ayyy sus kız deme öle yaaa allahım korur onu annesi bişeycik olmaz ben de iyiyim sadece psikolojik olarak biraz kötüyüm o kadar
inşallah canım inşallah..ölürüm ona benn
ne oldu canım neden moralin bozuk tedavi öncesi yapma bunu kendine rahat ol lütfen ..
anlıyorum seni canım sana rahat ol diyorum ama elinde olmuyo insanın bende senin gibiyim ufak bir sorunu bile kendime büyük bir dert yapıyorum :26:inşallah bu sıkıntıların son bulurofff olamıyorummm elimde değil nurcan benim yapım buu keşke biraz rahat bi insan olsaydım canım yaa
nurcan bence fazla durma bilgisayar başında daha kötü olursun bide allah korusun
kızlar bugün normalde temizlik günüm ama hiç yapasım gelmiyo içimden dün hafifçe yapmıştım çamaşırlarımı asıp çıkıp dolaşıcam birazcık moral olur biraz hepinizi öptüm by byy..
bencede biraz kendine vakit ayır çık biraz temiz hava al açılırsın canım ahh bugün burdada hava çok güzel çıkıp dolaşmak istiyorummm
evet ben de öle yapacam bugün keşke yakın otursaydık nurcan gezerdik kıs seninle birlikteburda da heve güneşli ama soğuk
anlıyorum seni canım sana rahat ol diyorum ama elinde olmuyo insanın bende senin gibiyim ufak bir sorunu bile kendime büyük bir dert yapıyorum :26:inşallah bu sıkıntıların son bulur
biliyorum canım ama sıkılyıorum evde yanlız başımayım yatmaktan sıkıldım
pınar hadi ben seni daha fazla tutmuyayım git sen gezmene benim yerimede hava al kızz
keşkeeeekola kola girer gezerdik allamaaa bir güzelde dertleşirdik
evet canım insanın huyu ne olursa olsun maalesef değişmiyo accık gamsız olsaydık yaa dimi sağol canım inşaallah bende bu sene yavruma kavuşurum hepimiz inşallahh burda kimse kalmasın bebeksiz
bende yalnızım bütün arkadaşlarım evlendi gerçi evlenmeselerdi bile hepsi çalışıyo ama bi ark.tanıştım yakın sayılırız çok iyi bi insan bizim gibi dert ortagıyız yani
hadi bakalım iyi gezmeler sanatamam canım çıkıyorum senin içinde gezecm söz
heee valla kıssss ne güzel olurdu beeeee
canlarım ben yavaş yavaş çıkayım hastaneye ananneme gideyim biraz erken çıkayım öptüm hepinizii
yok kız benim espiri anlayışım kıt bu yüzden anlamdımbide kurtlar vadisi ıyyy hiç izlmedim
aaa başlamış işee çokk sevindim hadi gözün aydın canım.. tabi canım hiç çalışmaktan iyidir
kızlar iyi günler iyi haftalarrrrr
çiğdemmmm çok geçmiş olsun annenene sana da uğurlu gelsin doktorun
nurcan belin gene mi kötü yaaa offff valla içim sızladı okurken ayy bianda yok olup gitse şu fıtığın beee
çiğdem ablacım hayırlı olsun eşinin yeni işi ben de dua etmiştim dün size iş için olsun ne olursa olsun evde boş oturmasından bin kat iyidir çalışması
geçmiş olsun canım
kızlar stresten ölmek üzereyim sabahtan beri çocuk gibi agladım başıma agrılar girdi benim aranızda bebek tecrübesi olan bi arkadaşla dertleşmem şart:) temmuzda evliliğimin 4.yılana girecegiz ilk 1 yıl bebek istemedim yaşım küçük falan diye ama şimdi de 3 yıl olacak ama olmadı 6 doktor gezdim her birinin dediği sen çok dogurgansın saglıklısınız zaman oldu. ama daha fazla beklemek istemiyorum ve 10 gün sonra doktoruma gidecegm aşılama olmak içn gereken tüm testleri yaptırdım tüplerim açık çıktı tüplerm açıklıgı için yapılan işlem çok canımı yaktıgı için aşılama olmaktanda korkuyorum ya tutmazsa vs. vs. lütfen yardım edin bana çok moralim bozuk
canımm ağlama stres yapma allah büyük zamanı vardır belki canım nice senelerce bebek bekleyenler var bak bende evliliğimin 3.yılına girecem biz ilk evlendiğimizden beri hiç korunmadık bebek istiyoruz allaha sığın hayırlısını iste aşılama için korkma bazı arkadaşlarımız yaptırmış o kadarda acı vermiyormuş içini ferah tut bebeğin seninle olacağını düşün hisset kötü düşünceleri at kafandan iyi şeyler düşün canım allahım tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?