Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlar nasılsınız akşam ben biraz zor uyudum bide çok karın ağrısı çektim dün bugünde aynı üşüdüğümden mi acaba

günaydınnnn

günaydın canım ..doğum günün nasısl geçti anlat bakalım

üşüttünmü acaba adetin yakınmı ?:26:

herkese günaydınlar

günaydın canım dün akşam eşim beni güzel bi yere yemeğe götürdü sağolsun birazcık kafam dağıldı sonra gezdik baya en sonunda internet cafeye gidelim dedi bende olur dedim annemlerle msnde görüştük onlarıda üzdüm ne bileyim
adetim 21 inde olacam eğer bi aksilik çıkmazsa nurcanım üşüttüm galibaa:26::26::26:

belli oldumu kesinmi yane :44:

kesin belli gideğim ama yazı bekliyoruz daire başkanıylaa

hayırlısı olsun canım bozöa moralini belki beklediğinden daha iyi olur

inşallah canım inşallahhh öyle olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam

ohh ne güzel yemekler yenmiş kafelere gidilmiş.:))

annelere belli ettirmeseydin keşke üzülmüştür tabii
herşeyin hayırlısı bize belkide ben bu birimde daha rahatım diyceksin belki fereh tut içini

ohh ne güzel yemekler yenmiş kafelere gidilmiş.:))

annelere belli ettirmeseydin keşke üzülmüştür tabii
herşeyin hayırlısı bize belkide ben bu birimde daha rahatım diyceksin belki fereh tut içini

inşallah nurcanım inşallah annemlere belli etmemeye çalıştım ama ağlamaktan gözlerim yüzüm şiş olunca annem anladııı mecbur anlattım

her sabah ömerle kalkıyoduk bugün ben önce kalktım onun için
ne yapacaksın bakalım onun için erken uyandın :)

inşallah nurcanım inşallah annemlere belli etmemeye çalıştım ama ağlamaktan gözlerim yüzüm şiş olunca annem anladııı mecbur anlattım

bu sıkıntılarından sonra feraha çıkacaksın inşallah

herkese günaydınlar nasılsınız

benimde bugün keyfim yok elim ayağım tutmuyor takatim yok kafamı koysam uyurum modundayım

sedefo eşin ne güzel yemeğe götürmüş seni canım artık bu kadar takma iş olayını herşey olacağına varır etrafındakileride üzme sonuçta iş bu herzaman çözüm yolu olur..bu arada ağrıların ya üşümekten yada ovulasyon zamanın sanırım ondan

günaydın hoşgeldin sevo..gece belliki mesaiye kalmışsın

:

günaydın canım hamileyken bende sabahları çok yorgun olurdum hala değişen bi şey olmadı gerçi gece saat başı kalkmaktan şimdide sabahları çok yorgun halsiz oluyorum

ne yapacaksın bakalım onun için erken uyandın :)

bu sıkıntılarından sonra feraha çıkacaksın inşallah

inşallah nurcanım inşallahhhhhh ağzından bal damlıyor vallaa

günaydın sevom haklısın başkalarınıda üzmeye hakkım yok ama ne bileyim sevom çok üzüldüm yaaa bazen olacağına varır sıkma kendini diyorum ama inan ki içim yanıyorrr
haa ovulasyon olabilir yaa dün diyecektim sana böyle o kadar garip kii bu sefer akıntı tutsan çekip geliyor parçağında toplanıyor bide katı neden böyle oldu kiii

gıdgıddakk gıddak yumurtam çok sıcakkkkız o akıntı yumurta çatladığının işaretidir boş geçirmediniz dün geceyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…