herkese günaydınlarr iyi haftalar diliyorumm
kaynanam geldi çıkıyorum
günaydın canım
yeni doktorun hayırlı olsun faydasını görürsün inşallah
ananene de rabbim şifa versin sağlıcaklı çıksın amelyatıdan
geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şeilde çıkar ameliyattan
herkese günaydınlarr iyi haftalar diliyorumm
kaynana değilmiş .üst komşum sormaya gelmiş
inşallah canım..çok şükür iyi gidiyor bel dışındagünaydın nurcanım inşallahhh canımmmmmm nasıl gidiyor bel dışında canım hamilelikkk allahım yardımcın olsun belin bir an önce geçer inşallahhhh
ne çok sevenin varmış nurcanım
inşallah canım..çok şükür iyi gidiyor bel dışında
ayol sevilmeyecek bir insanmıyım ben
doğru söyledin canımmmseni sevmeyen ölsün nurcanımm
yok kız ölmesin ölmesin KUDURSUNNN
kulağını keseyim en iyisiiikız nurcanım özlemişim sizi knt de yok arayamıyorum hiç birinizi bide telefıonumda bozuk hala gelmediiii
kulağınımı keseyim o nedemek oluyo kıss anlamadım valla :26::26:
benimde yok kimseyi arıyamıyorum doğru düzgün melikenin eşi mülakata girecekti sonucu ne oldu çok merak ediyorum inşallah olmuştur..bu arada senin eşin ne durumda iş bakıyormu:26:
ya nurcanım kurtlar vadisinde zaza vardı yaaa izliyormusunuz bilmiyorum da bi kere bi duydum o geldi orda seni sevmeyen ölsün dayı kulağını keseyim mi falan diyordu espiriyi fazla kaçırdımm anlayacannn
ayy sorma bi maaş alsak alacaklar bekliyorr artık beklesinler melikenin eşide kazanmıştır inşallah allahım yar ve yardımcıları olsun bugün eşim bi yerde iş başı yaptı bakalım hayırlısı nurcanım iyi bi yer değil ama işsizlikten iyidir diyor eşim
canlarım ben yavaş yavaş çıkayım hastaneye ananneme gideyim biraz erken çıkayım öptüm hepinizii
ya nurcanım kurtlar vadisinde zaza vardı yaaa izliyormusunuz bilmiyorum da bi kere bi duydum o geldi orda seni sevmeyen ölsün dayı kulağını keseyim mi falan diyordu espiriyi fazla kaçırdımm anlayacannn
ayy sorma bi maaş alsak alacaklar bekliyorr artık beklesinler melikenin eşide kazanmıştır inşallah allahım yar ve yardımcıları olsun bugün eşim bi yerde iş başı yaptı bakalım hayırlısı nurcanım iyi bi yer değil ama işsizlikten iyidir diyor eşim
kızlar iyi günler iyi haftalarrrrr
çiğdemmmm çok geçmiş olsun annenene sana da uğurlu gelsin doktorun
nurcan belin gene mi kötü yaaa offff valla içim sızladı okurken ayy bianda yok olup gitse şu fıtığın beee
srma canım yaa dün neler çektiğimi bir ben bilirm saatlerce ağladım dedim tamam bu bebek bu ağrıya dayanmaz bırakıp gider beni dedim psikolojim bozuldu .çok şükür bugün biraz daha iyiym ama ağrıyo hala
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?