:teselli:
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.bende geçen sene ilk tüp bebek tedavisinde hamiş kalmıştım ne yazık ki hemen düştü. seninde bebişlerin olunca bu günlerini unutursun canım...:1hug:.
evet canım iyiki sizler varsınız insan ne kadar rahatlıyo içindekileri rahatça anlatabiliyo
canimsin ya
fercekten suanda cok uzgunum senin icin okuyamadim cunku adet oldum ama ins arkadaslarin yardimi ile sizlerki bitecek
kızlar ölüyorum sinirimden bugun 14 şubat ve eşim maç izlemeye arkadaşına gtti evde tek başıma kös kös otryrm çıldıracağım knuscagım kmse yokk yardım edn
canın saolsun canım napalım yaaakaydirigubbakcemile5
Kızlar nasılsınız bakayım bugün a.s.herkesin sevgililer günü kutlu olsun :asigim:Şeniz
Kızlar nasılsınız bakayım bugün a.s.herkesin sevgililer günü kutlu olsun :asigim:Şeniz
şans işte kimsecikler yok kızlar çok giremiyeceğim bu aralar hoş zaten yeni katıldım aranıza ya çoğunuz birbirinize gerçek isminizle sesleniyorsunuz ya kafam karışıyor kim kimdir diye bilmiyorumkismile ee benimde gerçek ismim fatma neyse kızlar hepimizin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun bu sıkışık zamanımızda yeni tv almayı düşünüyoruz o zamana kadar çok giremeyebilirim ha bu arada bende adetliyim dualara katkım olsun isterim ama adet bitince inşallah hepinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan
ah su erkekler ahklava: klava:
inşallah canım inşallah tek temennnimiz buuuu hayırlısıyla hayırlı bebişşşler nasip etsin bizeeeeeea.s.
walla ya ben mi çok takıyrm gercektende bu kadar umursamaz olablyolarmı
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ölüyorum sinirimden bugun 14 şubat ve eşim maç izlemeye arkadaşına gtti evde tek başıma kös kös otryrm çıldıracağım knuscagım kmse yokk yardım edn
canim sen benim kini gorsen
onlar bizim onlari dusundugumuz kadar onlar bizi dusunmuyorlar
üzülme canım ya benim eşimde işteydi şimdi geldiarabasının yanına indi benim 2ci ortağım ama ben ona söyledim hiçbirşey alma diye herzaman kutlar bende bişey alamıyorum utanıyorum artık bende diyorum bak sana bebek hediye ettim diyom oda diyo o doğum günümdeydi sayılmaz:teytey::asigim:
üzülme canım ya benim eşimde işteydi şimdi geldiarabasının yanına indi benim 2ci ortağım ama ben ona söyledim hiçbirşey alma diye herzaman kutlar bende bişey alamıyorum utanıyorum artık bende diyorum bak sana bebek hediye ettim diyom oda diyo o doğum günümdeydi sayılmaz:teytey::asigim:
ya zaten haftanın dger gnleri evde tek basıma kös kös otryrm bi hafta sonu var ve sevgililer gnü olamaz bu kadar snrden ölcem
evlennce bile umursamaz mı oluyolar ne ben özenyrm walla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?