Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekçim yemeklerini sık sık baklagillerden yapmalısın badem ve cevizinde kolstrole iyi geldiğini duymuştum ha bide yemeklerinde zeytin yağı kullan ..bu kolestrol kilolu olanlarda olmuyor benim eniştem o kadar cılız olmasına rağmen onun kolstrolü yüksek çıkıyorr

yok yok ben kesin genetik çöplüğüm (şu anda gülüyorum)

aa kızlar evet ya gelen giden varmı hadi artık bi hamile haberi daha gelsin de
neşemizi bulalım

genetik çöplüğü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay ilahi nerden buluyon bu lafları :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gelir yakında sen merak etme :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Yaa kedersizim ben sana dün akşam geldimi seninki dedimya eşini kastetmemiştim sırnaşık şey adetin geldimi demek istemiştim :roflol:
hay allah iyiliğini versin emi eskiden kırmızılardı şimdide adı senkimi oldu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok daha gelmedi ama geldi gelecek bugün çok sancım var özellikle sabah uyandığım zaman felaket sancı ve gaz oluyor
seninkiler nasıl gelmediler umarım kaydirigubbakcemile3

kedersizim bak aşağıya sana diyet listemi yazıyorum

sabah
2 dilim ekmek bir dilim peynir bir yumurta(veya yumurta yerine iki dilim peynir)
domates salatalık süt

ara
2 ceviz 2 kayısı

öğle
1 dilim ekmek
8 kaşık sebze yemeği
salata
yoğurt

ara
2 porsiyon meyve

akşam
1 dilim ekmek
100 gr et balık tavuk veya baklagil
yoğurt salata

ara
2 porsiyon meyve
yatarken süt

benim evimde sebze yemekleri bir kaşık zeytinyağ ile pişer etli yemekler yağsızpişer
kızartma yapılmaz yapılırsada tefal actfry kullanılır ben 3 litre zeytinyağını 1 sene kullanıyorum 5 litre ayçiçek yağıda 1 1,5 yıl gidiyo

aa kızlar evet ya gelen giden varmı hadi artık bi hamile haberi daha gelsin de
neşemizi bulalım

canım benden umudu kesin olsa testte çıkardı zaten zemuszemus stresten gelmiyo sanırım ama ağrılarım bi geliyo bi gidiyo.İnşallah kedersizimden güzel haberler alırız

sevdam canım nasılsın eşimle gezdik , inan daha evde olmanın şaşkınlığıda var , böyle işte

iyiyim canımm seni özledik işte sensiz olmuyo :umursamaz: doğum yapınca napcaz yaaa uzak kalcan artık bizden bebişle uğraşcan çünkü kaydirigubbakcemile3

gülüyosun ama beslenme şeklimi oku anlıcaksın genetik çöplük olduğumu

ipekçim bu listedekilerini uyguluyorsan helal olsun sana valla ben yemeklerimi çok yağlı yapıyorum maalesef eşim öyle ağır ve yağlı yemekler seviyor bende alıştım artık öyle yemeye allah çok şükür kolestrol falan yok bende ama ilerde bu yediklerimiz burnumuzdan gelmese iyi

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, duru81+, Eti_puf+, iipekk34+, sevdanehri54+
bu misafir bizi burda da buldu galiba:1ninca:

evet kedersiz uyguluyorum uygulamak zorundayım çünkü 5-10 yıl sonrası için iyi şeyler söylemiyo doktor ekmek yerine istersem çorba veya pilav yada makarna bir kaşık yiyebiliyorum eşimide alıştırdım sadece ağustostan beri düzensizlik oldu o da zaten anında kilo aldırdı mafoldumben

sevdam listeye smiley falan koyabiliyormusun eğer oluyorsa biraz nazar boncuğu ile süslendirebilirmisinzemuszemus zemuszemus

herkes neden sustu :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…