Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hanımlarr nasılsınız
sedefo doktora gideceksin hadi inşallah güzel haberler alırsın canım

güzgülleri gibiyim :))bugün daha iyisin maşallah diyelim burda hava kapalı ama yinede çıkıp dolaşmak istiyorumm canıma tak etti artık

kankim hoşgelmişsen :)

amannn be kartopu olmayann karmı olurr o zmn yagmasada olurrrr

senin tehliken yok demee öyleyse gez niye kendini sıkıyosun yormama şartıyla ama ben 12. haftaya kadar yataktan kalkmamam herhaldeeee
camı pencereyi kapat güllü üşütürsün mazallah
kapadım cnm ama hava almakta güzel geldi valla

günaydın canım inşallahh birazdan çıkacammmmmm

amannn be kartopu olmayann karmı olurr o zmn yagmasada olurrrr

evet bizde öyle diyoruz ama hertaraf bembeyaz olunca iyiki de yağdı diyorumne istediğimizi de bilmiyoruz haa

geçen hafta gitmişdi güzel geçmiş minişi büyümüş maşallahh

senin tehliken yok demee öyleyse gez niye kendini sıkıyosun yormama şartıyla ama ben 12. haftaya kadar yataktan kalkmamam herhaldeeee

kapadım cnm ama hava almakta güzel geldi valla
yok ama bel ağrısından çıkamıyorum bir yerde kilitlenip kalırım diye korkuyorum ..geçen hafta sonu tam çıkacaktıkki eltim geldi anca hafta sonu çıkarsam çıkarım

yaa bişey diycem 3 hafta sonra kayınım düğünü var kıyafet olarak nasıl bişey alsam bilemedim hamilelik için çok erken millet dalga geçer benle ama benim göbeğimin halini biliyorsunnasıl bişey alsam acaba düğünde şık olmam gerekiyor gelinden çok eltilere bakılıyor bizim buralarda

geçen hafta gitmişdi güzel geçmiş minişi büyümüş maşallahh

maşallah kuzumaaa

GÜNAYDIN KIZLAR

topiğinizi yeni gördüm bende bebek özlemi çekenlerdenim 2007 yılında evlendim 4 bebek kaybım var

ilki sebepsiz düşük ve ardından çikolota kistiden amiliyat oldum
2.si karnımda öldü kürtaj oldm
3. sü kimyasal gebelik
4. dış gebelik amiliyatı ve sağ tüpüm alındı

amiliyat olalı 7 ay oldu ve korkuyorum çok kötü günler geçirdim şimdi tekrardan istiyorumm aama birde kan pıhtılaşması var aynı zamanda hamile kalınca kan sulandırıcı iğne vurulmak zorunda kalıyorum

izmirde oturyorum riskli gebelik uzmanı arıyorum ege. ün. prof. sait yücebilgini duydum ama doktora gitmeye korkuyorum bu topiği görünce sizlere yazmak istedim

aanıza benide alırmısınız bir çocuk özlemi çeken olarak benim gibi olanlar varmı aranızda

hımmmm nasıl bişeyy olsa aceppp hani şu gögüs altından sonra bol olan elbiselerden alsan hamileliktede rahat rahat giyersin hemide:26::26::26:

hoşgeldinnn RABBİM birdahaki gebeliğini saglıklı bişekilde kucagına almayı nasip etsin

günaydın kızlarr
maşallah iyisiniz
bende gündüz iyiyim ama akşam olsun istemıyorum cok şişiyorum bir yere sıgamıyorum tüm kanepelere atıyorum kendini ana bir türlü rahat edemiyorum bunada sükür yine
binbirgece hoşgeldin canım cok gecmiş olsun benımde 2 kaybım oldu senı cok iyi anlıyorum gün dogmadan neler dogar benım 3. hamileliğim cok şükür bu iyi gitti şimdiye kadar
bol bol dua et canım rabbim isterse olur neden olmasın

canım yaa çok geçmiş olsun yaşadıkların hep üstüste gelmiş talihsizlikler yaşamışsın hep bir arkadaşımız var(tarfil) onunda 4 kaybı var ama şuan hamile ve çok şükür iyi gidiyo hamileliği tüpbebeğe başlıycakları dönem hamile kalmıştı

kan pıhtılaşması içinde bir topik var orda tecrübeli arkadaşlar var sana yardımcı olucaklardır
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html

Son düzenleme:
hımmmm nasıl bişeyy olsa aceppp hani şu gögüs altından sonra bol olan elbiselerden alsan hamileliktede rahat rahat giyersin hemide:26::26::26:
evet olabilir aslında bana biraz model göster hadi hadiii

hoşgeldin canım nasılsın diycem ama durum ortada:)
normal doğummu olacak seninki canım aklıme gelmişken sorayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…