Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anammm -35 derece miiiiaboowww allah yardımcınız olsun bide buralara soğuk diyoruz nida kuzuya geçmiş olsun inşallah bronşite falan çevirmez allah korusun yerim ben onu ne ara büyüdüde şarkı türlü dinliyo annesi

kız nasıl gördün beni rüyanda bak şimdi hem meraklandım hem de heyecanlandım yok bahsetmedi nurcan ayyy ne gördün acebaaa kısssss ricada mı bulundum senden bide ne dedim ki acep:26:

adaşım bebekten deilll onun daha bana verdiği bi rahatsızlık yokk RABBİM e şükürler olsun ama kanama için verilen progestron hapı mahfediyooo resmen gözlerimi açamıyorummm aman sağlıklıı olsundaa ben razıyımm RABBİM tüm istiyenlere versin ama benim derdim sizin alınmanızz ondan çokk korkıyremmm
tugbikim bana mı küstün bacımmm yazdındaa cvp mı vermedim yyaaa bakk egerr öyleyse sana deil tüm kızlarr için diyorum bilerek yapılmış bişey deil olurmuu nidoşuu oyy öperim ben onu çok geçmiş olsunn cnm inşallah son olurrrrr

selam kızlar gerçi kendi kendime selam veriyorum yok kimsecikler
benim sorunlar bitmiyo bir türlü geçengün bulantı yüzünden hastanede yattım bugün i se belim tutulmuş vaziyette sol ayağıma vurmuş adım atamıyorum sürüklüyorum arkamdan ayağımı

tubi gelmiş sitem etmiş bir kaç hatuna ama herkesi zan altında bırakmışsın bacım bence açık açık yaz kime neden kızdığını
kimse acaba ne yaptıkta üzdük kırdık tubayı diye düşünmesinler dimi ama..öpüyorum kızçeni bu arada benden yanada bir hatam olduysa inan farkında değilim bilerek isteyerek kimseyi kırmam vallahaa:44::44::44::44:

pınarcım tubi seni şöyle görmüş sen ondan dua rica ediyormuşsun bana dua edersen bebişim olacak demişsin canım

hayırdır Tubişim kime neye kırıldın :26: canım ben tedavideyim LUCRİN 5 ünite GONAL-F 300 ünite iğne oluyorum şu an salı günü kontrolüm var

minnak melike doğum yaptı cici bi kızı var

tosti daha yapmadı yakınlaştı doğumu

Çiğdem yeni bir dr a geçiş yaptı galiba pazartesi muayene olucak

sende Rabbime emanetsin tatlım seni ve nidoşu öptüm kocamannn

iyi akşamlarrr iyi pazarlar
sanada iyi akşamlar iyi pazarlar tatlım

rüyan hayrolsun canım Nidoşuma büyük geçmiş olsun inşş ilerlemez bronşit maşallah müzik tutkunu olmuş Nidoş dualarına amin diyorum canım o güzel gönlüne sağlık

canım anladım demek ilacın yan etkisi yapıyor seni halsiz inşallah yakında güçlü hamiş olucann kurtulcan ilaçdan filan kendi adıma deyim ben alınmıyorum şekerimm sağlığımız önemli başta

canım a.s. hoş geldin aaaa geçmiş olsun tatlım ciddi bulantı atlatıp hastanede bile yatmışsın son olur inşş geri kalanını zevkiyle yaşarsın inşşş canım bel fıtığından mı oldu bu ağrın geçmiş olsun acil şifalar versin sağlık olsun en başta hepimize

canlarım kimsecikler yok çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüzz

Son düzenleme:

sağol canım ..evet sanırım yine bel fıtık ağrım azdı:26: daha şimdiden böyle çekiyorsam ilerisini düşünmeiyorum bebeğime bişey olacak diye endişeleniyorum yoksa canımın derdinde değilim... ona bişey olmasınn lütfennn Allahımmm

hey sen kadın bana bak bulantıların olucak tabiki hamilesin olum sen geçen sene bana keşke derdin bak o keşkeleri yaşıyosun keşke benimde bulansa mutlu ol demitin :) bu arada aramızda kalsın ilk zamanlar ben bulantıdan öğürünce eşimde koşuyodu yanıma ilgialaka falan bi havaya giriyodumki sorma kasıl anam kasıl yani adama kök söktürüyodum aylar ilerledikçe artınca bulatı araki bulasın sinanıda cilve yapıp nazlanasın adam evi terk ediyodu :)) neyse gevşemeyeyim
geçmiş olsun inşallaah uzun sürmez bulantıların ve beslenmene engel olmaz...

canım kimseyi zan altında bırakmıyorum benimki öyle mnik bir kırgınlıktı kendi içimde yenmip öyle geldim kişileri zan altına alacak kadar büyük bir kırgınlık olsaydı gelip yazma gereği bile duymazdım... ama merak ediliyosa tabi söyleyeyim

son 4 gebemizin ebesinin elindne öperek yazıyorum :))
ben sizler için bilirsinizki çok heyecanlandım merak ettim evet belki o müjdeli haberi ilk aldığımda sizlerin heyecanına tam anlamıyla ortak olamadım onud abebekleirniz kucaklayınca anlayacaksınız kii fatoş çok iyi bilir her defasıond aşahit oldu kızla bi konuşamadım nidam sayesinde tebrik biel edemedim düzgünce neyse uzun lafın kısası dansöz mansöz oynatamadım beceremediğimden ama kurban kestim size en kocamanından bi teşekkür beklerdim nevo dışında hiçbir gebemiz görmedi buda beni üzdü kendimi dışlanmış hissettim ama dediğim gibi benim çocuğum çok ufak olduğu için eskisi kadar net başınd aolamıyorum bir çok muhabbetinize ortak olmaıyorum eklediğim yalnızca bir teşekkürdü olay buduır dedimya herkesin neşesi yerindeydi hepiniz yıllardır beklenen haberi aldınız benim sitem etmem bokluk olurdu onun çin kendi içimden yendim abartı yok unuttum belkide özlediğim için ilgi görmek istedim amaan neyse bebeğine iyi bak kadın öpüyorum

şifaaam sağol yavrus yüreğindeki özlemi dindirecek şifayı bulaısn inşallah anaaam ne dua ederim beaa :)) öpüldün canım kaçma vakti bana

ablam bulantı için medpamid diye bi hap var zararı yok ben kullandım günde üç defa dedi ama ben dayanamadığımda içtim doktoruna bi sor izin verirse kullan rahatlarsın bulantıları bilirim çok fena yapıyo insanı ALLAH yardımcın olsun öğürürken çok zorlama kendini öürmeden dolayı sonra akıntın olabilir korkma bende bugün hastanelik oldum bulantım geri döndü yediğim durmuyor bebeğimide hissedemedim çok fena gribim gözümü açamaıyorum çok şükür sorun yok herşey yolunda çarşamba kendi doktoruma gidicem artık tam 30 günden düşücez ALLAH sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

canım hadi gözün aydınnnnnnn yakındır bebeişine kavuşmannn allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsinnnn

tubişimmmmm nasılsın canımmmmm kusura bakma tubşim ben hiç dikkat edemedim vallahi özür dilerimmmm
bende dr değiştirdim tekrar yarın yeni dra gidecem tanışmaya allahım yardımcımız olsun inşallahhh

günaydın canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım dün eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı mevlidine gittik hoca duaları okuyunca nerdeyse ağlayacaktım zor tuttum kızlar kendimi o anda hepimize dua ettim allahım hayırlı evlat nasip etsinnn bide dün kayınvalideme söyledim arkadaşlarım 500 yasin okutuyor alan olurmu dedim 1 kişi yasin okudu herkes dinledi ve dualar etti herkess
şifacım samalcım 17 kişi okudular allahım kabul etsin inşallahhh

kızlar ben yarın yeni dr a gidecem dua edin
bide anannem az önce ameliyata girmiş dualarınızı istiyorum canlarım sağ salim sağlıklı bi lşekilde çıkar inşallahh

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr
bide anannem az önce ameliyata girmiş dualarınızı istiyorum canlarım sağ salim sağlıklı bi lşekilde çıkar inşallahh

canıman nanene geçmiş olsunnn
sende güzel haberlerle gel innşşşşşşşşşşşşşş

günaydın canım
yeni doktorun hayırlı olsun faydasını görürsün inşallah
ananene de rabbim şifa versin sağlıcaklı çıksın amelyatıdan

haha sen kurban mı kestin ben niyee hatırlamıyorumm sen bize kubann kesersinnn biz san tişkür etmezmiyizz delii ellerin dert görmesinn kesenizee bereketttttttt tugbikim valla herkesde ok heycan vardı yarısına cvp verildiyse yarısına verilmediiiii kuzum bunun farkındayım ama biz görmemişleriii affettt olarmı

benim kesinlikle bulşantılardan yana şikayetim yok hatta bulatım olunca seviniyorum bir taraftan çıkarıp bir taraftan şükrediyorum Rabbime..Allah isteyen herkese nasip etsin bu minik sorunları ama belimden yana çok şikayetçiyim zorluyor beni dün tuvalete kaç defa kalkmak için denedim ama ayağa kaltığımda kilitleniyordum tekrar yatağa atıyordum kendimi nerdeyse altıma edecektim artık inan hiç abartısız diyorum emekleyerek gittim banyoya dün çok kötüydüm bugün biraz daha iyiym çok şükür

hay ebem senin ebenii dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali olmuş seninki inan bana görmedim o mesajını hatta şimdi mesajlarını arattırdım öyle gördüm bize dana kesmişsin hay allah bende diyorum bu tubi tamam telefonda tebrik etti ama bir gelipte dansöz oynatmadı kutlamadı oysa ben onunkinde neler yapmıştım demiştim (anlıycağın bende kendi kendime alınganlık yapmıştım sana günahını almışım )
mesajından sonra baktım senden sonra ben ne yazmışım diye o gün benim moral zaten bozukmuş kahverengi akıntım olup hastaneye koşmuştum bu yüzden gözümden kaçmış olabilir mesajın özür dilerim canım kusura bakma ve çoktan hak etmiş olduğun TEŞEKKÜRLERİMİ şimdi sunuyorum sana hatta thenkyu verimaç tepeden geri kaçç hehehee

ilaç yazdı doktor bana (dramamine) ama kullanmak istemedim ilaç sonuçta ne bileyim
bulantıdan sonra evet oluyor akıntım hatta öyle aniden bişey çıkıveriyo ödüm kopuyo o an bakıyorumki jelmiş
sanada çok geçmiş olsun canım bu saaten sonra tekrar dönmesin bulantı yaaa belki mideni üşütmüşsündürr:26:

geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şeilde çıkar ameliyattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…