yok yok ben kesin genetik çöplüğüm (şu anda gülüyorum)
aa kızlar evet ya gelen giden varmı hadi artık bi hamile haberi daha gelsin de
neşemizi bulalım
hay allah iyiliğini versin emi eskiden kırmızılardı şimdide adı senkimi oldu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok daha gelmedi ama geldi gelecek bugün çok sancım var özellikle sabah uyandığım zaman felaket sancı ve gaz oluyorYaa kedersizim ben sana dün akşam geldimi seninki dedimya eşini kastetmemiştim sırnaşık şey adetin geldimi demek istemiştim :roflol:
ipekçim yemeklerini sık sık baklagillerden yapmalısın badem ve cevizinde kolstrole iyi geldiğini duymuştum ha bide yemeklerinde zeytin yağı kullan ..bu kolestrol kilolu olanlarda olmuyor benim eniştem o kadar cılız olmasına rağmen onun kolstrolü yüksek çıkıyorr
aa kızlar evet ya gelen giden varmı hadi artık bi hamile haberi daha gelsin de
neşemizi bulalım
sevdam canım nasılsın eşimle gezdik , inan daha evde olmanın şaşkınlığıda var , böyle işte
genetik çöplüğü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay ilahi nerden buluyon bu lafları :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gelir yakında sen merak etme :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
oleeeey sonunda ekledi yaşasın artık bende duygularımı ifade edebilicem:lepi:
sevdam listeye smiley falan koyabiliyormusun eğer oluyorsa biraz nazar boncuğu ile süslendirebilirmisinzemuszemus zemuszemus
yok canım paint te yapıyorum listeyi o yüzden smile koyamıyorum:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?