Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz iyiyiz yeni kalktık sayılır oğluşla kahvaltıya başlamadan bakalım ne var ne yok dedik
sedefcim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin herşeyi getirsin iş içinde hayırlısı neyse hakkında o olsn canım bizim her şer gördüğümüzün ardında hayır her hayır gördüğümüzün altındada şer yatarmış hakkında hayırlısı olsun kuzum üzülme
lara yerleşmişsin ohh mis mis otur artık rabbim güle güle oturmanı nasip etsin

kızlar ben biraz çıkıyorum kayınvalidem mutfak topluyor ben burda oturuyorum :26::26:bişey yaptırmıyor ama ayıp oluyor azıcık ortalıkta dolaşışıyım bari

öğleden sonra gidicem gitmeden tekrar gelirim hepinizi şimdilik öperek kaçarımmm

sağol nuraycımamin

yeni listemiz nasıl olmuş kızlarr sağolsunn şifa dün akşam epeyy uğraştıı listeyle

hmn gitt dolaşş ortalıktaa nasıl gelinsinn sen bakammm

ya tosti dogurdunmuuuuuu en son biryeree gidiyorum şukadar zamanım var diyoduu dogurdu haberii geldimii:26::26::26::26::26:

ya tosti dogurdunmuuuuuu en son biryeree gidiyorum şukadar zamanım var diyoduu dogurdu haberii geldimii:26::26::26::26::26:

doğurmuştur bence çünkü şimdi baktımda 40+4yazıyor çizelgesinde Allahtan bir mani çıkmadıysa geçtiğimiz günlerde doğurmuş olması lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…