Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yaaaa üzme kendini senin için hayırlısı ne ise o olsun sedefçim

amin canımmmm

teşekkür ederim canım haklısın ama inan ki elde olmuyor üzülmemek rabbim dediğin gibi yeter ki hayırlısını nasip etsin

şifacım ne güzel şeyler yazmışsın ağlamamk için kendimi çok zor tuttum tutuyorumda inşallah ağzından bal damlıyor sanki inşallah hayırlı gelir ne diyelim allahım büyükkkk

nasılsınız arkadaşlar bir aydır girmiyordum topiğimize kendimi hiç iyi hissetmiyodum çünkü buraya girip sizleri de üzmek istemediğim için bi süre girmeme kararı aldım gerçekten hiç iyi değildim psikolojik olarak ama allahıma şükür şimdi toparladım kendimi eee ne var ne yokkk sizlerden herkezler iyimi

merhabalar kızlar benim canım biraz değil baya sıkkın komşumla çarşıya çıktık kendisi hamile hastane takımı felan aldık içim bi tuhaf oldu çok cnm sıkıldı rabbim banada nasip edecekmi acaba öyle şeyleri almayaaaa bebişine çok güzel şeyler aldı kendisine hamile kıyafetleri ne bilim hiç anne olamıycakmışım gibi me geliyo çok fenayım yaaa

SEDEFİM doğum günün kutlu huzurlu mutlu olsun inşallahh sevdiklerinle nice senelere rabbim bi dahaki doğum gününe yavrunu verir inşalllahhh...
LARA yeni evin hayırlı olsun cnm huzurlu mutlu oturun inşallahhh..

başka aklıma gelmiyo unuttuğum varsa af ola çok kötü oldum ben yaaa çok heveslendim bebek kıyafetlerine hamilelere allahım nolurrr bana ve olmayan tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip et AMİİİİİNNN

offff asicim offfff inşallahhh canım inşallahhh allahım yzüümüzü güldürecek ama bizim veletler saklandı zamanı bekliyorrrrr

offff asicim offfff inşallahhh canım inşallahhh allahım yzüümüzü güldürecek ama bizim veletler saklandı zamanı bekliyorrrrr

canımmmm benim sen hiç umudunu yitirme rabbim okadar büyükki sizlerede nasip edecek bu duyguları en kısa zamanda inşallahhh

11 mayısta ablacım yanii cuma günü
benimde 15 mayıs

ohoo bugün ne oldu sana hani pozitiftin sen olmadı böyle

önce şu hiç olmuycak düşüncesini kafandan çıkar tabi diğer arkadaşlarımada söylüyorum bunu ...şuan sana öyle geliyor biliyorum anlıyorum seni ama Allah kısmet ettiği zaman hayırlısıyla o günleri gördüğünüz zaman kendinize kızacaksınız ..bugün yaşadığında bir sınav böyle düşün ..Rabbim sabrımzı sınıyor şükrediyormuyuz halimize diye bu yüzden bunları yaşıyoruz.. (Allah afetsin çoğu kez isyan ettimve sanırım ben o sınavdan başarılı geçemedim neyse) şimdi sen bugünü hiç yaşamamış farzet ve tedaviyle hamile kalacağım ,bebişim bu sefer beni bırakmıycak göbeğime konacak sıkı sıkı sarılacak bana diye telkinlerde bulun bunu kendin için yap:13::13: diğer kötü düşünceleri çıkar at kafandan olurmu:13:

oo pınar hoşgeldin canım kendini toparlayıp tekrar aramıza dönmene çok sevindim

Son düzenleme:

canım benim çok normal böyle düşünmen.ben daha bebek düşünmezken gidip bebek kıyafetlerini gezip hatta alıyordum.ama maelsef şimdi bebeğim olmuyor ve başkalarını benim yanımda aldığında ya da hamile arkadaşlarım kıyafetleri gösterdiğinde çok için gidiyor.bende yaşamak istiyorum o duyguyu.allah isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…