Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ölüyorum sinirimden bugun 14 şubat ve eşim maç izlemeye arkadaşına gtti evde tek başıma kös kös otryrm çıldıracağım knuscagım kmse yokk yardım edn

inşallah canım inşallah tek temennnimiz buuuu hayırlısıyla hayırlı bebişşşler nasip etsin bizeeeeeea.s.

şans işte kimsecikler yok kızlar çok giremiyeceğim bu aralar hoş zaten yeni katıldım aranıza ya çoğunuz birbirinize gerçek isminizle sesleniyorsunuz ya kafam karışıyor kim kimdir diye bilmiyorumkismile ee benimde gerçek ismim fatma neyse kızlar hepimizin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun bu sıkışık zamanımızda yeni tv almayı düşünüyoruz o zamana kadar çok giremeyebilirim ha bu arada bende adetliyim dualara katkım olsun isterim ama adet bitince inşallah hepinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakayım bugün a.s.herkesin sevgililer günü kutlu olsun :asigim:Şeniz

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ölüyorum sinirimden bugun 14 şubat ve eşim maç izlemeye arkadaşına gtti evde tek başıma kös kös otryrm çıldıracağım knuscagım kmse yokk yardım edn

canim ya fatmalar cok oldu
biz yinede nicklerimizle hitap edelim yoksa karisacak

üzülme canım ya benim eşimde işteydi şimdi geldiarabasının yanına indi benim 2ci ortağım ama ben ona söyledim hiçbirşey alma diye herzaman kutlar bende bişey alamıyorum utanıyorum artık bende diyorum bak sana bebek hediye ettim diyom oda diyo o doğum günümdeydi sayılmaz:teytey::asigim:

evlennce bile umursamaz mı oluyolar ne ben özenyrm walla ya

canim ben esime bir bebek hediye etsem var ya tovbe omru billah benden birsey istemez ve beni prensesler gibi yasatirboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…