Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim sevommm inan ki sevinemiyorum bilmiyorum sevom ağlayacam zor tutuyorum kendimiii

sedefçimmmm doğumgünün kutlu olsun canımmmmm sağlıklı mutlu uzun yıllara inşallahhhh

senin canın neye sıkkın onu merak etmiştim canım

günaydınnnnn canım

günaydın canım iyiyiz sen

bende kesin yakınlaşmışsındır diye tahmin etmiştim çok iyi oluyo bu şekilde hele ki ilerleyen zamanda daha da işine yarayacak..

sevom saol cnmm bendee iyiyimmmmm hepinizii öperim kamerim cnm hadi hayırlı olsun taşındın kurtuldun ohh senden rahatı yoktur şimdiii sedefo aglamaa cnm belkidee hakkında hayırlısı buydu inşallah ta öyle olurrr

piiiiiişşşşşttt noluyo bakeemmmm
tekrar gününüz aydın olsun
sedefim ağlama hayırlısını dile sen neiş yapıyodun

kahvaltık yaptık eşimin biraz dersleri varmış onlarla uğraşırken bende yine geldim :))

sedefom doğum günümüş bugün nice mutlu uzun yıllara canım iyiki doğdun iyiki varsın
bence iş konusunu bu kadar takma kafana üzme kendini bence yeni iş sana daha hayırlı gelecek bak demedi deme .Alah gönlüne göre versin canım

lara hoşgeldin yerleştinmi tam olarak .Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güle güle oturun

sedefçimmmm doğumgünün kutlu olsun canımmmmm sağlıklı mutlu uzun yıllara inşallahhhh

senin canın neye sıkkın onu merak etmiştim canım

teşekkür ederim canımmm
ya daha önce hastane beni istemişti bende istememiştim daire başkana söylemiştim yollamam seni demişti dünde şirketten aramışlar gerçi bizim haberimiz yokkktu daha bu sabaha kadar personel şefi geldi beni yokladı gitmedinmi sen daha dedi bende nereye dedim ee seni mavi hastane istedi oraya gidecekmişsin dedi bende bi şok şaka yapıyorlar sandım var ya nolur 1 nisan olsun bugün allahım dedim o an içimden

daire başkanımı bekliyorum şimdi toplantıdaymış onunla konuşacam bakalımmm

piiiiiişşşşşttt noluyo bakeemmmm
tekrar gününüz aydın olsun
sedefim ağlama hayırlısını dile sen neiş yapıyodun

teknik ressamım ama işaret dili diplomalarım olduğu için sağlık bakanı yasa çıkarmıştı ondan dolayı bide başhekimyardımcısı beni çok enerjik ve çalışkan bulmuş ondan istiyormuş orda çalışan bi kaç tanıdıklarım buraya kesinlikle gelme diyorlar herşeyi burnundan getiriyorlarmış zaten anlatıyorlardı daha önce sıkıntılarını off ne bileyim yaaa

terfilll cnmm ya benimde yeniii haberim oldu sedefo yazmasaa haladaa olmıyacak çok çok geçmiş olsun az kaldııı kavuşacak
sın yavruunaaa saglıklı bi şekildee miss kokusunuu çekeceksin ohh ne güzellll

sağol nurcikim yerleştim evet çok şükür ufak tefek şeyler kaldı onlarda olur yavaş yavaş

iyiki doğdun sedeffooooo
iyiki doğdun sedefoooooooooo
iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar sanaaa

Eki Görüntüle 409770 Eki Görüntüle 409769 Eki Görüntüle 409768 Eki Görüntüle 409771

bir sonraki yaşgününde eminimki yalnız olmayacaksın iki kişi olarak kutlayacaksın canım benim

çok ama çok teşekkür ederimm hepinizeee allah razı olsun en güzel doğum günü hediyesi aldım sizlerden sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızzzzz inşallah sevom inşallah iki kişi olarak kutlarızzzz
nurcanım inşallahhhhhhh dediğin gibidirrr

Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın..

mutlu yıllarrr sedefommmmmmm

canım yaaaa üzme kendini senin için hayırlısı ne ise o olsun sedefçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…