Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

süper olmuş ellerinize sağlık kendimide beğendimmm öle bi elbisemi alsam ne
bu arada hemen hemen herkesi benzetmeye çalışılmış sanki çok güzel

evet o linke bende meraktan tıkladım korktumm bacı ama listeyle uğraşınca senle yazışınca geçti gitti şükür ikimizde de

yaa kızlar mralim çok bozukkk beni hastane istemiş bugün orada iş başı yapabilirmişim bundan sonra orda olabilirmişim canım çok sıkkın içim yanıyor yaaaaaaa
yaa çğdemim hiç sıkma canını sen işine bakıcan lafı sözü mümkün olduğunca kulaklarını tıkıycan hadi hayırlı olsun yeni iş yeni umut şans bol bereketli para getirsin cnım bu arada doğum günün kutlu olsun ben senden çok umutluyum hatta hiç bir tedavilere gerek bile kalmadan çok hemde çok yakında hamiş olcannnnn

ağlama lütfen nasip kısmet artık bu işyerinde yok demekki zamanla anlarsın zaten yeni işin bence daha daha hayırlı

yeni listemiz nasıl olmuş kızlarr sağolsunn şifa dün akşam epeyy uğraştıı listeyle
birlikte uğraştık tatlımm ellerimize sağlık

anammm seyhanınkii tamm onaa benzemişş tıpkıı aynısıııııııııııııı
demi yaaa özel seçimdi

ne bileyim öyle görüncee içimdenn geldii oncaaa boş senee
hiç boş sene değil tatlım vakti saati şu anmış bundan sonranı keyfine bakıcann geçmişe daldıkça derinlere inersin hiç girme sen girme girme

süper olmuş ellerinize sağlık kendimide beğendimmm öle bi elbisemi alsam ne
bu arada hemen hemen herkesi benzetmeye çalışılmış sanki çok güzel
beğenmene sevindim sevom evet yaa herkesi ifade edenleri eklemeye çalıştık o resimlerden hareketsiz olanlara hareket boyutları da eğer mümkünse eşit boyda olması için kulitta dan rica edicez daha da iyi olacak

şifacım beğenmezmiyim çok güzel olmuş ellerinize sağlık canım

ben burdayım nurcik yemek yedim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…