kime laa bu hareketlerin seninn
oyy bakışınaa kurban senin ne tatlı yaaaa
ne oldu neden ağladın şimdi
doğru demiş adam ne kadar deli varsa kkda toplanmışnurcik kazen bir yere böyle yazmışAlem deliye hasret, biz akıllıya .....
ne bileyim öyle görüncee içimdenn geldii oncaaa boş senee
doğru demiş adam ne kadar deli varsa kkda toplanmış
hey allahım hormonlar depreşince böle oluyooooo dimekkkkk puhahahahaha
hey allahım hormonlar depreşince böle oluyooooo dimekkkkk puhahahahaha
duru81O Artık Anne
Eti_PufO Artık Anne
bulut83O Artık Anne
nevbahar76O İkizlerinin Annesi
nazracaO Artık Anne
bynkutluayO Artık Anne
leydim84O Artık Anne
yildiz_azeriO Artık Anne
iipekk34O Artık Anne
s.tugbaO Artık Anne
maiberfO Artık Anne
tuyanedaO Artık Anne
tostiO Artık Anne
tarfil
nuray0606
Kedersiz
sevdamcee
sevdanehri54
lara_O İkizlere Hamiş
nevbahar76İkizlerden Sonra Süpriz Yumurtasına Hamiş
sifaaOluruna Bıraktım
yeteeeeerYaram Ne Kanar , Ne Kabuk Bağlar
bebekdls
papatya_ozmen
sedefnazAz Kaldı Umutlara
asi38Rabbim Duy Sesiiiimii(
evet o linke bende meraktan tıkladım korktumm bacı ama listeyle uğraşınca senle yazışınca geçti gitti şükür ikimizde degünaydın canım
valla bende konuyu sorvayvırda bir arkadaş linki vermiş orda gördüm bir bakayım deidm amanınn o kadar korkttumki aksi gibi eşimde yoktu evde neyseki şifacımla konuşuyorudkta geçti korkum
günaydın millettduru bacı işlerini çabuk hallette gel bacım konuşacaklarımız var
yaa çğdemim hiç sıkma canını sen işine bakıcan lafı sözü mümkün olduğunca kulaklarını tıkıycanyaa kızlar mralim çok bozukkk beni hastane istemiş bugün orada iş başı yapabilirmişim bundan sonra orda olabilirmişim canım çok sıkkın içim yanıyor yaaaaaaa
ağlama lütfen nasip kısmet artık bu işyerinde yok demekki zamanla anlarsın zaten yeni işin bence daha daha hayırlıcanım bugün personel şefi geldi konuştuk hastane kapanmayacakmış devamlı bişeyler yapacaklarmış zaten sağlık bakanı istemiş iyide dedim bi tek bende yok diploma başkasında da var dedim o da bana ama hastane seni istiyor nedense dedi canımı çok sıktı şuanda ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorm bide işin kötüsü bugün doğum günüm hediyem bu mu olacaktıı
niye haber vermemiş ki ama neyse ki işlerini halletmişsin o iyi canımm güle güle oturun yeni evinizde canımm
birlikte uğraştık tatlımm ellerimize sağlıkyeni listemiz nasıl olmuş kızlarr sağolsunn şifa dün akşam epeyy uğraştıı listeyle
demi yaaa özel seçimdianammm seyhanınkii tamm onaa benzemişş tıpkıı aynısıııııııııııııı
hiç boş sene değil tatlım vakti saati şu anmışne bileyim öyle görüncee içimdenn geldii oncaaa boş senee
beğenmene sevindim sevom evet yaa herkesi ifade edenleri eklemeye çalıştıksüper olmuş ellerinize sağlık kendimide beğendimmmöle bi elbisemi alsam ne
bu arada hemen hemen herkesi benzetmeye çalışılmış sanki çok güzel
şifacım beğenmezmiyim çok güzel olmuş ellerinize sağlık canım
ben burdayım nurcikyemek yedim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?