Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın..
mutlu yıllarrr sedefommmmmmm
herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz iyiyiz yeni kalktık sayılır oğluşla kahvaltıya başlamadan bakalım ne var ne yok dedik
sedefcim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin herşeyi getirsin iş içinde hayırlısı neyse hakkında o olsn canım bizim her şer gördüğümüzün ardında hayır her hayır gördüğümüzün altındada şer yatarmış hakkında hayırlısı olsun kuzum üzülme
lara yerleşmişsin ohh mis mis otur artık rabbim güle güle oturmanı nasip etsin
duru81O Artık Anne
Eti_PufO Artık Anne
bulut83O Artık Anne
nevbahar76O İkizlerinin Annesi
nazracaO Artık Anne
bynkutluayO Artık Anne
leydim84O Artık Anne
yildiz_azeriO Artık Anne
iipekk34O Artık Anne
s.tugbaO Artık Anne
maiberfO Artık Anne
tuyanedaO Artık Anne
tostiO Artık Anne
tarfil
nuray0606
Kedersiz
sevdamcee
sevdanehri54
lara_O İkizlere Hamiş
nevbahar76İkizlerden Sonra Süpriz Yumurtasına Hamiş
sifaaOluruna Bıraktım
yeteeeeerYaram Ne Kanar , Ne Kabuk Bağlar
bebekdls
papatya_ozmen
sedefnazAz Kaldı Umutlara
asi38Rabbim Duy Sesiiiimii(
kızlar ben biraz çıkıyorum kayınvalidem mutfak topluyor ben burda oturuyorum :26::26:bişey yaptırmıyor ama ayıp oluyor azıcık ortalıkta dolaşışıyım bari
öğleden sonra gidicem gitmeden tekrar gelirim hepinizi şimdilik öperek kaçarımmm
yeni listemiz nasıl olmuş kızlarr sağolsunn şifa dün akşam epeyy uğraştıı listeyle
anammm seyhanınkii tamm onaa benzemişş tıpkıı aynısıııııııııııııı
yeni listemiz nasıl olmuş kızlarr sağolsunn şifa dün akşam epeyy uğraştıı listeyle
onun için en uygun onu bulduk inşallah beğenir oda
ya tosti dogurdunmuuuuuu en son biryeree gidiyorum şukadar zamanım var diyoduu dogurdu haberii geldimii:26::26::26::26::26:
neyinii begenmiyecekk beeee tam ooooo iştee ama çok sarıı birazz kumralı yokmuyduuu
doğurmuştur bence çünkü şimdi baktımda 40+yazıyor çizelgesinde Allahtan bir mani çıkmadıysa geçtiğimiz günlerde doğurmuş olması lazım
ohoo o kadarını bulamadık :)))artık benzemek için seyhan boyasın saçlarını
uyuyomusun anlamadımkii yaaa ben gidiyorum hadiii byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?