Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evlennce bile umursamaz mı oluyolar ne ben özenyrm walla ya

yok be benim eşim değişmedi biz evleneli 5sene oluyor 6tı oluyoruz artık herşeyi kutlamıştır sağolsun

canim ben esime bir bebek hediye etsem var ya tovbe omru billah benden birsey istemez ve beni prensesler gibi yasatirboshayallersmileboshayallersmile

benim eşimde beni öyle yaşatıyor canım bizde çok aradık bu bebeği süpriz yaptı babasına doğum gününde bede doğum günü hediyesi biberonla testi hediye etmiştim:teytey::teytey:

ayyy cok guzel ya
ben esime onu hedye edrim insallah rabbim acisin bize

inşallah canım allahım herkese nasip etsin çok güzel bişeymiş

amin canim benim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

üzülme canım bak eşine keçi boynuzu pekmezler flan yedir arkadaşım vardı benim dr kesinlikle olaz çocuk demiş kadın 3sene sonra hamile kaldı ama eşine çok iyi baktı şimdi 4aylık elinde oğlu var

kızlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun benimde eşim yanımda değil şimdi işe gitti ben annemlerde kalıyorum bu ara oda her gün uğramaya çalışıyo yanıma sabah kutladı sevgililer günümü uykusuzdu ayaktada zor duruyodu ama olsun geldi yinede yanıma

canım bi arkadaşım var, o da fatih beye gidiyor , o da tüp bebek için 15 gün önce acıbademe gittiler. şimdi hamile. cem bey ilgilenmiş. çok memnun kalmışlar. inşllah seninde tutacak canım.... dua ediyorum sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…