Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kulağını keseyim en iyisiiikız nurcanım özlemişim sizi knt de yok arayamıyorum hiç birinizi bide telefıonumda bozuk hala gelmediiii

kulağınımı keseyim o nedemek oluyo kıss anlamadım valla :26::26:
benimde yok kimseyi arıyamıyorum doğru düzgün melikenin eşi mülakata girecekti sonucu ne oldu çok merak ediyorum inşallah olmuştur..bu arada senin eşin ne durumda iş bakıyormu:26:

ya nurcanım kurtlar vadisinde zaza vardı yaaa izliyormusunuz bilmiyorum da bi kere bi duydum o geldi orda seni sevmeyen ölsün dayı kulağını keseyim mi falan diyordu espiriyi fazla kaçırdımm anlayacannn
ayy sorma bi maaş alsak alacaklar bekliyorr artık beklesinler melikenin eşide kazanmıştır inşallah allahım yar ve yardımcıları olsun bugün eşim bi yerde iş başı yaptı bakalım hayırlısı nurcanım iyi bi yer değil ama işsizlikten iyidir diyor eşim

yok kız benim espiri anlayışım kıt bu yüzden anlamdımbide kurtlar vadisi ıyyy hiç izlmedim
aaa başlamış işee çokk sevindim hadi gözün aydın canım.. tabi canım hiç çalışmaktan iyidir

kızlar iyi günler iyi haftalarrrrr

çiğdemmmm çok geçmiş olsun annenene sana da uğurlu gelsin doktorun

nurcan belin gene mi kötü yaaa offff valla içim sızladı okurken ayy bianda yok olup gitse şu fıtığın beee

çiğdem ablacım hayırlı olsun eşinin yeni işi ben de dua etmiştim dün size iş için olsun ne olursa olsun evde boş oturmasından bin kat iyidir çalışması

srma canım yaa dün neler çektiğimi bir ben bilirm saatlerce ağladım dedim tamam bu bebek bu ağrıya dayanmaz bırakıp gider beni dedim psikolojim bozuldu .çok şükür bugün biraz daha iyiym ama ağrıyo hala

sen nasılsın canım

ayyy sus kız deme öle yaaa allahım korur onu annesi bişeycik olmaz ben de iyiyim sadece psikolojik olarak biraz kötüyüm o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…