inanıyorumki çok yakınsın dileğine...
selamsız daldım kusura bakmayın aslında yazmamaya karar vermiştimv sebebini sormayın sülemem...kendi kendime kırıldım azıcık birkaç hatuna .neyse unuttum deyip geçiyorum o kısmı heerkes iyidir umarım şifanın pınarın son durumları ne oldu tosti minnak doğum yakoınmı bu kızlarddan haberi olan varmı çiğdem ne alemde
gebeler siz nasılsınız bulantılaar başlamıştır ufaktan kendini göstermeye haydi laavabonuz açık olainşallah sorunsuz ve olması gerektiği kadar olsun bulantınız rahat bi gebelik geçirin inşallah lara sen ne yaptın canım en son konuştuğumuzda dr gidicekttin gittinmi sonuç ne
inşallah merakımı gideriek birileri bulunur öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
buda kızımla benden sizlere gelsin
kızlar ben yarın yeni dr a gidecem dua edin
bide anannem az önce ameliyata girmiş dualarınızı istiyorum canlarım sağ salim sağlıklı bi lşekilde çıkar inşallahh
bide anannem az önce ameliyata girmiş dualarınızı istiyorum canlarım sağ salim sağlıklı bi lşekilde çıkar inşallahh
hey sen kadın bana bak bulantıların olucak tabiki hamilesin olum sen geçen sene bana keşke derdin bak o keşkeleri yaşıyosun keşke benimde bulansa mutlu ol demitin :) bu arada aramızda kalsın ilk zamanlar ben bulantıdan öğürünce eşimde koşuyodu yanıma ilgialaka falan bi havaya giriyodumki sorma kasıl anam kasıl yani adama kök söktürüyodum aylar ilerledikçe artınca bulatı araki bulasın sinanıda cilve yapıp nazlanasın adam evi terk ediyodu :)) neyse gevşemeyeyim
geçmiş olsun inşallaah uzun sürmez bulantıların ve beslenmene engel olmaz...
canım kimseyi zan altında bırakmıyorum benimki öyle mnik bir kırgınlıktı kendi içimde yenmip öyle geldim kişileri zan altına alacak kadar büyük bir kırgınlık olsaydı gelip yazma gereği bile duymazdım... ama merak ediliyosa tabi söyleyeyim
son 4 gebemizin ebesinin elindne öperek yazıyorum :))
ben sizler için bilirsinizki çok heyecanlandım merak ettim evet belki o müjdeli haberi ilk aldığımda sizlerin heyecanına tam anlamıyla ortak olamadım onud abebekleirniz kucaklayınca anlayacaksınız kii fatoş çok iyi bilir her defasıond aşahit oldu kızla bi konuşamadım nidam sayesinde tebrik biel edemedim düzgünce neyse uzun lafın kısası dansöz mansöz oynatamadım beceremediğimden ama kurban kestim size en kocamanından bi teşekkür beklerdim nevo dışında hiçbir gebemiz görmedi buda beni üzdü kendimi dışlanmış hissettim ama dediğim gibi benim çocuğum çok ufak olduğu için eskisi kadar net başınd aolamıyorum bir çok muhabbetinize ortak olmaıyorum eklediğim yalnızca bir teşekkürdü olay buduır dedimya herkesin neşesi yerindeydi hepiniz yıllardır beklenen haberi aldınız benim sitem etmem bokluk olurdu onun çin kendi içimden yendim abartı yok unuttum belkide özlediğim için ilgi görmek istedim amaan neyse bebeğine iyi bak kadın öpüyorum
hey sen kadın bana bak bulantıların olucak tabiki hamilesin olum sen geçen sene bana keşke derdin bak o keşkeleri yaşıyosun keşke benimde bulansa mutlu ol demitin :) bu arada aramızda kalsın ilk zamanlar ben bulantıdan öğürünce eşimde koşuyodu yanıma ilgialaka falan bi havaya giriyodumki sorma kasıl anam kasıl yani adama kök söktürüyodum aylar ilerledikçe artınca bulatı araki bulasın sinanıda cilve yapıp nazlanasın adam evi terk ediyodu :)) neyse gevşemeyeyim
geçmiş olsun inşallaah uzun sürmez bulantıların ve beslenmene engel olmaz...
canım kimseyi zan altında bırakmıyorum benimki öyle mnik bir kırgınlıktı kendi içimde yenmip öyle geldim kişileri zan altına alacak kadar büyük bir kırgınlık olsaydı gelip yazma gereği bile duymazdım... ama merak ediliyosa tabi söyleyeyim
son 4 gebemizin ebesinin elindne öperek yazıyorum :))
ben sizler için bilirsinizki çok heyecanlandım merak ettim evet belki o müjdeli haberi ilk aldığımda sizlerin heyecanına tam anlamıyla ortak olamadım onud abebekleirniz kucaklayınca anlayacaksınız kii fatoş çok iyi bilir her defasıond aşahit oldu kızla bi konuşamadım nidam sayesinde tebrik biel edemedim düzgünce neyse uzun lafın kısası dansöz mansöz oynatamadım beceremediğimden ama kurban kestim size en kocamanından bi teşekkür beklerdim nevo dışında hiçbir gebemiz görmedi buda beni üzdü kendimi dışlanmış hissettim ama dediğim gibi benim çocuğum çok ufak olduğu için eskisi kadar net başınd aolamıyorum bir çok muhabbetinize ortak olmaıyorum eklediğim yalnızca bir teşekkürdü olay buduır dedimya herkesin neşesi yerindeydi hepiniz yıllardır beklenen haberi aldınız benim sitem etmem bokluk olurdu onun çin kendi içimden yendim abartı yok unuttum belkide özlediğim için ilgi görmek istedim amaan neyse bebeğine iyi bak kadın öpüyorum
ablam bulantı için medpamid diye bi hap var zararı yok ben kullandım günde üç defa dedi ama ben dayanamadığımda içtim doktoruna bi sor izin verirse kullan rahatlarsın bulantıları bilirim çok fena yapıyo insanı ALLAH yardımcın olsun öğürürken çok zorlama kendini öürmeden dolayı sonra akıntın olabilir korkma bende bugün hastanelik oldum bulantım geri döndü yediğim durmuyor bebeğimide hissedemedim çok fena gribim gözümü açamaıyorum çok şükür sorun yok herşey yolunda çarşamba kendi doktoruma gidicem artık tam 30 günden düşücez ALLAH sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?