Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy sus kız deme öle yaaa allahım korur onu annesi bişeycik olmaz ben de iyiyim sadece psikolojik olarak biraz kötüyüm o kadar

inşallah canım inşallah..ölürüm ona benn

ne oldu canım neden moralin bozuk tedavi öncesi yapma bunu kendine rahat ol lütfen ..

nurcan bence fazla durma bilgisayar başında daha kötü olursun bide allah korusun

kızlar bugün normalde temizlik günüm ama hiç yapasım gelmiyo içimden dün hafifçe yapmıştım çamaşırlarımı asıp çıkıp dolaşıcam birazcık moral olur biraz hepinizi öptüm by byy..

offf olamıyorummm elimde değil nurcan benim yapım buu keşke biraz rahat bi insan olsaydım canım yaa
anlıyorum seni canım sana rahat ol diyorum ama elinde olmuyo insanın bende senin gibiyim ufak bir sorunu bile kendime büyük bir dert yapıyorum :26:inşallah bu sıkıntıların son bulur

nurcan bence fazla durma bilgisayar başında daha kötü olursun bide allah korusun

biliyorum canım ama sıkılyıorum evde yanlız başımayım yatmaktan sıkıldım

Son düzenleme:

bencede biraz kendine vakit ayır çık biraz temiz hava al açılırsın canım ahh bugün burdada hava çok güzel çıkıp dolaşmak istiyorummm

bencede biraz kendine vakit ayır çık biraz temiz hava al açılırsın canım ahh bugün burdada hava çok güzel çıkıp dolaşmak istiyorummm

evet ben de öle yapacam bugün keşke yakın otursaydık nurcan gezerdik kıs seninle birlikteburda da heve güneşli ama soğuk

pınar hadi ben seni daha fazla tutmuyayım git sen gezmene benim yerimede hava al kızz

evet canım insanın huyu ne olursa olsun maalesef değişmiyo accık gamsız olsaydık yaa dimi sağol canım inşaallah bende bu sene yavruma kavuşurum hepimiz inşallahh burda kimse kalmasın bebeksiz

bende yalnızım bütün arkadaşlarım evlendi gerçi evlenmeselerdi bile hepsi çalışıyo ama bi ark.tanıştım yakın sayılırız çok iyi bi insan bizim gibi dert ortagıyız yani

olacak inaşşahh olacak benim gibi olumsuz, negatif düşünen birinin olduysa seninde olur

ne güzel derdini anlatayacak birinin olması çok iyi tanışltığın iyi olmuş canım

evet nurcanım şükürrr

sağol ablacımmm inşallah uğurlu gelirrrr

çiğdem ablacım hayırlı olsun eşinin yeni işi ben de dua etmiştim dün size iş için olsun ne olursa olsun evde boş oturmasından bin kat iyidir çalışması

allah razı olsun ablacım çok sağolll canım benim evet ablacım eşimde öyle dedii çalışayım dedi iyi bi yerden iş teklifi gelirse giderr

geçmiş olsun canım

allah razı olsun canım

ben geldim kızlar çok şükür anannem ameliyattan çıktı çok uzun sürdü ameliyat zor geçmiş ama iyimiş çok şükür uyandı akşama kadar yoğun bakımda kalacakmış inşallah daha da iyi olacakkk

kızlar stresten ölmek üzereyim sabahtan beri çocuk gibi agladım başıma agrılar girdi benim aranızda bebek tecrübesi olan bi arkadaşla dertleşmem şart:) temmuzda evliliğimin 4.yılana girecegiz ilk 1 yıl bebek istemedim yaşım küçük falan diye ama şimdi de 3 yıl olacak ama olmadı 6 doktor gezdim her birinin dediği sen çok dogurgansın saglıklısınız zaman oldu. ama daha fazla beklemek istemiyorum ve 10 gün sonra doktoruma gidecegm aşılama olmak içn gereken tüm testleri yaptırdım tüplerim açık çıktı tüplerm açıklıgı için yapılan işlem çok canımı yaktıgı için aşılama olmaktanda korkuyorum ya tutmazsa vs. vs. lütfen yardım edin bana çok moralim bozuk

canımm ağlama stres yapma allah büyük zamanı vardır belki canım nice senelerce bebek bekleyenler var bak bende evliliğimin 3.yılına girecem biz ilk evlendiğimizden beri hiç korunmadık bebek istiyoruz allaha sığın hayırlısını iste aşılama için korkma bazı arkadaşlarımız yaptırmış o kadarda acı vermiyormuş içini ferah tut bebeğin seninle olacağını düşün hisset kötü düşünceleri at kafandan iyi şeyler düşün canım allahım tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalhhhh

canım teşekkür ederim cevabın için rabbim ol derse olacak buna inancım sonsuz ama insanların bebek soruları seninle evlendi 2 bebegini dünyaya getirdi gibi örnekler beni çok üzmeye başladı aşılama için karar vermeye çalışıyorum korkmak sadece zaman kaybı gibi geliyor inş dediiğin gbi hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…