Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nasılmı çıkmış doktor güzel dedi dur yazayım
ntd=1:32600
down sendromu=1:21900
sadece yaş=1:1450
trisomi=1:59300

böyle nurcik sonuçlar
iyi hade bakalım gözün aydın
fatoş inan hiç anlamıyorum bu sonuçlardan
ama zaten doktor iyi demiş güven sen doktoruna
bence hasan alsınnnn neye kusurabakayım bananeeee
hasan ayyy korkuyorum o adamıu görünce :)
survayvır topiğinde bir üye onun için maymunlar cehenneminden kaçmış gibi demişti bence çok güzel bir beznetme

ne olmuş kız anılıma nesi varmış :26:

dün baştan sona kadar izledinmi bilmiyorum ama
bütün yarışmacıların yaşadıkları videoları yayınladılar
hasan alple oyun karşılaşmasında
alpe bir bakışı var aman Allahım o neydi öylee eşimle kahkahalarla izledik onu ama alpte çok komik dili ile komiklik yapıyo

canım söyledikleirni yaptım ama imza kısmında adres çıkıyor resim çıkmıyor anlamdım
allah allah nedne böyle oluyorki
bide buraya bak bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...p-kartlilara-imza-ekleme-resimli-anlatim.html
ya yok ilk oyunda daha gönüllüler onlardan tarafa bakıyo diye arıza çıkarmıştııı ondan sinir oldumm

hasanın bakışlarından rahatsız olmuştu bende olsam rahatsız olurdum o bakışlara

ben dün doğru dürüst izleyemedim ama hasanın herzaman yaptığı şeyler
hımm anıl zengin demek

nurcik bak testlerin yorumu şöle : down sendromu olma ihtimali 21.900 gebelikten 1 ihtimal diğerleride öle. yani ihtimali çok çokkk düşük gayet iyi..

benim ikli sonucum böyle çıkmıştı

yaş riski: 1:796

biyokimyasal trisomy 21 riski: 1:325

kombine trisomy 21 riski: 1:431

trisomy13/184+NT: 1:8020

günaydın kızlar bugün moralim bozuk doktorumbel fıtığından ameliyat olmuş ve dün faceden görüştük senin doğuma gelemeyebilirim dedi iyice iyleşene kadar ıstirahat edecem dedi bende inşallah iyileşir dönersiniz dedim bakalım ne olacak offff yaaa ne güzel alışmıştım ona bu hafta da kontrolüm vardı artık diğer doktora gideceğim yapcak bişi yok
sizler nasılsınız bakalım herkese hayırlı haftalar

nurcik merak etme canım ikili de de sınır 200-225 olması lazım seninkilerde normal hem bu testler keisn olan bişey değil sadece ihtimal..ben 4lü yaptırmıcam gerek yok bu hafta kontrole giderim sonra bakalım ne zaman çağırırsa

nuray cnm yaa bencee senin doguma kadarr iyileşirr ama hayırlısıı diyelimmmm belkide hayırlısı budur senin için

hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım. birine alışıyosun sonradan değişim zor gelir.. bu arada face den de iletişim kuruyosun he doktorla ne güzel

günaydın canım
senin doğuma var daha canım o zamana kdar iyileşir bence .benim kayın beder ve kayınımda ameliyat oldular ama 15 günde normal hayatına döndüler

benim sonu sınırda dedi doktor bu yüzden 4lü istedi
evet doktorumda öyle dedi kesin sonuç değil bunlar bazen normal çıkan testlerde bile down sendromlu doğan çocuklar varmış Allah muhfaza

hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım. birine alışıyosun sonradan değişim zor gelir.. bu arada face den de iletişim kuruyosun he doktorla ne güzel

seyhan bizimkilerinde var şeekerim sende ekle sende konuşşşşş ben ekliyecemde zati her hafta doktordayım gerek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…