yaa kızlar mralim çok bozukkk beni hastane istemiş bugün orada iş başı yapabilirmişim bundan sonra orda olabilirmişim canım çok sıkkın içim yanıyor yaaaaaaa
yaa kızlar mralim çok bozukkk beni hastane istemiş bugün orada iş başı yapabilirmişim bundan sonra orda olabilirmişim canım çok sıkkın içim yanıyor yaaaaaaa
neden cnm niye istemiyosun ki orayıııı :26:
sıkma canını yaaa
canım herşeyin hayırsılı
belkide orda başlasan daha iyi olacak senin için ..sandığın kadar kötü olmuycak belkide ..
yaa ne bileyim ben buraya çok alıştım 5 yıldır bu birimdeydim ne bileyim orası biraz zor şartlarmış herşey yasakmış ne bileyim dedikodu çokmuş
kızlar eşim uyandı evde bugün şimdi kahvaltı hazırlıycaz beraber ..
öğleden sonra çıkacak o gidince damlarım hmen buraya
cnm sıkma canını yaa hakkında hayırlısı neyse o olsun belki gittiğin yeri daha çok seveceksin hiç belli olmaz sıkma canını kendini hep orası kötü diye adapte etme ...
kızlar eşim uyandı evde bugün şimdi kahvaltı hazırlıycaz beraber ..
öğleden sonra çıkacak o gidince damlarım hmen buraya
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnn laracım naptın taşındın mı
herkese günaydınlarrr nasılsınız kızlarr
bende okudum o konuyu şaştım kaldım yaa :26:
sedefom demek hastaneye gideceksin ee hala kapanma durumu varmı peki kapanırsa ne olcak durumun bunlar netlik kazandımı
herkese günaydınlarrr nasılsınız kızlarr
bende okudum o konuyu şaştım kaldım yaa :26:
sedefom demek hastaneye gideceksin ee hala kapanma durumu varmı peki kapanırsa ne olcak durumun bunlar netlik kazandımı
canım naber evet taşındım sedfim çok şükür yerleştik ama dün suyum kesildiönceki kiracının üzerineymiş abonesi adam kestirdi bugün suyumuz açılacak evime gidicem şuan kayınvalidemdeyim
allahtan tam taşınma aşamasında kesilmedi işlerim bitmişti
canım naber evet taşındım sedfim çok şükür yerleştik ama dün suyum kesildiönceki kiracının üzerineymiş abonesi adam kestirdi bugün suyumuz açılacak evime gidicem şuan kayınvalidemdeyim
allahtan tam taşınma aşamasında kesilmedi işlerim bitmişti
kızlar ben geçmişe bakamadımmmmm ne olduuu?
bu arada günaydın sevocum
canım bugün personel şefi geldi konuştuk hastane kapanmayacakmış devamlı bişeyler yapacaklarmış zaten sağlık bakanı istemiş iyide dedim bi tek bende yok diploma başkasında da var dedim o da bana ama hastane seni istiyor nedense dedi canımı çok sıktı şuanda ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorm bide işin kötüsü bugün doğum günüm hediyem bu mu olacaktıı
niye haber vermemiş ki ama neyse ki işlerini halletmişsin o iyi canımm güle güle oturun yeni evinizde canımm
hadi hayırlı olsun laracım nasıl oldu ev içine sindimi peki
demek suyun kesildi neyseki açılacakmış bugün. buarada annene yada k.validene yakınlaştınmı uzaklaştınmı
canım bugün personel şefi geldi konuştuk hastane kapanmayacakmış devamlı bişeyler yapacaklarmış zaten sağlık bakanı istemiş iyide dedim bi tek bende yok diploma başkasında da var dedim o da bana ama hastane seni istiyor nedense dedi canımı çok sıktı şuanda ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorm bide işin kötüsü bugün doğum günüm hediyem bu mu olacaktıı
niye haber vermemiş ki ama neyse ki işlerini halletmişsin o iyi canımm güle güle oturun yeni evinizde canımm
sağol canım kendi anneme çok yakınlaştım sevocum iyi oldu benim için
ev içime sindi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?