günaydın ipeğimmmmm
nasılsın canım ne var ne yok
günaydınnnnherkese günaydın
herkese günaydınlar nasılsınız akşam ben biraz zor uyudum bide çok karın ağrısı çektim dün bugünde aynı üşüdüğümden mi acaba
pek keyfim yok canımmm bugün yarın başka biirime geçiyorum onun için moraller sıfırrr
pek keyfim yok canımmm bugün yarın başka biirime geçiyorum onun için moraller sıfırrr
günaydınnnn
günaydın canım ..doğum günün nasısl geçti anlat bakalım
üşüttünmü acaba adetin yakınmı ?:26:
herkese günaydınlar
günaydınnnn
günaydın canım ..doğum günün nasısl geçti anlat bakalım
üşüttünmü acaba adetin yakınmı ?:26:
herkese günaydınlar
belli oldumu kesinmi yane :44:
hayırlısı olsun canım bozöa moralini belki beklediğinden daha iyi olur
günaydın canım dün akşam eşim beni güzel bi yere yemeğe götürdü sağolsun birazcık kafam dağıldı sonra gezdik baya en sonunda internet cafeye gidelim dedi bende olur dedim annemlerle msnde görüştük onlarıda üzdümne bileyim
adetim 21 inde olacam eğer bi aksilik çıkmazsa nurcanım üşüttüm galibaa:26::26::26:
kesin belli gideğim ama yazı bekliyoruz daire başkanıylaa
inşallah canım inşallahhh öyle olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam
kankim sen nasılsın,erkencisin bu sabah hayırıdı
ohh ne güzel yemekler yenmiş kafelere gidilmiş.:))
annelere belli ettirmeseydin keşke üzülmüştür tabii
herşeyin hayırlısı bize belkide ben bu birimde daha rahatım diyceksin belki fereh tut içini
ne yapacaksın bakalım onun için erken uyandın :)her sabah ömerle kalkıyoduk bugün ben önce kalktım onun için
inşallah nurcanım inşallah annemlere belli etmemeye çalıştım ama ağlamaktan gözlerim yüzüm şiş olunca annem anladııı mecbur anlattım
ne yapacaksın bakalım onun için erken uyandın :)
bu sıkıntılarından sonra feraha çıkacaksın inşallah
günaydın hoşgeldin sevo..gece belliki mesaiye kalmışsınherkese günaydınlar nasılsınız
benimde bugün keyfim yok elim ayağım tutmuyor takatim yok kafamı koysam uyurum modundayım
sedefo eşin ne güzel yemeğe götürmüş seni canım artık bu kadar takma iş olayını herşey olacağına varır etrafındakileride üzme sonuçta iş bu herzaman çözüm yolu olur..bu arada ağrıların ya üşümekten yada ovulasyon zamanın sanırım ondan
herkese günaydınlar nasılsınız
benimde bugün keyfim yok elim ayağım tutmuyor takatim yok kafamı koysam uyurum modundayım
sedefo eşin ne güzel yemeğe götürmüş seni canım artık bu kadar takma iş olayını herşey olacağına varır etrafındakileride üzme sonuçta iş bu herzaman çözüm yolu olur..bu arada ağrıların ya üşümekten yada ovulasyon zamanın sanırım ondan
ne yapacaksın bakalım onun için erken uyandın :)
bu sıkıntılarından sonra feraha çıkacaksın inşallah
herkese günaydınlar nasılsınız
inşallah nurcanım inşallahhhhhh ağzından bal damlıyor vallaa
günaydın sevom haklısın başkalarınıda üzmeye hakkım yok ama ne bileyim sevom çok üzüldüm yaaa bazen olacağına varır sıkma kendini diyorum ama inan ki içim yanıyorrr
haa ovulasyon olabilir yaa dün diyecektim sana böyle o kadar garip kii bu sefer akıntı tutsan çekip geliyor parçağında toplanıyor bide katı neden böyle oldu kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?