- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın hoşgeldin sevo..gece belliki mesaiye kalmışsın
:
günaydın canım hamileyken bende sabahları çok yorgun olurdum hala değişen bi şey olmadı gerçigece saat başı kalkmaktan şimdide sabahları çok yorgun halsiz oluyorum
neden çokmu zor senin içn sankiyok yaa nerdeee
aslında çok çok nadir bu kadar halsiz oluyodum ama bugün yoğun şekilde hissediyomdemek hala devam ediyo ee şimdide oğluşla uğraşmaktan yoruluyosun cnaım
kızlar ben çıkıyorum işler bitince gelirim
günaydın hoşgeldin sevo..gece belliki mesaiye kalmışsın
:
inşallah nurcanım inşallahhhhhh ağzından bal damlıyor vallaa
günaydın sevom haklısın başkalarınıda üzmeye hakkım yok ama ne bileyim sevom çok üzüldüm yaaa bazen olacağına varır sıkma kendini diyorum ama inan ki içim yanıyorrr
haa ovulasyon olabilir yaa dün diyecektim sana böyle o kadar garip kii bu sefer akıntı tutsan çekip geliyor parçağında toplanıyor bide katı neden böyle oldu kiii
gıdgıddakk gıddak yumurtam çok sıcakkkkız o akıntı yumurta çatladığının işaretidir boş geçirmediniz dün geceyi dimi
kızlar ben çıkıyorum işler bitince gelirim
gayet güzel bir ovulasyon olmuş bugünleri boş geçirme eşine takviye yap türk kahvesi içir olaydan önce güniçinde fındık ceviz falan filan yesin
ayy boş geçirdim zavvalı eşim bana baktı ama ben dün ağlamaktan uyuyakalmışım ama bugün acısını çıkartırız olma mı
güle gülee ipeğim kolay gelsin
akşama içireyim yedireyim ozamannn
günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar daha yeni uyandım
seni seniiiolur olur bu akşam ve her akşamda olur
günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar daha yeni uyandım
günaydınnn canım hayırlı sabahlar sanada
günaydın hayırlı sabahlar ablacımmm hoşgeldin
sağol nurcancım nasılsın ayy kızlar bi haftadır eşimle yürüyüşe başladık geberiyorum yorgunluktan sabah ezanından sonra ya da akşam ezanından sonra yürüyoruz dün 5 km yürüdük ama tempolu az mı sizce kilo vermek istiyorum 5 kilo versem çok iyi olacak çünkü herkez hamilemisin diye soruyo geçen otobüste kadının biri elini karnıma koyur ayy sizde ayakta kaldınız hamilesiniz galiba dediyoo değilim dedim hem üzüldüm hem kızdım :26:
kızlarrrr ayşe şuan da girmiştir opuya ya da girmek üzeredir dualarımız onunla inşallahhh bu son olur
iyiym canımcım sağolasın
5 km miii oooo az olurmu canım çok iyi yapıyrsunuz valla ..ne güzel karı koca üşenmeden yapıyorsunuz yürüyüşlerinizi özellikle sabah ezanından sonra valla çok takdir ettim sizleri :)
kilo vermeye başladınızmı peki?
sağol nurcancım nasılsın ayy kızlar bi haftadır eşimle yürüyüşe başladık geberiyorum yorgunluktan sabah ezanından sonra ya da akşam ezanından sonra yürüyoruz dün 5 km yürüdük ama tempolu az mı sizce kilo vermek istiyorum 5 kilo versem çok iyi olacak çünkü herkez hamilemisin diye soruyo geçen otobüste kadının biri elini karnıma koyur ayy sizde ayakta kaldınız hamilesiniz galiba dediyoo değilim dedim hem üzüldüm hem kızdım :26:
hoşbulduk sedefimmmm ama çok yorgunumm sen nasılsın baakk artık üzülme tamam mıı
kızlarrrr ayşe şuan da girmiştir opuya ya da girmek üzeredir dualarımız onunla inşallahhh bu son olur
inşallah Allah yüzüne baksın arkadaşımızn
kaliteli embriyorları olur ve bu sefer tutunurlar annelerine inşallah dularımız onunla
kıss iyimi gerçekten 5 km eşimde 10 km olması lazım diyo ölürüm lennn ben o zaman bide günde 2 defa yapacakmışızama bugün gitmedik namazı kıldım yattım
yok yawrum daha vermeye başlamadık 67 kiloydum en son ama dur bi bakıyım kız merak ettim ben de şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?