Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hoşgeldin sevo..gece belliki mesaiye kalmışsın

:

yok yaa nerdeee

günaydın canım hamileyken bende sabahları çok yorgun olurdum hala değişen bi şey olmadı gerçi gece saat başı kalkmaktan şimdide sabahları çok yorgun halsiz oluyorum

aslında çok çok nadir bu kadar halsiz oluyodum ama bugün yoğun şekilde hissediyom demek hala devam ediyo ee şimdide oğluşla uğraşmaktan yoruluyosun cnaım

günaydın hoşgeldin sevo..gece belliki mesaiye kalmışsın

:

gayet güzel bir ovulasyon olmuş bugünleri boş geçirme eşine takviye yap türk kahvesi içir olaydan önce güniçinde fındık ceviz falan filan yesin

gıdgıddakk gıddak yumurtam çok sıcakkkkız o akıntı yumurta çatladığının işaretidir boş geçirmediniz dün geceyi dimi

ayy boş geçirdim zavvalı eşim bana baktı ama ben dün ağlamaktan uyuyakalmışım ama bugün acısını çıkartırız olma mı

kızlar ben çıkıyorum işler bitince gelirim

güle gülee ipeğim kolay gelsin

gayet güzel bir ovulasyon olmuş bugünleri boş geçirme eşine takviye yap türk kahvesi içir olaydan önce güniçinde fındık ceviz falan filan yesin

akşama içireyim yedireyim ozamannn

seni seniii olur olur bu akşam ve her akşamda olur

günaydınnn canım hayırlı sabahlar sanada

sağol nurcancım nasılsın ayy kızlar bi haftadır eşimle yürüyüşe başladık geberiyorum yorgunluktan sabah ezanından sonra ya da akşam ezanından sonra yürüyoruz dün 5 km yürüdük ama tempolu az mı sizce kilo vermek istiyorum 5 kilo versem çok iyi olacak çünkü herkez hamilemisin diye soruyo geçen otobüste kadının biri elini karnıma koyur ayy sizde ayakta kaldınız hamilesiniz galiba dedi yoo değilim dedim hem üzüldüm hem kızdım :26:

kızlarrrr ayşe şuan da girmiştir opuya ya da girmek üzeredir dualarımız onunla inşallahhh bu son olur

iyiym canımcım sağolasın

5 km miii oooo az olurmu canım çok iyi yapıyrsunuz valla ..ne güzel karı koca üşenmeden yapıyorsunuz yürüyüşlerinizi özellikle sabah ezanından sonra valla çok takdir ettim sizleri :)
kilo vermeye başladınızmı peki?

kıss iyimi gerçekten 5 km eşimde 10 km olması lazım diyo ölürüm lennn ben o zaman bide günde 2 defa yapacakmışız ama bugün gitmedik namazı kıldım yattım

yok yawrum daha vermeye başlamadık 67 kiloydum en son ama dur bi bakıyım kız merak ettim ben de şimdi

valla çok iyi yapıyorsunuz ablacım çok iyi bence bide bol ılık su iç iyi verirsin

hoşbulduk sedefimmmm ama çok yorgunumm sen nasılsın baakk artık üzülme tamam mıı

üzülmüyorum artıkkk

kızlarrrr ayşe şuan da girmiştir opuya ya da girmek üzeredir dualarımız onunla inşallahhh bu son olur

ayyyy silkeleneyim yaa unuttum ben allahım inşallahhh son olur bebişi sıkı sıkı tutunur inşallahhh

ilk etapta iyi tabikide..vucut bu tempoya alışsın önce sonra iki katına çıkarsınız daha rahat olur hem

git bak bakalım 65 olmuşsundur inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…