Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa kızlar mralim çok bozukkk beni hastane istemiş bugün orada iş başı yapabilirmişim bundan sonra orda olabilirmişim canım çok sıkkın içim yanıyor yaaaaaaa

canım herşeyin hayırsılı
belkide orda başlasan daha iyi olacak senin için ..sandığın kadar kötü olmuycak belkide ..

neden cnm niye istemiyosun ki orayıııı :26:
sıkma canını yaaa

canım herşeyin hayırsılı
belkide orda başlasan daha iyi olacak senin için ..sandığın kadar kötü olmuycak belkide ..

yaa ne bileyim ben buraya çok alıştım 5 yıldır bu birimdeydim ne bileyim orası biraz zor şartlarmış herşey yasakmış ne bileyim dedikodu çokmuş

yaa ne bileyim ben buraya çok alıştım 5 yıldır bu birimdeydim ne bileyim orası biraz zor şartlarmış herşey yasakmış ne bileyim dedikodu çokmuş

cnm sıkma canını yaa hakkında hayırlısı neyse o olsun belki gittiğin yeri daha çok seveceksin hiç belli olmaz sıkma canını kendini hep orası kötü diye adapte etme ...

kızlar eşim uyandı evde bugün şimdi kahvaltı hazırlıycaz beraber ..
öğleden sonra çıkacak o gidince damlarım hmen buraya

cnm sıkma canını yaa hakkında hayırlısı neyse o olsun belki gittiğin yeri daha çok seveceksin hiç belli olmaz sıkma canını kendini hep orası kötü diye adapte etme ...

ne bileyim canım hiç bi şekilde sağlıklı düşünemiyorummm

kızlar eşim uyandı evde bugün şimdi kahvaltı hazırlıycaz beraber ..
öğleden sonra çıkacak o gidince damlarım hmen buraya

afiyet olsun canım güle güleee

herkese günaydınlarrr nasılsınız kızlarr

bende okudum o konuyu şaştım kaldım yaa :26:

sedefom demek hastaneye gideceksin ee hala kapanma durumu varmı peki kapanırsa ne olcak durumun bunlar netlik kazandımı

günaydınnn laracım naptın taşındın mı

canım naber evet taşındım sedfim çok şükür yerleştik ama dün suyum kesildiönceki kiracının üzerineymiş abonesi adam kestirdibugün suyumuz açılacak evime gidicem şuan kayınvalidemdeyim
allahtan tam taşınma aşamasında kesilmedi işlerim bitmişti

canım bugün personel şefi geldi konuştuk hastane kapanmayacakmış devamlı bişeyler yapacaklarmış zaten sağlık bakanı istemiş iyide dedim bi tek bende yok diploma başkasında da var dedim o da bana ama hastane seni istiyor nedense dedi canımı çok sıktı şuanda ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorm bide işin kötüsü bugün doğum günüm hediyem bu mu olacaktıı

niye haber vermemiş ki ama neyse ki işlerini halletmişsin o iyi canımm güle güle oturun yeni evinizde canımm

hadi hayırlı olsun laracım nasıl oldu ev içine sindimi peki
demek suyun kesildi neyseki açılacakmış bugün. buarada annene yada k.validene yakınlaştınmı uzaklaştınmı

hadi hayırlı olsun laracım nasıl oldu ev içine sindimi peki
demek suyun kesildi neyseki açılacakmış bugün. buarada annene yada k.validene yakınlaştınmı uzaklaştınmı

sağol canım kendi anneme çok yakınlaştım sevocum iyi oldu benim için
ev içime sindi gibi

ayyy canım benim doğum gününmüüüü doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaa

bu arada bence hastane daha rahattır hem orada da çok tartışmalar sorunlar yaşadın farklı bir ortam sanada iyi gelir hem ısrarla seni istemelerinde vardır bir hayır bence sakın üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…