canım teşekkür ederim cevabın için rabbim ol derse olacak buna inancım sonsuz ama insanların bebek soruları seninle evlendi 2 bebegini dünyaya getirdi gibi örnekler beni çok üzmeye başladı aşılama için karar vermeye çalışıyorum korkmak sadece zaman kaybı gibi geliyor inş dediiğin gbi hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize
canım teşekkür ederim cevabın için rabbim ol derse olacak buna inancım sonsuz ama insanların bebek soruları seninle evlendi 2 bebegini dünyaya getirdi gibi örnekler beni çok üzmeye başladı aşılama için karar vermeye çalışıyorum korkmak sadece zaman kaybı gibi geliyor inş dediiğin gbi hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize
ben geldim kızlar çok şükür anannem ameliyattan çıktı çok uzun sürdü ameliyat zor geçmiş ama iyimiş çok şükür uyandı akşama kadar yoğun bakımda kalacakmış inşallah daha da iyi olacakkk
kızlar stresten ölmek üzereyim sabahtan beri çocuk gibi agladım başıma agrılar girdi benim aranızda bebek tecrübesi olan bi arkadaşla dertleşmem şart:) temmuzda evliliğimin 4.yılana girecegiz ilk 1 yıl bebek istemedim yaşım küçük falan diye ama şimdi de 3 yıl olacak ama olmadı 6 doktor gezdim her birinin dediği sen çok dogurgansın saglıklısınız zaman oldu. ama daha fazla beklemek istemiyorum ve 10 gün sonra doktoruma gidecegm aşılama olmak içn gereken tüm testleri yaptırdım tüplerim açık çıktı tüplerm açıklıgı için yapılan işlem çok canımı yaktıgı için aşılama olmaktanda korkuyorum ya tutmazsa vs. vs. lütfen yardım edin bana çok moralim bozuk
ben geldim kızlar çok şükür anannem ameliyattan çıktı çok uzun sürdü ameliyat zor geçmiş ama iyimiş çok şükür uyandı akşama kadar yoğun bakımda kalacakmış inşallah daha da iyi olacakkk
bende öyle canım bu tür seyler duydugumda gülümsemekle yetiniyorum bu da bi imtihan dediğin gibi saglıkla gelsin bebişlerimiz geriis önemli degil herseyn hayırlısısen içini ferah tut canımmmm bana da dediler hatta dün bebek mevlidine gittim eşimin tarafında herkes hadi sizin yok mu 2.bebek için sizi bekliyorum diyenler var boğazım düğümleniyor yüzüme de gülen maskeyi takıp geçiştiriyorum benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebekleri oldu ne diyelim allahım sana sığınıyorum diyorum içimden ama yeter ki hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat nasip et diyorum aşılama için korkma dr banada aşılama yapalım isterseniz demişti bende yarın başka bi dr a gidecem bakalım bu ne diyecek sen içini ferah tut hep pozitif ol bebeğinn seninle olacağını sana tutunacağını düşün ama fazla kaptırma canım kendini
eşine bakıldımı hiç ondan bahstememişsin eğer bakılmadıysa bir an önce o da gitsin
aşılama çok zor bir tedavi değil hatta hiç değil diyebilirm normal muayne gibi düşün
bakıldı canım problem yok herşey normal çıktı ikimizde de aşılamadan çok korkuyordum ama yazdıklarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim
canım stres herşeyin başı bende haziranda 4 sene olucak ama bundan 4 ay önce hamile oldumu öğrendm ve ben tedavileri bırakıp bebek fikrini ve stresi kendimden uzaklaştırdım ve birde dua elime geçti onu yaptım istersen sende dene
aşılama için hiç korkma bende oldum inan korkulacak hiç bişi yok tüplere bakılmasından çok çok kolay normal muayene gibi düşün 5 dakika sürmüyor işlem içini ferah tut rabbim oldesin yeter
inş saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin rabbm ben çok fazla kafama takıyorum bütün gün evde düşünmeye vaktim çok oluyo. vallahi içim rahatlıyo yazdıklarınızdan dolayı tüplerime bakılmasında dediğim gibi çok canım yandıgı için korkuyorum aşılamada da rahimi görmek için spekulum takılmıyor mu hsg de en çok o canımı yakmıştı
eşine bakıldımı hiç ondan bahstememişsin eğer bakılmadıysa bir an önce o da gitsin
aşılama çok zor bir tedavi değil hatta hiç değil diyebilirm normal muayne gibi düşün
sedefo gözün aydın canım anneanen iyimiş
inşalah çarçabuk toparlanır çıkar yoğun bakımdan
evet sevo uğramamış bugün ..iş yoğunluğundan fırsat bulamamıltır bence
gözün aydın canımmm
canım gözün aydın annen iyiymiş geçmiş gitmiş olsun herşey daha iyi olucak allahın izni ile sen içini ferah tut
bende öyle canım bu tür seyler duydugumda gülümsemekle yetiniyorum bu da bi imtihan dediğin gibi saglıkla gelsin bebişlerimiz geriis önemli degil herseyn hayırlısı
bakıldı canım problem yok herşey normal çıktı ikimizde de aşılamadan çok korkuyordum ama yazdıklarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim
inş saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin rabbm ben çok fazla kafama takıyorum bütün gün evde düşünmeye vaktim çok oluyo. vallahi içim rahatlıyo yazdıklarınızdan dolayı tüplerime bakılmasında dediğim gibi çok canım yandıgı için korkuyorum aşılamada da rahimi görmek için spekulum takılmıyor mu hsg de en çok o canımı yakmıştı
evet canım öyle herşeyin hayırlısını dileyelim rabbimden
günaydınnn şekerlerr nasılsınızzzz ben bugün gayet iyiyim hava güneşli içime güneş dogdu sedefom cnm çok geçmiş olsunnnn RABBİM bidaha yaşatmasın..
günaydın canım iyiyim sen nasılsın diyecem amaaabugün güneş gibisin güllüm
amin canım inşallahhhhhhhh bir an önce iyileşir
herkese günaydın nasılsınız
günaydınnn cnm hoşgeldin iyi sayılırız sen nasılsın
evt ya hava güzel olunca insanın içinede güneş doguyorr özlemişizz be yazııı
bende iyiyim çok şükür bugün anneme gidicem ömer uyanmadan bir bakayım dedim
haklısın canım yaz olunca da kışı özlüyoruz bizim burda havalar biraz kapalı ama diğer günlere göre iyi çok şükür çok soğuktu hafta sonu karla geçti günümüz bide çok soğuktu yaaa
ipeğim hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın paşamız nasıl
buradada güneş var ama rüzgarda varrr açtım camı dona dona yazıyorum size karda güzel ama yaaaa bol bol kartopu oynasaydınnn
uyandı kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?