benim ilk denemem canım daha önce 3 defa aşılama yapıldı ama bunlardan önce ilaç tedavileri oldum ve rahimden iki defada ameliyat oldumiçini ferah tut canım bol bol dua et.... ümitsizliğe kapılma ,bebeişlerinle konuş.......kaçıncı denemen canım bu senin...
10 yıl boyunca olmazsa tüp bebek yaptırırız diye kendimi teselli ediyodum şimdi yaptırdık ama yine içim rahat değil nerdeyse tüm arkadaşlarım hamile kalınca rüyamda gördüm ya bi kişide beni görse ya boshayallersmile[/Q
canım arkadaşım böyle düşünüpte hem kendini hem bebişlerini üzme... olucak inş benim içime öyle doğuyoooooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onları alıştırmaya çalışıyorum ama bana kızıyolar senin içinde çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda yüzün gülerseni çol iyi anlıyorum canım :1hug: bende 2 kez denedim . aynı şeyleri bende yaşadım özellikle eşim hep hamileymişim gibi davrandıkça içim yanıyodu. :1hug:
evet canım iyiki sizler varsınız insan ne kadar rahatlıyo içindekileri rahatça anlatabiliyoyok canım öle deme canım bak biz warız rahat olll
rabbim hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda.....ogüzel duyguyu sizde yasarsınız inşallah...
canım ben 23 yasındayım temmuzda evlendim bi düşük oldu eylülde ondan sonra bidaha hamiş olamadımmm
onları alıştırmaya çalışıyorum ama bana kızıyolar senin içinde çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda yüzün güler
canım ya inşallah ne güzel böyle şeyler duymak inşallah boşa kuruntu yapıyorumdurAmin canım amin .. hepimizin inş.. bak sen hamile kalcaksın içime öyle doğuyooooooooooooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canım çok zor biliyorum benimde 10 yıl oldu hep ümit dünyası tedaviye devam işte şimdi tüp bebek yaptırdım perşembe sonuç belli olcak nasipse
canım daha yeni gördüm benim gercek adım zaten melikee allah razı olsun bitanem yaaa
amin canım ama nedense günler geçtikçe ümidimi kaybediyorum yakın çevrem çok ümitli ben onların adına dahada çok üzülüyorum öyle hevesli bekliyolarki sanki ben hamileymişim gibi düşünüyolar bense çaresizce üzülüyorum
10 yıl boyunca olmazsa tüp bebek yaptırırız diye kendimi teselli ediyodum şimdi yaptırdık ama yine içim rahat değil nerdeyse tüm arkadaşlarım hamile kalınca rüyamda gördüm ya bi kişide beni görse ya boshayallersmile
rabbim hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda.....ogüzel duyguyu sizde yasarsınız inşallah...
bu arada sevgiler gününüzü de kutluyorum arkadaşlar...............Şeniz
bi arkadaşım bebeğinin terinin ekşi ekşi koktuğunu ama öylede olsa evlat kokusu insana çiçek gibi geliyo demişti o an aklımdan belki ben o kokuyu ömrümce duyamıycam diye düşündüm ve ağzımdan çıkıverdi bi bebek gördüğümde kucağıma alınca öpmüyorum hep kokluyorum ve hep diyorum Allahım başka bebeklerde masum tatlı günahsız başkasının bebeği bu kadar seviliyosa kendimin olsa ne kadar sevilir diye o kokuyu bizlerde duyarız inşallah kendi bebeklerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?