Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seni çol iyi anlıyorum canım :1hug: bende 2 kez denedim . aynı şeyleri bende yaşadım özellikle eşim hep hamileymişim gibi davrandıkça içim yanıyodu. :1hug:
onları alıştırmaya çalışıyorum ama bana kızıyolar senin içinde çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda yüzün güler

rabbim hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda.....ogüzel duyguyu sizde yasarsınız inşallah...

:teselli:
canım ben 23 yasındayım temmuzda evlendim bi düşük oldu eylülde ondan sonra bidaha hamiş olamadımmm

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.bende geçen sene ilk tüp bebek tedavisinde hamiş kalmıştım ne yazık ki hemen düştü. seninde bebişlerin olunca bu günlerini unutursun canım...:1hug:.

onları alıştırmaya çalışıyorum ama bana kızıyolar senin içinde çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda yüzün güler

Amin canım amin .. hepimizin inş.. bak sen hamile kalcaksın içime öyle doğuyooooooooooooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi arkadaşım bebeğinin terinin ekşi ekşi koktuğunu ama öylede olsa evlat kokusu insana çiçek gibi geliyo demişti o an aklımdan belki ben o kokuyu ömrümce duyamıycam diye düşündüm ve ağzımdan çıkıverdi bi bebek gördüğümde kucağıma alınca öpmüyorum hep kokluyorum ve hep diyorum Allahım başka bebeklerde masum tatlı günahsız başkasının bebeği bu kadar seviliyosa kendimin olsa ne kadar sevilir diye o kokuyu bizlerde duyarız inşallah kendi bebeklerimizde

nazraca canım ben çıkıyorum. eşim uyandı kahvaltı hazırlıycam canım. kusura bakma yalnız bırakıcam malum bugün sevgililer günü yalnız olmasın..... dualarım seninle......... kendine iyi bak canım Allah a emanet ol..... opuyorumnanaktan

merhaba canım çok zor biliyorum benimde 10 yıl oldu hep ümit dünyası tedaviye devam işte şimdi tüp bebek yaptırdım perşembe sonuç belli olcak nasipse

insallah guzel habervereceksin canim

canim birde bir sey soracam sen size uzakbir yerde mi tup bebek yapmistin
birde otelde mi kaldin ne zaman eve dondun

canim umudini kaybetme
sen isteyeceksin rabbim verecek unutma
karnini oksa ve bebegine guclu olmasini soyle

canim insallah bende bebegimin kokusunu ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…