tüylerim ürperdi yemin ederim
böyle kocayı düşman başına bile vermesin Rabbim http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526124-bosandim.html
tüylerim ürperdi yemin ederim
böyle kocayı düşman başına bile vermesin Rabbim http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526124-bosandim.html
ayy inanmıyorum ya okurken gözlerim yerindenn çıkacaktııı resmennnn
okurken tüylerim üperdi gerçekten ama kesinlikle fake bi konu mal bide kayseride yaşıyomuş yalan yaaa işi gücü yok böyle bi konu açmış...
sanırım konu fake çünkü kazen hem kapatmış hemde fake konu açmak ayıp günah diye birde link koymuş oraya
evet ona baya güldüm yaaa
koptum zaten son kapanış cümlesinekazen alem adam yaabirde konuyu okuyanlara hadi dağılın artık demiş
burdan bahsediyoruz biz canım http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...r-gonulluler-izleyenlerin-paylasim-alani.html
haydaaaa şu nihatı nasıl paylaşacaksınız sevo ve sedefoyla
ben karışmam NİHAT beniiiiiiiiiiiimmm adam tam bi karizma yaaaaaaaaaa
nasıl paylaşıyorsanız paylaşın Anıla dokunmayında narinim o benimm
valla bilmem dün zavallım çok ağladı içim gittiii
offf yaaa adamı bi bakışta etkiliyor vallahiii
anıl senin olsun kuzum yanından bile geçmem merak etmeee
hiç deme onu yaaa nası ağladı beeeeşiyle konuşmasına bittim ama eşi biraz abarttı kocam kocam benim dedi durdu
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Günaydın cicoşlarım öperim ve kaçarımm
bekleyin beni anacııııııııııımmmmmmm
ünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canlarım nasılsınız bakalım yaaa nurcik neydi o paylaştığın okudum da harbiden korku filmi anlatıyor sandım çok etkilendim içim bi tuhaf olduu
yaa tarfilim dikkat ettimde sana geçmiş olsun demedim kusuruma bakma canım unutmuşum affına sığınırım şekerin yüksek çıkmış böbreklerin sancılanmış allahım yardımcın olsun canım tez zaman da hayırlısıyla kucağına alacaksın bebişini inşallahhh
günaydın canım
valla bende konuyu sorvayvırda bir arkadaş linki vermiş orda gördüm bir bakayım deidm amanınn o kadar korkttumki aksi gibi eşimde yoktu evde neyseki şifacımla konuşuyorudkta geçti korkum
günaydın millettduru bacı işlerini çabuk hallette gel bacım konuşacaklarımız var
günaydın canım ama sonlarına doğru okuyunca sanki abartmış mı ki diye demeden edemedim benim durumu da biliyorsun bende evde bazı şeyler buldum ama işte kafa karıştırıcı :44::44::44::44:
amann neyse kapatalım bence o kunuyu etkisinde kalıyorum sonra böyle şeylerin :26::26:
canım yaa yine ne buldun:26: size çok sık gelen kimler var eşinin ailesinden :44:
bende iyim çok şükür..günaydın canım iyiyim sen nasılsınnn
kızım napsın karısı korktuu kocam elden gitmesin diyeee kudurduuuubiz kapacaz yaaa
günaydın ablaaam yine ateş almaya geldin hemen kaçtın neyse sağlık olsunGünaydın cicoşlarım öperim ve kaçarımm
bekleyin beni anacııııııııııımmmmmmm
günaydııııııınnnnnünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım
valla bende konuyu sorvayvırda bir arkadaş linki vermiş orda gördüm bir bakayım deidm amanınn o kadar korkttumki aksi gibi eşimde yoktu evde neyseki şifacımla konuşuyorudkta geçti korkum
günaydın millettduru bacı işlerini çabuk hallette gel bacım konuşacaklarımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?