Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benimde eşim bugün erkenci dersleri boş o burdayken çok yazamıyorum size benneyaptımki

desene herkesin bir nedeni varrr kaydirigubbakcemile5
bu sessizlik inşallahh güzel kutlamalar getirirrr de coşarızzz

Günaydın sibelcim hoşgeldinn öyle boş durmadık habire yazdık valla sibelim kızın nasıllarrr bakalımm yaramazlık yapıyomu bu arada ismini düşündünüzmü

geldi kahvaltımız yaptık şimdi kanepeyi açmış yatacak bana sende gel yanıma diyokaydirigubbakcemile

ayy ne güzell iştee opuyorumnanaktan hemen git yat sende kocişin yanına kaydirigubbakcemile3 bizde her akşam çekyatı açmayız çyle sıkışır sarmaş dolaş oluruzzz :kedi: ösledimm bak şimdi eşimi :kedi: kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, duru81+, iipekk34+, sevdalinka07, TURKUAZ26

bu misafir kim yaaa klava: geleceksen kayıtlı gelde bilelim kimsin şekerim

gidecemde facebook ta bir oyun var tarlama çilek ektim birazdan toplamam lazım onu bekliyorum kaydirigubbakcemile3

gunaydın arkadaslar nasılsınız bakalım bugun ben hala adet olmadım beklıyoruz. bunun sonunda necıkacak .dualarınızı beklıyorum arkadaslar........

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, duru81+, sevdalinka07+, sevdanehri54+

misafir halen orda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…