canim daha sen soylesen o der ki bir hafat sonum var onuda birak arkadaslarla geciirim derler
sanki biz onlari goruyoruz
canim vallahbende bir cift gorunce kiskaniyorumŞeniz
ne yapmak lazm acaba ömrüm blemi gececek yakafamçokkarıştı
aynen öle walla tek kelmesi buu
bende bundan korkuyorum
evlennce bile umursamaz mı oluyolar ne ben özenyrm walla ya
canim ben esime bir bebek hediye etsem var ya tovbe omru billah benden birsey istemez ve beni prensesler gibi yasatirboshayallersmileboshayallersmile
erkekle kadın arasında cok dsnce farkı oluyo biz en ufak ince düşünyrz onlar ise hç
yok be benim eşim değişmedi biz evleneli 5sene oluyor 6tı oluyoruz artık herşeyi kutlamıştır sağolsun
benim eşimde beni öyle yaşatıyor canım bizde çok aradık bu bebeği süpriz yaptı babasına doğum gününde bede doğum günü hediyesi biberonla testi hediye etmiştim:teytey::teytey:
inşallah canım allahım herkese nasip etsin çok güzel bişeymiş
nekadarlık evlisin sen UMUDUNUKAYBETME nedenini varmı omaması için
üzülme canım bak eşine keçi boynuzu pekmezler flan yedir arkadaşım vardı benim dr kesinlikle olaz çocuk demiş kadın 3sene sonra hamile kaldı ama eşine çok iyi baktı şimdi 4aylık elinde oğlu var
canım merhaba biz İstanbula gittik orda görümcemde kaldık ben Acıbademde yaptırdım bir hafta kaldık orda inşallah tutmuştur gönül olsun istiyo hepinsallah guzel habervereceksin canim
canim birde bir sey soracam sen size uzakbir yerde mi tup bebek yapmistin
birde otelde mi kaldin ne zaman eve dondun
Kızlar nasılsınız bakayım bugün a.s.herkesin sevgililer günü kutlu olsun :asigim:Şeniz[/QUOTEsağol canım sen nasılsın bebiş nasıl ara sıra giriyosun özletme kendini
merhaba canım çok zor biliyorum benimde 10 yıl oldu hep ümit dünyası tedaviye devam işte şimdi tüp bebek yaptırdım perşembe sonuç belli olcak nasipse
kızlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun benimde eşim yanımda değil şimdi işe gitti ben annemlerde kalıyorum bu ara oda her gün uğramaya çalışıyo yanıma sabah kutladı sevgililer günümü uykusuzdu ayaktada zor duruyodu ama olsun geldi yinede yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?