Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen içini ferah tut canımmmm bana da dediler hatta dün bebek mevlidine gittim eşimin tarafında herkes hadi sizin yok mu 2.bebek için sizi bekliyorum diyenler var boğazım düğümleniyor yüzüme de gülen maskeyi takıp geçiştiriyorum benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebekleri oldu ne diyelim allahım sana sığınıyorum diyorum içimden ama yeter ki hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat nasip et diyorum aşılama için korkma dr banada aşılama yapalım isterseniz demişti bende yarın başka bi dr a gidecem bakalım bu ne diyecek sen içini ferah tut hep pozitif ol bebeğinn seninle olacağını sana tutunacağını düşün ama fazla kaptırma canım kendini

herkese iyi akşamlarr sevom bugün hiç gelmedii
laracım sen nasılsın evde iyi dinleniyorsundur inşallahhh
canlarım haydin iyi akşamlarrr

eşine bakıldımı hiç ondan bahstememişsin eğer bakılmadıysa bir an önce o da gitsin
aşılama çok zor bir tedavi değil hatta hiç değil diyebilirm normal muayne gibi düşün

sedefo gözün aydın canım anneanen iyimiş
inşalah çarçabuk toparlanır çıkar yoğun bakımdan

evet sevo uğramamış bugün ..iş yoğunluğundan fırsat bulamamıltır bence

gözün aydın canımmm

canım stres herşeyin başı bende haziranda 4 sene olucak ama bundan 4 ay önce hamile oldumu öğrendm ve ben tedavileri bırakıp bebek fikrini ve stresi kendimden uzaklaştırdım ve birde dua elime geçti onu yaptım istersen sende dene
aşılama için hiç korkma bende oldum inan korkulacak hiç bişi yok tüplere bakılmasından çok çok kolay normal muayene gibi düşün 5 dakika sürmüyor işlem içini ferah tut rabbim oldesin yeter

canım gözün aydın annen iyiymiş geçmiş gitmiş olsun herşey daha iyi olucak allahın izni ile sen içini ferah tut

bende öyle canım bu tür seyler duydugumda gülümsemekle yetiniyorum bu da bi imtihan dediğin gibi saglıkla gelsin bebişlerimiz geriis önemli degil herseyn hayırlısı

inşallahh nurcanım bugün hastaneye gidince yanına uğrayacam inşallah biran önce toparlanır

gözün aydın canımmm

saol canım benimm

canım gözün aydın annen iyiymiş geçmiş gitmiş olsun herşey daha iyi olucak allahın izni ile sen içini ferah tut

allah razı olsun hepinizden canımmm

günaydın canlarımmm nasılsınız bugün dr a gidecem merakla bekliyorum evdeki bütün tahlillerimi yanıma aldım bakalım ne diyecemm

günaydınnn şekerlerr nasılsınızzzz ben bugün gayet iyiyim hava güneşli içime güneş dogdu sedefom cnm çok geçmiş olsunnnn RABBİM bidaha yaşatmasın..

günaydınnn şekerlerr nasılsınızzzz ben bugün gayet iyiyim hava güneşli içime güneş dogdu sedefom cnm çok geçmiş olsunnnn RABBİM bidaha yaşatmasın..

günaydın canım iyiyim sen nasılsın diyecem amaaabugün güneş gibisin güllüm
amin canım inşallahhhhhhhh bir an önce iyileşir

evt ya hava güzel olunca insanın içinede güneş doguyorr özlemişizz be yazııı

haklısın canım yaz olunca da kışı özlüyoruz bizim burda havalar biraz kapalı ama diğer günlere göre iyi çok şükür çok soğuktu hafta sonu karla geçti günümüz bide çok soğuktu yaaa

ipeğim hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın paşamız nasıl

buradada güneş var ama rüzgarda varrr açtım camı dona dona yazıyorum size karda güzel ama yaaaa bol bol kartopu oynasaydınnn

buradada güneş var ama rüzgarda varrr açtım camı dona dona yazıyorum size karda güzel ama yaaaa bol bol kartopu oynasaydınnn

ayy üşütme canım kapat camı dikkat et kendineee kıyamammm ya bi kere bol bol oynadık kartopu bidaha o güzelim karı yakalayamadık değişik yağdı toplasan dağılıyor eriyordu canım hep öyle kar yağdı eskiden ne güzeldii ne güzel kar yağardı kardan adam kartopu ne yaparsak oluyor ama şimdi

uyandı kızlar görüşürüz

güle güle ipeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…