iyi hade bakalım gözün aydınnasılmı çıkmış doktor güzel dedi dur yazayım
ntd=1:32600
down sendromu=1:21900
sadece yaş=1:1450
trisomi=1:59300
böyle nurcik sonuçlar
hasan ayyy korkuyorum o adamıu görünce :)bence hasan alsınnnn neye kusurabakayım bananeeee
ya anılın takipçileri hepsinden çok52.000 lerdeydi enson..face de resimleri varmı kızlar hastaymış sms olarak birinci anıl olabilir yaa hasanda iyi hoşta çok ben yaptım delisi bağırışı falan filan
sonuçlar gayet iyi fatoş
iyi hade bakalım gözün aydın
fatoş inan hiç anlamıyorum bu sonuçlardan
ama zaten doktor iyi demiş güven sen doktoruna QUOTE]
ya testte bakıncaa insan biraz anlıyoo ama doktordaa güzel diyincee iyiceee rahatlıyooooo
allah allah nedne böyle oluyorkicanım söyledikleirni yaptım ama imza kısmında adres çıkıyor resim çıkmıyor anlamdım
ya yok ilk oyunda daha gönüllüler onlardan tarafa bakıyo diye arıza çıkarmıştııı ondan sinir oldumm
evt sewyhan en az deger 1kişide 300 çıkması lazımmış doktorr seninki çok güzel dedi 1 ay sonrada detaylıya alır herhaldeee bide ogluşun çok terbiyesiz dediiiii
işte benim 300 çıkmıştı
fatoş kameraya çektinizmi :))
ben dün doğru dürüst izleyemedim ama hasanın herzaman yaptığı şeyler
hımm anıl zengin demek
nurcik bak testlerin yorumu şöle : down sendromu olma ihtimali 21.900 gebelikten 1 ihtimaldiğerleride öle. yani ihtimali çok çokkk düşük gayet iyi..
günaydın kızlar bugün moralim bozuk doktorumbel fıtığından ameliyat olmuş ve dün faceden görüştük senin doğuma gelemeyebilirim dedi iyice iyleşene kadar ıstirahat edecem dedi bende inşallah iyileşir dönersiniz dedim bakalım ne olacak offff yaaa ne güzel alışmıştım ona bu hafta da kontrolüm vardı artık diğer doktora gideceğim yapcak bişi yok
sizler nasılsınız bakalım herkese hayırlı haftalar
günaydın kızlar bugün moralim bozuk doktorumbel fıtığından ameliyat olmuş ve dün faceden görüştük senin doğuma gelemeyebilirim dedi iyice iyleşene kadar ıstirahat edecem dedi bende inşallah iyileşir dönersiniz dedim bakalım ne olacak offff yaaa ne güzel alışmıştım ona bu hafta da kontrolüm vardı artık diğer doktora gideceğim yapcak bişi yok
günaydın canımgünaydın kızlar bugün moralim bozuk doktorumbel fıtığından ameliyat olmuş ve dün faceden görüştük senin doğuma gelemeyebilirim dedi iyice iyleşene kadar ıstirahat edecem dedi bende inşallah iyileşir dönersiniz dedim bakalım ne olacak offff yaaa ne güzel alışmıştım ona bu hafta da kontrolüm vardı artık diğer doktora gideceğim yapcak bişi yok
nurcik merak etme canım ikili de de sınır 200-225 olması lazım seninkilerde normalhem bu testler keisn olan bişey değil sadece ihtimal..ben 4lü yaptırmıcam gerek yok bu hafta kontrole giderim sonra bakalım ne zaman çağırırsa
hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım. birine alışıyosun sonradan değişim zor gelir.. bu arada face den de iletişim kuruyosun he doktorla ne güzel
günaydın hayırlı haftalar
seyhan bizimkilerinde var şeekerim sende ekle sende konuşşşşş ben ekliyecemde zati her hafta doktordayım gerek yokk
günaydın hayırlı haftalar
hımm varmıbelki ilerleyen zamanalrda eklerim
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?